Combaterea inmatricularii in BG - intre mit si man
![]() ![]() ![]() |
Combaterea inmatricularii in BG - intre mit si man
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
magda |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 321 Joined: 4 November 10 ![]() |
si inca ceva galatene..tu compari traiul din uk cu asta de la noi? pai noi nu o sa ajungem niciodata ca EI..din cauza gandirii proaste pe care o aveti.
|
--------------------
renault
laguna 1 v6
1995
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(magda @ 4 Mar 2013, 09:36) e plin de moldoveni in anglia....tu ai idee ce inseamna sa ai masina in uk?nu cred ca stii copile.acolo isi permite oricine o masina.pana si taranii ca tine care se duc la munca acolo isi iau masina din primul salariu.dar acolo vb de alt nivel de trai si de alta conceptie de viata..ceea ce copii de pe acest forum nu pot sa inteleaga.mergem prea in detaliu cu subiectul si iar o sa se simta ofensati patriotii. gandirea nu e obligatorie din cate vad la voi.de asta sunteti invidiosi si limitati. tanti... ti-as spune eu cui sa te adresezi asa, dar mama ta n-are nici o vina. Decat poate ca nu a insistat mai mult timp de 7 ani. Daca ignor jignirile si ma uit putin in continutul a ceea ce ai aberat matale, vad ca esti in tema cu realitatile: exact taranii isi cumpara masina din primul salariu cand se duc la munca in UK. Pentru ca-si cumpara o caruta la 4-500 de lire. Eu vorbeam de masini madam. Stii tu, chestii din alea de costa peste 10000 de lire. Da' tu mergi in continuare cu troaca ta si tipa pe forumuri ca iti ia statul banutii produsi cu atata sudoare (sau sudori?). 4 Mar 2013, 10:00: Aoleuuuu ![]() Acu' am vazut cu cine combat eu. O samsareasa de masini sehash. Ai de PLM ![]() This post has been edited by kum: 4 Mar 2013, 10:00 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbex @ 3 Mar 2013, 11:20) Ai dat exemplul potrivit. Cind s-a umplut de bani a fost bine. Cind a trebuit sa cedeze o parte din ei, ca tot restul francezilor, si-a dat in petic, pentru ca, nu-i asa, doar prostii platesc impozite, jmecherii o iau pe alaturi. Solutia e sa flegmezi pe politicieni, nu sa dai banii altor state. da' imbuibatul ala de bani nu a fost oare (si) datorita talentului si efortului personal? .... marlania la francezi nu e ca impoziteaza mai mult bogatii .... ci ca ii impoziteaza cu 70% .... ceea ce e imens. QUOTE(corbex @ 4 Mar 2013, 08:48) da de ce ai inmatriculat femeia in BG? .... in RO nu ai gasit niciuna care sa te accepte? .... vazand ce "opinii" debitez chiar nu m-ar mira cu toate ca procentul de retarde printre conationale nu e deloc scazut. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ia zi madam magda, stii ce-i ala impozit? Ai avut de-a face vreodata in viata ta cu asa ceva? Vezi cum te faci de c a c a t singura?
Maine poimaine o sa vina camatarii sa se planga de impozitul de 16% la depozitele din banci. Eu as starpi de mici parazitii ca voi, care stiu doar sa profite. Este ca te plangi si de conditiile naspa din spitalele din Romania? Si de strazi? Hai sa-ti vand un pont: nici pe alea nu le meriti. Pentru ca tu nu platesti taxe. Pentru ca aceasta categorie speciala numita samsari e o specie de giardia. Si bineinteles, ca orice cocalar care se respecta, tipa pe forumuri ca le ia statu' taxa si nu le mai merge lor afacerea. Ma duc sa borasc nitel ca sa-mi treaca senzatia pe care mi-o provoci. This post has been edited by kum: 4 Mar 2013, 10:06 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(magda @ 3 Mar 2013, 19:41) corbex eu platex taxe in bulgaria 400 de euro pe an.tu platesti 100 de ron.as fi bucuros sa platesc impozitul in romania dar e jaful prea mare.nu poti sa dai 5000 de euro pe taxa e jaf.cum ar fi sa iti bage tie 4000 de euro taxa sa vinzi masina?ai fi in situatia noastra si atunci ai inchide pliscul.dar se pare ca tu le stii pe toate...si de asta se duce tara de rapa.cei ca tine ne fac de ras ca natie. dar cum am spus gradina e mare...din moment ce am platit 300 de euro pe o masina si am inscris o la bulgari puteam foarte bine sa imi iau un jungi ca al tau.dar poate noi vrem ceva mai mult fata de tine.asta e diferenta intre noi.tu te complaci in mizeria cotidiana iar noi ceilalti vrem altceva. Am patru masini afectate de taxa (doua euro 3 si doua euro 4, cele euro 4 fiind si diesel) in familie si nu fac gura mare. Masina e un privilegiu, nu un drept. M-a f*tut statul cu taxa? Nicio problema, nu-mi vand masinile E3/E4 ca sa-mi iau una noua E5/E6, ci o sa poluez cu ele pana ajunge impozitul mai mare decat valoarea lor. Auzi, asa-i c-ai votat cu USL? Ca USL-ul a promis ca da ajutoare sociale ca sa isi poata permite tot lenesul o vodca la crasma din sat si o masina inmatriculata in BG. Partea interesanta e ca pana la urma si o masina inmatriculata in Bulgaria trebuie sa iti permiti sa o intretii, nu cumperi una la pret de bicicleta si-i faci ITP-ul prin corespondenta in timp ce curg tablele de pe ea. QUOTE(corbex @ 3 Mar 2013, 21:07) Na, ca va z-iso ! <span class='edit'>3 Mar 2013, 21:11:</span> Atunci de ce vii sa te plingi aici? Ai vrut sa dezbati problema, ai avut parte de dezbatere. Du-te si-n China, dara fara sa te plingi. In China e bine, a zis to'arasu' npleshea. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ce face băieții?
