DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Probleme disc ambreiaj, Discul de ambreiaj

kent123456
post 22 Feb 2013, 23:56
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna ziua,
Am o dacie 1310L(an 1998) pe care o folosec mai mult pentru camp(la tara) si m-am gandit ca vine primavara si ca ar fii timpul sa o scot putin si pe sosea. Am avut niste probleme cu iesirea asta din iarna mi s-au blocat pistonasele a ramas infranata.. se desfrana dupa circa 3-4 km de mers biggrin.gif. Am tot fortat-o de 3-4 ori plecand cu ea de nevoie iarna asta mergand cu motorul turat in trapta 1 la viteza mica datorata franelor(daca incercam cu treapta 2, murea motorul). Asadar am reparat-o de curand i-am inlocuit tot de la placute pana la pistonase.. si de curand am observat o "problemuta" in treapta 2,3,4,5 daca apas pedala de accerelatie mai tare, motorul se tureaza dar ea pleaca greu dupa loc(hopa blink.gif ), daca ridic piciorul o secunda si apas iar isi mai da drumul la viteza..
Deci in concluzie, cam ce ar trebui sa fac? ce disc de ambreiaj imi reocmandati? trebuie sa schimb tot kit-uk? cam cat ma costa manopera?
Multumesc, o seara placuta !

--------------------
Renault Symbol 2009 - tr 04 lid
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Axll
post 23 Feb 2013, 03:00
Post #2

Membru autentic

Group: Members

...adica, sa inteleg ca te cam depaseste turometru....pai in situatia asta iti trebuie un disc nou de ambreiaj,un rulment nou de presiune, iar daca placa de presiune e dusa ( adica soarele e foarte moale sau e mincat) o schimbi si pe ea. sincer iti recomand chitul de uzina( daca il gasesti) chiar daca e mai scump...iar daca esti "mecanicos" operatia o poti face si tu ( vezi ca sunt ceva tutoriale detailate, pe aici pe forum, despre cum se face. Bafta la ciocanit

--------------------
dacia 1300 - BZ 04 BJL
am vrut mai mult...decit normal...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 12:34
Forum Renault