pret caseta directie dsn, care stie?
![]() ![]() ![]() |
pret caseta directie dsn, care stie?
motomete2004 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 16 January 11 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2001 Clima
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
350-400 originala.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
motomete2004 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 16 January 11 From: Bucuresti ![]() |
poti sa-mi dai si un reper daca te rog ca eu am vb azi la un magazin de piese de unde mai cumpar eu si mi-a zis ca costa 950 lei sa-mi pice telefonu din mana
|
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2001 Clima
|
|
DIRTYDOG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 5 July 11 From: IASI ![]() |
Pret caseta de directie GENERAL RICAMBI 340 lei. Cumparat anu trecut din Iasi magazin AUTO RACEMI.
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.0 SCE
2017
|
|
gr92gbr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 17 May 10 ![]() |
iti dau eu caseta de directie la mana a2-a . masina mea o dezmembrez pentru ca a fost lovita . 150 ron
|
--------------------
dacia
supernova
2002
- gr92gbr
|
|
Mate0 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 24 March 15 ![]() |
Salut! Trebuie sa schimb si eu caseta de directie, si as avea ca optiuni o poloneza (Polparts /Autospeed) sau o italieneasca Ricambi, mai scumpa cu aprox 100 lei. Credeti ca merita diferenta?
Nu cred ca este o optiune reparatia; am sunat la o firma si costa reparatia+manopera montat 500 lei, adica cat una noua... |
--------------------
Dacia
SuperNova
2012
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f...dpost&p=4294288
si asta veche, defecta, nu trebuie data jos? si aia noua nu trebuie pusa la loc? This post has been edited by george_scala_2004: 27 Apr 2015, 11:38 |
--------------------
...
...
...
|
|
Mate0 |
![]()
|
Am postat aici pentru ca topicul meu fusese inchis (scuze, dar chiar nu gasisem atunci alt topic legat legat de caseta de directie).
Ba da, George, evident, dar pret reparatie +manopera montat/demontat (500 lei) > pret caseta noua+montat (170+200 lei), in cazul in care aleg piesa poloneza...Daca aleg Ricambi, diferenta de pret ar fi de vreo 50 lei...iar pentru 50 lei parca ar merita o caseta noua, zic eu. D-aia intrebam, credeti ca merita Ricambi ca fiabilitate/rezistenta fata de Polparts/Autospeed, incat sa fie justificat pretul mai mare cu 100 lei? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2012
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Si crezi ca sint facut in Polonia respectiv Italia...la preturile astea...de fapt este China, rebranding...bine ar fi sa ma insel...
Avea Klaus undeva un post in care cineva caruia ii era jena sa poarte Huawei se lauda cu nustiu ce marca de telefon, iar Klaus i-a zis ca telefonul cu care sa lauda e de fapt telefonul de care ii e jena, Huawei rebranduit... http://www.generalricambi.it/immagini/Idro...Sterzi_2011.pdf pag. 234 http://www.bonmarc.ro/piese-nova-supernova...ambi-auto-piese http://www.piesedaciaonline.ro/caseta-de-d...?content_only=1 http://feldefel.com.ro/articol/Directie/Ca...rNova-2397.html This post has been edited by george_scala_2004: 27 Apr 2015, 13:11 |
--------------------
...
...
...
|
|
spielbergl |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 16 August 11 From: Hunedoara ![]() |
Eu am planetare Ricambi de 3 ani si sunt ok. Burdufele sunt bune. Despre Autospeed nu am o parere buna, am luat placute de frana si sunt proaste.
|
--------------------
Dacia SupeRNova 2002
Opel Astra Classic III 2012
2002
- HD
|
|
Mate0 |
![]()
|
Intre timp am mai vorbit cu un mecanic, care mi-a spus ca ar avea incredere mai mare in cele poloneze, pentru ca cele Ricambi ar fi reconditionate...
Pretul pe care l-am scris eu e mai mic decat cel de pe site-uri, pentru ca e de la un magazinas din targul Vitan, al unui nene care mi-a fost recomandat de un prieten bun ca fiind de incredere... Multumesc pentru raspunsuri ![]() This post has been edited by Mate0: 30 Apr 2015, 12:52 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2012
|
|
spielbergl |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 16 August 11 From: Hunedoara ![]() |
Am mai citit si eu povestea asta, stai linistit, m-am documentat si nu-s reconditionate. Cel putin planetarele. Si sa reconditioneze din ce? Tre' sa dai planetara veche la schimb? Mie nu mi le-au cerut...
|
--------------------
Dacia SupeRNova 2002
Opel Astra Classic III 2012
2002
- HD
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
Nu conteaza unde sunt facute, conteaza sa fie facute bine.
Din China e prea departe sa vorbim de piese auto ca sa renteze, cu electronicele e altceva. Pot fi facute in miticul taram german daca sunt facute prost si nu tin. |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Inlocuieste Renault cu Dacia sau Logan ...sau Solenza...
Si daca se comanda mii sau zeci de mii de modele de casete de directie pentru fabricile Renault transportul nu mai e asa de prohibitiv...dar nu exista numai Renault pe lumea asta... This post has been edited by george_scala_2004: 6 May 2015, 11:44 |
--------------------
...
...
...
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
La ce masina se mai potrivesta caseta de sn ? De aceea nu o sa vezi asa comenzi... si cine face, doar cu chestii deastea se ocupa, ca sa-i renteze sa faca 100 pt. urmatorii 10 ani in Romania... Dar si 100 cred ca e exagerat...
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:42 |