Cafenea? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
Uite ne dixtram cu tanti.
Cica s-a suparat si-si vinde masina ![]() http://www.tocmai.ro/vw-passat-1999-8857338.html |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
magda |
![]()
|
tarane de cenzurat esti tu...sari ca ars.. dupa ce ca esti limitat mai ai si complexul de inferioritate....
4 Mar 2013, 10:38: tarane cand plateam eu impozitul la stat etc..tu erai pe camp la sapa si vroiai si tu o masina. This post has been edited by magda: 4 Mar 2013, 10:38 |
--------------------
renault
laguna 1 v6
1995
|
|
kum |
![]()
|
ups... S-a suparat
![]() Am gasit o poza cu tine si masina: blonda-la-volan.jpg This post has been edited by kum: 4 Mar 2013, 10:42 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
magda |
![]()
|
auzi altul mai destept..are 4 masini afectate ...si nu face gura..pai nici sa nu faci ma. iti place sa te complaci in mizerie.atata timp cat iti merge bine.
4 Mar 2013, 10:46: nu ma bag cu prostii ca din cate vad te bat rau cu experienta lor...vai de capul tau tarane. si pentru desteptul ala de kum..sa stii limitatule ca eu platesc impozite in romania inclusiv pentru o masina inmatriculata in ro.dar esti prea limitat ca sa gabdesti in ansamblu This post has been edited by magda: 4 Mar 2013, 10:46 |
--------------------
renault
laguna 1 v6
1995
|
|
kum |
![]()
|
iti merge bine
faci bani te descurci See the pattern? P.S. Nu cu tine vorbeam draga magda. Tu nu esti apta sa pricepi ce vreau eu sa spun. Putina spoiala de liceu si cunostintele ce-ti permit sa deschizi un PC si sa navighezi pe un forum nu inseamna ca esti desteapta (in pofida a ceea ce ti s-a spus). ![]() 4 Mar 2013, 10:50: QUOTE(magda @ 4 Mar 2013, 10:44) ![]() This post has been edited by kum: 4 Mar 2013, 10:50 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
magda |
![]()
|
vad ca ati invins...sunteti prea multi..si culmea aveti si EXPERIENTA..nu am cum sa ma pun cu voi...adios expatilor..frustratilor...sa traiti bine..
|
--------------------
renault
laguna 1 v6
1995
|
|
kum |
![]()
|
te pup pa pa
![]() P.S. A zis corbex sa-i scrii. This post has been edited by kum: 4 Mar 2013, 11:03 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(magda @ 4 Mar 2013, 10:44) auzi altul mai destept..are 4 masini afectate ...si nu face gura..pai nici sa nu faci ma. iti place sa te complaci in mizerie.atata timp cat iti merge bine. Fapte, nu vorbe. Ala care se complace esti tu, puisor. De ce nu iti intretii masina pe care o ai, platesti minimum de impozit, si ai f*tut statul fara sa-i dai bani de inmatriculare? Poate pentru ca masina pe care o ai e un cazan care nu mai poate circula si pe care vrei sa-l inlocuiesti cu alt cazan dar pe care nu ti-l permiti oricum, dar atata timp cat e inmatriculat la bulgari te doare la basca de legislatia romana. Numa' zic... |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
magda |
![]()
|
zat ma ca sunteti multi..cum am mai spus...
