Posibil Viitor Presedinte, Florin Calinescu
![]() ![]() ![]() |
Posibil Viitor Presedinte, Florin Calinescu
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
Poa` sa-si faca si mama lui de partid pentru ca voturi, nici macar cat Petrica fara gat, nu o sa primeasca.
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Senzatia de lipsa oameni pregatiti mi se pare si mie evidenta.
Uitati-va la asta de la Aparare ! Apoi la Cinteza in care am avut ceva incredere initial... Ionut Popesc dadea iar impresia de om cu capul pe umeri , l-au schimbat cu individul asta controversat.. Totul pare insailat, cirpit si revopsit de la o zi la alta. Incet, incet lumea ii va percepe ca pe Conventie. Si iara vine PSD-ul.... si.. Cind pana mea ne baga astia in UE ca m-am saturat! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
ai mah, lasati-o cu planul care a esuat pentru ca...
ce pana corbului plesuv au avut astia in plan de a esuat??? sunt prea ocupati sa si-o traga intre ei, cu base conducator de joc. iar calinescu e hiper-haios, inclusiv la faza cu declaratia lui politica. e buna de sketch si atat. sa intre in ma-sa in politica, sa ia .2% si sa se desumfle, pen'ca mie imi placea chestiunea zilei. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(MAS @ 6 Sep 2005, 09:41) Of, of, of.... ajungem rau de tot... suntem condusi de un marinar care confunda Romania cu propria lui barcuta, vom fi condusi de un fost actor si moderator de talk-show-uri... macar asa o s-avem parte de paine si circ (vorba romanilor lui Traian)... Din pacate nu prea avem oameni pentru conducerea tarii... O fi Basescu marinar si "vaporean", dar sa organizezi si sa conduci un echipaj de vas nu e putin lucru; macar stie cum e sa fii "Dumnezeul" unui colectiv de persoane, pe cand fostii activisti si asa-zisi profesori universitari care s-au perindat la conducerea tarii habar n-au avut si habar n-au... Ca si Basescu e un escroc, ca toti aia care ne conduc, asta e altceva... |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 01:28 |