se incing rotile, calduraaa
![]() ![]() ![]() |
se incing rotile, calduraaa
ReleaseD |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 4 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
- Dambovita
|
|||
NYCKO22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 10 May 08 From: bacau ![]() |
ai schimbat recent placutele de frana ?
|
--------------------
dacia
solenza clima
2004
- bc-79-lex virusat de masini !!!
|
|
ReleaseD |
![]()
|
da...le-am schimbat
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
- Dambovita
|
|
NYCKO22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 10 May 08 From: bacau ![]() |
trebuie sa se uniformizeze placutele si dupa cativa km o sa mearga bine . ai grija sa nu torni apa pe roti cand sunt incinse!!!!
|
--------------------
dacia
solenza clima
2004
- bc-79-lex virusat de masini !!!
|
|
ReleaseD |
![]()
|
beleaua e ca se incing mereu...nu neaparat doar acum pana cand se uzeaza ele ....
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
- Dambovita
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Asa am patit si eu cand am schimbat placutele insa cu ajutorul lui ramsen acum totul e ok.Citeste in acel topic indicat de colegul mai sus creat de mine.... bafta
This post has been edited by Mihai San: 5 Sep 2008, 19:20 |
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
E un topic vechi dar am o intrebare:
Cine face etrierii de Solenza? Vreau sa iau un piston original. Unii zic ca Pulsor Scornicesti, dar pe site-ul lor nu am vazut asa ceva... This post has been edited by augustin87r: 10 Feb 2013, 22:58 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
marius c |
![]() ![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 13 October 10 ![]() |
poti sa cumperi si after market am schiumbat si eu unul , rotile se mai pot incinge de la pistonase blocate ,,
|
--------------------
dacia
solenza 1.9 diesel
2004
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
1. desfaci iar placutele si le verifici daca sunt corect montate si verifici daca pistonasele sunt ok si garniturile lor sunt bune ;
2. curata orice depuneri pe etrieri si penele de montare ; 3. le montezi si lovesti f putin pana se aseaza placutele in etrier , apoi montezi totul ; 4. cu inca o persoana faci aerisire completa la frane si pe fata si pe spate . Eu la orice schimbare de placute/saboti/discuri fac aerisire . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 18:17 |