un mic business
![]() ![]() ![]() |
un mic business
pgpdesign |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 28 July 05 From: Șimleu Silvaniei ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|||
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum naiba le dezgropati in halul asta
![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
trf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 6 September 04 From: Bucuresti ![]() |
o franciza Fornetti ...cam 5-6000 investitia...asta daca ai unde...
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Preference 1.4
- B - 81 - T R F
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
S-a terminat demult cu Fornetii
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
baiatubun1300 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 29 March 06 ![]() |
Deschide o discoteca la tara !? dak merge zii si mie!
![]() ![]() Introdus de moderator: Ai deja un warn pentru IRC-isme (citeste regulamentul sa vezi ce inseamna) .. nu iti mai ofer inca unul ... incearca sa ramai la cat ai acum. |
--------------------
dacia
1300
- CJ 54 ABC Sarma si Patentu' misca rablamentu'
|
|
pgpdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 28 July 05 From: Șimleu Silvaniei ![]() |
|
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Daca ai un teren, faci un bazin unde cresti in sistem superintensiv.. .PESTI. Crapi koy....
Fara bascalie! Nu se castiga imediat, da cand se castiga- vin bani la greu! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Alta ideea, dar nu iti ajung sigur banii.
O GRADINITA DE COPII. Am vazut ca e criza de ele in toata tara. Eu ceva de genul asta asi cauta. Nu conteaza ce, dar sa fie cerere. Ca degeaba faci nave spatiale, daca nu le si vinzi. ![]() |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
Pe langa toatea astea ar merge si spalatorie auto. Stiu, este plin de ele, dar cu 2-3 angajati, un vad bun, servicii de calitate, reduceri la 2-3 spalari, o cafea inclusa, vei castiga ceva clienti fideli, parerea mea !!!! Cu bani multi ar merge un contract cu o firma de asigurare pentru accidente, o hala, 4-5 mecanici, tinichigii, electricieni, vopsitori, scule, clienti destui de multi ca accidente sunt garla, servicii de calitate si banii vor veni.
|
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
QUOTE(mclaren06 @ 7 Jul 2006, 08:55) Pe langa toatea astea ar merge si spalatorie auto. Stiu, este plin de ele, dar cu 2-3 angajati, un vad bun, servicii de calitate, reduceri la 2-3 spalari, o cafea inclusa, vei castiga ceva clienti fideli, parerea mea Pentru vadul ala bun , ti se cer niste sume de 100% ramai fara glas. Eu am cautat niste spatii si pentru niste locuri nasole si foarte dosite cereau niste sume FABULOASE. Plus mai trebuie 1001 de aprobari de la primaria, pompiere, etc, de m-am calmat ![]() |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
sistemul de fransiza de la Fornetti ma incanta si pe mine dar , vad ca cineva a scris mai sus ca "s-a terminat demult" .Investitia nu e mare , dar costul unui spatiu de inchiriat m-a uimit.
Sa inteleg ca nu mai sunt profitabile Fornetti-urile? |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ai mai vazut tu coada la Fornetti? nu
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(catalin80 @ 10 Jul 2006, 09:55) sistemul de fransiza de la Fornetti ma incanta si pe mine dar , vad ca cineva a scris mai sus ca "s-a terminat demult" .Investitia nu e mare , dar costul unui spatiu de inchiriat m-a uimit. Sa inteleg ca nu mai sunt profitabile Fornetti-urile? Investitia e maricica. In primul rand iti trebuie un spatiu( cred ca 15 mp sunt de ajuns) intr-un loc intens circulat, in centrele comerciale, prin centru orasului etc. Acest spatiu te va costa destul de mult, si apoi franciza e si ea destul astfel incat sa te gandesti ca nu merita investit timp si bani, pe care s-ar putea sa nu-i mai recuperezi niciodata. Poate Fornetti ar merge doar in orasele mici sau prin satele astea mai dezvoltate, dar nu bag mana in foc ca ar merge si acolo. Asa ca mai bine te reorientezi. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 04:08 |