4 Mar 2013, 11:31: tanti sai zici lu mata..ia vezi ce zice. This post has been edited by magda: 4 Mar 2013, 11:31 |
--------------------
renault
laguna 1 v6
1995
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(tarzy @ 4 Mar 2013, 10:03) da' imbuibatul ala de bani nu a fost oare (si) datorita talentului si efortului personal? .... Am inteles, impozit trebuie sa plateasca doar aia care sint platiti degeaba...Or fi multi? Ca altfel nu stringem destui bani marlania la francezi nu e ca impoziteaza mai mult bogatii .... ci ca ii impoziteaza cu 70% .... ceea ce e imens. 70% din, sa zicem 3 milioane de euro, iti lasa 900.000. Destul pentru un trai fara nici o grija. da de ce ai inmatriculat femeia in BG? .... in RO nu ai gasit niciuna care sa te accepte? .... vazand ce "opinii" debitez chiar nu m-ar mira cu toate ca procentul de retarde printre conationale nu e deloc scazut. Asta e in loc de certificat de nastere. Certificatul tau. Nu poti scapa de greaua mostenire rurala, nu? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
In UK cu 500 de lire iti iei o masina care sa mearga. Dar daca iti vei permite sa o si asiguri iti dau premiu, asigurarea nu e 200E pe an ...
Stiu persoana in UK care are nevoie de masina si are 25 de ani deci RCA-ul il rupe. Ce face cumpara masina de 500 lire si merge cu ea cat timp mai are asigurare valabila ... dupa asta o vinde ... Asta fiindca oricine isi permite masina dintr-un salariu. La ei nu fieru e problema ci obligatiile pe care le ai odata cu el ... PS Nu face nimeni gura mare asta este ... |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
2005
- B-XXX-JIE Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si, ce face baietii, se distreaza cu aurolacele pe forum? Pai va meritati soarta, 'ti-ai dreaq cu caii vostri si cu taxa de drum care nu mai puate omu' sa matriculeze jungiuri la fratii bulgari!
Acu', revenind, este distractiv sa-i observi p-astia rupti in kur, cum se chinuie ei sa iasa pe minim cheltuieli, fac orice numai sa fenteze absolut orice forma de legalitate. De ce sa dea 600 de euro pentru a capata rezidenta bulgara si a inmatricula masina pe propriul lor nume cind pot s-o frece aiurea cu 300 de euro si itp-uri/asigurari false? Draga DragosP, iti multumesc frumos de avansuri, dar iti repet: nu esti genul meu! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbex @ 4 Mar 2013, 11:33) Am inteles, impozit trebuie sa plateasca doar aia care sint platiti degeaba...Or fi multi? Ca altfel nu stringem destui bani 70% din, sa zicem 3 milioane de euro, iti lasa 900.000. Destul pentru un trai fara nici o grija. Asta e in loc de certificat de nastere. Certificatul tau. Nu poti scapa de greaua mostenire rurala, nu? ... ai inteles prost .... dar oare pe cine mira asta? impozit plateste (ar trebui) oricine .... problema e cand pui diferentieri arbritare si asatfel incurajezi parazitismul social daca tu esti capabil sa traiesti cu 30 % din ce produci (de fapt nu esti dar nu te deranjeaza daca altii mai buni decat tine sunt jegmaniti asa) nu inseamna musai si obligatoriu ca toata lumea e la fel .... de unde ai tu impresia ca mi-as dori de scap de mostenirea rurala? .... |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Eu stiu? Daca se mareste si impozitul pe mostenire?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Lucrurile stau in felul urmator: nu exista nici un sistem fiscal care sa multumeasca pe toata lumea si nici un sistem de republica sau sistem social care sa multumeasca pe toata lumea. Este de la sine inteles ca in tarile in curs de dezvoltare (dintre care facem parte) este recomandat sa se foloseasca sisteme fiscale/sociale si masuri care sa stimuleze munca sub orice forma s-ar desfasura ea.
Cat despre taxa asta auto sau taxele asupra masinilor: asta este viziunea legiuitorului in tara asta in momentul asta. Nu ne convine, ne mutam in alta tara cu totul. Poate gasim o tara unde ne convine ce gasim acolo. Pana la urma masina nu e ceva fara de care nu se poate trai. LE: Mi se pare absurd sa platesti la sat un impozit de 30 lei anual la casa sau teren. Si la masina e putin impozitul pe an. This post has been edited by ionutctn: 4 Mar 2013, 11:54 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
DragosP |
![]()
|
În plus, a trăi în România e un privilegiu, nu?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Mai mult o toleranta. Clasa politica ne suporta si pe noi, datorita sufletului ei bun.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Toata lumea e revoltata. 50% din populatie traieste la sat unde fiscalizare oricarei activitati tinde spre 0, deci de acolo aproape ca nu se colecteaza nimic. 3 milioane din tara asta muncesc oficial, dintre astia un procent redus au venitul impozabil mai mare de 1.000 de euro, asta tot oficial. Firmele platesc impozite de s-au saturat. Statul nu poate impozita decat activitatile "oficiale". Faceti comparatie intre un PIB al Cehiei (10 milioane locuitori) si un PIB al Romaniei (sa zicem 20 milioane locuitori) si un PIB al Poloniei (38 milioane locuitori) si sa vedem cam pe unde stam. Sa vedem si populatia activa, in procente.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 01:07 |