La ce visati?, ...la masini ma refer, si nu exagerati..
![]() ![]() ![]() |
La ce visati?, ...la masini ma refer, si nu exagerati..
Vlad1984 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 16 March 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Lancia
Prisma 1500
- TM 77 URS Please MTV, pimp my ride...!!!
|
|||
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
LAGUNA 2.2dCI - 150CP, echipare full
|
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai curiozitati legate de fanteziile noastre auto-onirice, n-ar trebui sa comentezi! Ce, esti Urania?
Eu am mai spus si prin alte 100 de topicuri legate de vise, ca visez Lamborghini Countach, dar daca nu esti multumit, afla ca mi-ar placea (pentru asta nu visez, ci muncesc 12-14 ore pe zi) o masina decenta (la care probabil ma voi hotari mai tarziu ( Avensis, 407, XC90, ...) This post has been edited by Ake: 17 Mar 2005, 13:04 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Citroen DS. Sau macar un CX 2.5 GTi Turbo.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu suntem suparati, dar e o chestie logica, Cand visezi ceva, poti visa teoretic orice, fara a fi conditionat de gradul de sanatate mintala. Daca tu comentezi un vis, inseamna ca ai pregatire in domeniu.
In alta ordine de idei, daca citesti cu atentie regulamentul forumului, ai sa vezi ca "diplomatic" se scrie corect "diplomatik" . Altfel o sa vezi cum ti se albastresc niste patratele. This post has been edited by Ake: 17 Mar 2005, 13:32 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Sincer
![]() Chiar vreti sa aflati ![]() Oltcit 4X4, motor boxer 1600ccm comprimat sau cu turbocompresor, evacuare pe 4 tevi separate care sa iasa inaintea rotilor de pe spate, suprainaltat, cu roti pe 16 -17 ', ceva mai late (175/185) , roll-baruri de protectie in interior, cu tavan transparent, clima, airbaguri, DVD-player, Admisii suplimetare de aer prin capota, culoare cameleon, etc etc... sa mai aberez ![]() ... iar cand nu e vorba de masini... visez sa pescuiesc ... |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Pasat break, full option si pentru asta muncesc dar nu vad rezultate asa ca ramane sa visez
![]() Aaaaa... si lasati cearta macar aici unde putem visa ![]() This post has been edited by romulus: 17 Mar 2005, 14:45 |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Land Cruiser D4D
![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
oSerX |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 136 Joined: 24 March 04 From: Bucuresti ![]() |
bmw 645....... sau mai pamantenesc bmw 320d cu motoru de 163 cai parca asta nou
![]() un pic offtopic : Vorba unui prieten din bmw te dai jos si in pantaloni scurti/trening dar si in consum ... pe cand mercedes cere costum mai mult |
--------------------
BMW
320d
- DIE
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
|
--------------------
M
M
1
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
in momente bune un laraki borac ...... si acum ceva mai realizabil: o skoda octavia 4x4 combi sau un pasat v6 syncro.
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
bolt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
Eu poftesc la un Saab 9-5 Aero, 250CP sau la o Acura TL (parca) tot cu vreo 250CP.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Doar un Mustang Shelby GT 350.....eheeeeee, maybe never....
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
stasi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 3 December 03 From: Iasi ![]() |
doar un seat leon cupra r... 225CP... 26k euro
|
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
Ake |
![]()
|
Da de ce va ganditi toti la masini puternice si rapide? Uite eu visez la Lamborghini ca imi place designul,
![]() ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
TazManiac |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 16 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Volvo S40 2.0
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.5 dci iunie 2007 ex. DSN Confort 2002
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ake, unde ai vazut tu ca toti visam la masini puternice si rapide? Citroen DS e la fel de rapida ca Dacia 1300.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Sincer...daca as avea parale sa ma dea afara din casa:
Pt sufletelul meu de zi cu zi un Mercedes A Classe! Pt nevasta-mea un Audi A2 Pt sufletelul meu de plecat in calatorii ori un Saab 95 Aero ori un Audi A6 3.0 quattro .. Sau un Range Rover...eheheeee Pt Marty..TOATE diesel caaaaaa n-aaaaaaaaaaaaam baaaaani!! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Pentru Vlad1984: sunt multe in Romania, si 830 si 850.
Si eu tot una d'aia visez... 850csi negru. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
daciana |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 11 February 05 ![]() |
Baieti se fac vreo cativa ani de cand noaptea nu pot sa adorm iar ziua am impresia
c-o vad...Cateodata...Cateodata zic ca-s nebun.Totul a inceput in copilarie. Acum imaginez si-mi doresc alte jucarii dar este un vis ce nu ma lasa in pace... EU VISEZ la ceva s i m p l u (eftin) si f r u m o s (facut de mine); la ce va ce sa- ti socheze simturile si sa-ti topeasca imaginatia! UN "DRAGSTER" CU MOTOR DE DACIE |
--------------------
dacia
1300
- 1 MM 9599
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Peugeot 407 2.0 HDi
This post has been edited by AND: 17 Mar 2005, 19:24 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
rdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 25 December 04 From: Craiova ![]() |
DODGE CHARGER RT
YEAR 1967 body style - COUPE class - MUSCLE CAR Attached thumbnail(s) 49752986_1.jpg ( Size: 101.07k ) Number of downloads: 115 |
--------------------
dacia
logan
- DJ 2810 Am facut atat de multe in viata incat nu stiu daca o sa ies la pensie popa sau medic ginecolog!
|
|
daciana |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 11 February 05 ![]() |
[quote=daciana,17 Mar 2005, 20:21]
Baieti se fac vreo cativa ani de cand noaptea nu pot sa adorm iar ziua am impresia c-o vad...Cateodata...Cateodata zic ca-s nebun.Totul a inceput in copilarie. Acum imaginez si-mi doresc alte jucarii dar este un vis ce nu ma lasa in pace... EU VISEZ la ceva s i m p l u (eftin) si f r u m o s (facut de mine); la ce va ce sa- ti socheze simturile si sa-ti topeasca imaginatia! UN "DRAGSTER" CU MOTOR DE DACIE : D A C I A D A |
--------------------
dacia
1300
- 1 MM 9599
|
|
Vlad1984 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 16 March 05 From: Timisoara ![]() |
Mars, pe bune? eu n-am vazut unu' in viata mea.... oricum e SUPERmasina
|
--------------------
Lancia
Prisma 1500
- TM 77 URS Please MTV, pimp my ride...!!!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
din cate am vazut eu sunt trei optari in bucuresti!una chiar arata bestialll
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Chiar mai multe am vazut. Era unul acum cateva zile, 830 galben-pai... prin Baneasa. Si am vazut cateva si la vanzare, in parcuri auto la Otopeni, dar nu am oprit sa vad cat costa... si chiar unele au rotile din spate mai mari ca alea din fata... arata genial! Nu stiu daca din fabrica sau puse de baieti...
This post has been edited by mars: 17 Mar 2005, 22:01 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
normal ca BMW
![]() BMW X3 ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:18 |