UNDE TE POTI DA CU KARTUL IN BUCURESTI?
![]() ![]() ![]() |
UNDE TE POTI DA CU KARTUL IN BUCURESTI?
jhr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 23 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
AUDI
A6
2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC
- bo1xxx www.horiaroman.com
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
exista unul interior dar nu sunt sigur unde este .
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
jhr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 23 March 03 From: Bucuresti ![]() |
eu auzisem ceva de soseaua nordului, dar nu stiu unde, oricum colo era ceva de 1km lungime cel putin
|
--------------------
AUDI
A6
|
|
liviu`s |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 5 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Undeva pe Trafic Greu au amenajat un circuit de karting, intr-o fosta hala industriala.
|
--------------------
VW
Passat
- B - 92 - PGR
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
unde unde unde?
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
jhr, in Parcul Herastrau, pe Str. Elena Vacarescu (fosta Sos. Nordului), aproape de Bordei, vis-a-vis de sediul Lukoil (ambasada Chinei). Au ei karturi, nu poti sa te dai cu masina proprie
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
si cat costa ? cat de mare e pista etc ...
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
jhr |
![]()
|
UNDE PE TRAFIC GREU? ca stau super aproape, cred ca m-as muta acolo sau as merge zilnic...boala curata.. nevasta-mea ma roaga insistent sa-mi iau volan din ala de computer ca sa ma linistesc....
|
--------------------
AUDI
A6
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() PS off-topic nu mai termina aia odata 32-ul ca deja e foarte stresant. |
--------------------
Ford
Focus
|
Ares |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 4 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Soseaua Trafic Greu nr.15 in incinta societatii Ventilatorul SA. (0724567096 ;0724550066)
Asta daca nu s-au schimbat telefoanele de cand le-am cautat eu... N-am apucat sa ma duc pe acolo si m-ar interesa si pe mine foarte mult (mai ales preturi si conditii) asa ca daca ajungi da-ne si noua un mesaj pe aici ![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Confort
- B-xx-CSD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:05 |