Rugaminte ajutor, Probleme electrice(cred)
![]() ![]() ![]() |
Rugaminte ajutor, Probleme electrice(cred)
celebris |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
- B42CTH
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
sa schimbi toate releele ai incercat?
ca-s vreo 4, nu ar fi un capat de tara. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
celebris |
![]()
|
Unul galben mai mare si 2 maro, schimbate de la logan, nu cred ca este asta. Problema este ca in momentul in care il pun intra in sarcina si nu stiu daca e normal fara contact pus.
|
--------------------
dacia
solenza
- B42CTH
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu zic sa te uiti si pe la prize poate sa nu fie prea largi conectorii , si pe la fire sa nu fie frecate , oxidat ceva pe acolo
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
celebris |
![]()
|
Schimbat releele maro cu 2 noi din vitan ( desi mai aveam unul nou care a fost defect de nou ceea ce m-a indus in eroare) si masina este ca noua(ma disperase).
![]() |
--------------------
dacia
solenza
- B42CTH
|
|
cristian_valentino2002 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 4 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Schimba releele 1 si 2 .. ( nu sigurantele) daca vrei poti veni la mine ti le imprumut sa vezi daca astea e problema . Si eu am avut aceeasi problema , nu era mufa cum am scris in poza erau cele doua relee , mai exact unu din ele da le-am schimbat pe ambele
This post has been edited by cristian_valentino2002: 22 Feb 2013, 17:12 Attached thumbnail(s) 3.JPG ( Size: 219.78k ) Number of downloads: 159 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4
2003 Rapsodia
- B 33 pwy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 10:32 |