[VAND] Mufe adaptoare cesuri logan, diverse logan
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Mufe adaptoare cesuri logan, diverse logan
furianeagra30 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 30 March 12 ![]() |
Attached thumbnail(s) 647746978001702040212607_2286772_215_300.jpg ( Size: 8.23k ) Number of downloads: 401 |
||
--------------------
Logan
1.6 MPI
2007
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si adapteaza de la ce la ce?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
am niste ceasuri de Logan, merg la Dacia 1300 cu mufele acestea?
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
furianeagra30 |
![]()
|
Sunt pur si smplu mufe pt ceasurile de bord de logan. A daca ai umpic de imaginatie si cunostinte poti adapta ceasurile de bord cu ajutorul acestor mufe sa functioneze si pe un scuter.
Sunt doua mufe separate de cablajul masinii din aceasta cauza le-am denumit adaptoarea, chiar pe acest forum fara ceva ironie si a sari la gatul omului nu se poate. Si da, daca poti sa le faci adaptarea fizica la bordul de 1310 poti sa le faci functionale si pe dacie, nu este imposibil. This post has been edited by furianeagra30: 8 Jan 2013, 05:54 |
--------------------
Logan
1.6 MPI
2007
|
|
furianeagra30 |
![]()
|
UP
|
--------------------
Logan
1.6 MPI
2007
|
|
furianeagra30 |
![]()
|
UP.
|
--------------------
Logan
1.6 MPI
2007
|
|
furianeagra30 |
![]()
|
up
|
--------------------
Logan
1.6 MPI
2007
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
nu,nu se pot adapta la Dacia veche,sunt curios cum ii vei face sonda litrometrica si vitezometrul sa functioneze.sincer sa fiu,''adaptoare'' inseamna altceva,daca nu crezi,cauta in dictionar,nu facea nimeni bascalie.
This post has been edited by victor cristian: 4 Feb 2013, 21:58 |
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
furianeagra30 |
![]()
|
Da se pare ca am deviat de la o problema de semantica la o problema tehnica care sincer sa fiu la tine cam lipseste ,fara suparare dar te contrazic ,adevarata problema este la pozitionarea fizica a cesurilor in bordul de dacie nici decum la functionarea acestora.
Sonda litrometrica este aproximativ lafel ca principiu si la dacie si la supernova si la logan ce se poate sa difere este rezistenta reostatului din sonda care se poate compensa cu o rezistenta inseriata ,se poate calcula. Vitezometru si acesta se rezolva (vezi Supernova pt. ca si aceasta este pe cablu) etc. |
--------------------
Logan
1.6 MPI
2007
|
|
ursu2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 9 February 13 From: Bucuresti ![]() |
salut am si eu nevoie de o pereche de mufe de ceasuri de logan te-am sunat dar iti intra casuta postala,mai este valabil anuntul?
|
--------------------
dacia
logan
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 01:22 |