Capete de bara si pivoti, Preturi si locatia de unde pot achizitiona!
![]() ![]() ![]() |
Capete de bara si pivoti, Preturi si locatia de unde pot achizitiona!
BZN |
![]()
|
||
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|||
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
off topic la matiz bratul bascula e cu tot cu pivot, am schimbat la unul pe ambele, neexistand posibilitate inlocuirii separat.
la logan am primit indicatia asta de a shimba cu totul cand pica, de la un mecanic din reprezentanta ca mai sunt si oameni cinstiti . atentie pentru cei care sunteti nevoiti sa schimbati bascula pe sant, iar mecanicul nu e asa priceput, ca tebuie scoasa planetara si o sa fie ceva pierdere de ulei, asta nu e nimic pe linga faptul cand nu e repozitionat corect planetara in cutie. This post has been edited by mykissfm: 28 Mar 2013, 11:23 |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu are nici o treaba planetara cu pivotul, numai un balalau poate sa o scoata aiurea din cutie ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
voicamic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 28 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@corbex: Poti sa-ti bagi picioarele, dar ala postat de tine figureaza in catalogul Bestautovest ca fiind pivot de Nova/Supernova/Solenza, aci vorbim de Logan.
pivot nova/sn/slz This post has been edited by voicamic: 28 Mar 2013, 16:57 |
--------------------
Dacia Logan MCV
Laureate 1.5 dCI 68 CP
2007
- B-**-*** Fugi D'acia!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Scuze, m-am ratacit printre masini.
This post has been edited by corbex: 28 Mar 2013, 20:01 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:45 |