Alexandru Paleologu ne-a parasit...., am ramas fara un "boier"....
![]() ![]() ![]() |
Alexandru Paleologu ne-a parasit...., am ramas fara un "boier"....
Mache |
![]()
|
||
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|||
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
cind facem rubrica aia ferpar ca se moare pe capete !
si mai bine te muti la Mache: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...entry17028207 This post has been edited by costi: 2 Sep 2005, 12:12 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mda. Dumnezeu sa-l ierte !
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte !
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
drs007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 18 July 05 ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte!
|
--------------------
Logan abs plus 1,4
Logan abs plus+ AC 1,4 (fosta Ambiance vanduta)
2007 abs plus + AC
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Nu e bine... sunt prea multi care s-au spalat pe maini si ne lasa acum in durerea noastra sa ne descurcam cu inundatiile si stenogramele... Pacat...
Sau si-o facut planul Dumnezeu cu Vocea Clientului (Dacia) sa deturneze scopul sectiunii Cafenea de pe forumul Daciaclub... This post has been edited by Victorine: 2 Sep 2005, 15:39 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
chiar o stire nasoala. era unul din putinii "dinozauri" ai culturii romane care inca mai traia. pacat este ca in locul lor (cu vreo cateva mici exceptii) vin numai generatii de pseudo-oameni de cultura, imbuibati cu principii de tip protevist.
Pacat de el. chiar aveai ce auzi de la omul ala... |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte !
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
bolt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
Era admirabil, ori de cate ori il vedem ma opream din treaba si-l ascultam cu placere. Eh, pt. mine va trai cat voi trai si eu deoarece vorbele lui mi-au placut si folosit.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Dumnezau sa il ierte !!!
Mda un personaj polivalent arestat si condamnat la 14 ani de munca silnica din care a facut 5, scriitor, critic literar, colaborator cu secu, senator PNL, ambasadorul Romaniei in Franta, Ambasadorul "Golanilor" ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 07:15 |