Instalatie GPL intrebare
![]() ![]() ![]() |
Instalatie GPL intrebare
fzoli |
![]() ![]()
|
||
![]() furia alba Group: Members Posts: 811 Joined: 4 June 11 From: HUNEDOARA ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
2002
- HD 08 WIN
|
|||
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
fzoli cel mai simplu,colegu,te duci la RAR la tine in oras si intrebi la omologari GPL ce vrei sa pui pe masina si de unde-l cumperi si baietii de acolo te vor ajuta cu raspunsuri
nu de alta dar poti da banii pe instaltie si sa nu se poata omologa din cine stie ce motive,acte nevalabile,sau prea veche instalatia,poate incompleta si atunci ce faci???ramai cu banii dati pe o chestie de care nu te poti folosi legal de ce nu pui una noua??ai garantie la ia,si o poti cumpara si in rate, parca auzisem/citisem pe undeva pe forum ca la 10 ani trebuie schimbata butelia de GPL,din motive de securitare in exploatare,dar nu sunt sigur This post has been edited by nikuniku: 31 Jan 2013, 00:55 |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
in bucuresti este in jur de 10 mil ptr injectie...garantie, acte...
daca masina merge si merita..strange frumos niste bani si iti bagi noua,..iti zic eu ca merita...mai ales pe injectie. eu pe carburatie sunt super multumit de investitie...merge mult mai bine pe gaz..bine acum este si noua si anul asta imi iau alta masina. cum dacia nu se mai poate vinde, o las lui taicamiu sau o fac papuc si car cu ea la curte...sau cotet la gaini ![]() eu am vrut sa i bag si la cea pe injectie..dar are un cosum destul de mic si nu prea se merita. si la cat merge prietena cu ea... This post has been edited by Andyno: 31 Jan 2013, 02:38 |
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
fzoli |
![]()
|
![]() furia alba Group: Members Posts: 811 Joined: 4 June 11 From: HUNEDOARA ![]() |
si daca gasesc o instalatie de gaz cu acte in regula tot si sa aiba 2 -3 ani de folosinta nu ar fi bine
? |
--------------------
dacia
1310
2002
- HD 08 WIN
|
|
r3d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 5 October 11 From: buzau ![]() |
ai mare grija cu cele sh are cineva o instalatie brc care nu poate sa o omologheze pentru ca a depasit 10 ani.nu stiu cat de adevarat e dar la rar la intor pentru ca butelia e prea veche.
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bz 03 gat
|
|
fzoli |
![]()
|
CRED CA MAI BINE IAU UNA NOU CU TOT SI O OMOLOGEZ SI NU MAI AM TREABA CU EA
This post has been edited by fzoli: 31 Jan 2013, 19:33 |
--------------------
dacia
1310
2002
- HD 08 WIN
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
exact..numai ai treaba cu ea!! nu iea
|
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
fzoli |
![]()
|
buna seara am găsit o instalație de GPL dar e de pe o dacie de carburație și eu am injecție are ceva dacă e de pe carburație și nu de pe injecție are ceva legătura???
|
--------------------
dacia
1310
2002
- HD 08 WIN
|
|
B17XGG |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 8 April 12 ![]() |
Are, fiindca nu dispune de ELC si actuator, adica acel dispozitiv electronic, respectiv electromecanic, care dozeaza GPL-ul functie de ce ii "comanda" sonda lambda cu care lucreaza in bucla inchisa. Pe de alta parte ELC-ul mai are posibilitatea ca procesul de comutare pe GPL sa se faca automat functie de temperatura vaporizatorului si turatia setata de user.
Se poate monta si cea de care dispui dar... "mai fara pretentii". |
--------------------
Dacia
1310 MLS recarosat
omologat 2001
- B17XGG
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
adica are nevoie doar de mixer care vine in corpuclapeta,mai pe scurt merge fara probleme
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
Confirm si eu, merge fara probleme, eu asa am pe masina, instalatie luata de pe fosta Dacie GPL. Dupa cum a spus si ghitza, ai nevoie suplimentar de un mixer pt. corpul de clapeta si un releu care sa-ti intrerupa injectorul.
Singura problema este ca nu o poti omologa. |
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 23:39 |