tremurat in accelerat
![]() ![]() ![]() |
tremurat in accelerat
Dheaven |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 355 Joined: 23 November 12 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dsn
clima 2003 Piese auto si utilaje constructii .
|
|||
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.064 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Cand ai schimbat rotile, le-ai schimbat pe toate 4, sau doar pe cele din fata?
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Dheaven |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 355 Joined: 23 November 12 From: bucuresti ![]() |
toate 4
23 Jun 2013, 16:18: problema e din februarie de cand am deschis topicul si am avut si jante de aliaj pe masina si la fel facea, am schimbat capete bara, bielete, pivoti, rulmenti ca trebuiau schimbati..si la fel face. practic nu mai am ce sa schimb decat sa ma gandesc ca tamponu la cutie care a fost schimbat pe marca febi e prea rigid..si ala poate sa faca asa...dar ma gandesc ca el are treaba cu miscarea motorului sus si jos..iar din cate observa si mecanicii e tapan acolo..deci nu necesita schimbul.discurile iar ma gandesc ca pica sa le schimb, deoarece roata se prinde pe fuzeta si daca discu e stramb ar trebuii sa ma chinuie la franare..iar franarea e lina si perfecta. repet, poate tremura discu de ambraj asa? iam facut o aerisire acum ceva timp si parca dupa aerisirea aceea a inceput sa bataie..dar io tot banuiam cauciucurile si jantele.. This post has been edited by Dheaven: 23 Jun 2013, 16:18 |
--------------------
Dacia
Dsn
|
|
Dheaven |
![]()
|
in sfarsit am depistat problema.
a fost montat in service tamponul la cutie prost...adica motorul era lasat pe spate si strans tamponul..si probabil dupa 2 mii rpm tremura el prin caroserie. am desfacut si centrat motorul apoi am montat cele 2 suruburi + cel principal din tampon. de asta mi a dat mereu cu virgula de ce bieleta de jos antirasturnare...nu imi venea perfect pe gauri si la montare trebuia miscat motorul fata spate ca sa bag surubul. of. |
--------------------
Dacia
Dsn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ai fost la service de tractoare? Asa prosti erau aia de nu au fost in stare sa monteze un amarat de tampon? Asta este unul din motivele pentru care evit pe cat posibil service-urile. Ma duc cel mult pentru un schimb de ulei.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Dheaven |
![]()
|
din cate am observat eu acum, la montajul tamponului de cutie trebuie sa tina cineva motorul tras spre fata apoi stangi suruburile.
|
--------------------
Dacia
Dsn
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
pemtru aceste operati de montat/ demontat tampoane placi/discuri de ambreiaj, recomand un scripete electric.electropalan_scripete_electric_capacitate_200kg.jpg ( Size: 7.21k )
Number of downloads: 130
scripete_electric_stern_ch400a_1910472.jpg ( Size: 22.68k ) Number of downloads: 134 |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Sa nu exageram. Se poate pune un cric hidraulic sub masina prin scut, care sa tina motorul.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Dheaven |
![]()
|
s-a tinut in bieleta singur , nu a fost nevoie sa bag nimic.
sfatu meu, daca va schimbati tamponu ala ,centrati motorul, apoi strangeti tamponul. |
--------------------
Dacia
Dsn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:32 |