DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cum pot scapa de reclamele idioate Orange, pentru o cartele PrePay

driverx
post 30 Aug 2005, 13:19
Post #1

--- Membru cu ralanti ---

Group: Members

Cum pot scapa de SMS cu reclamele idioate Orange? mad.gif mad.gif mad.gif

M-am saturat deja. Imi vine sa ii dau in judecata, desi cred ca n-am sanse. Nesimtire curata.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
asarban
post 30 Aug 2005, 13:47
Post #2

Membru autentic

Group: Banned

Nu poti!
Eu i-am si amenintat cu datul in judecata, si mi-au spus ca reclamele vin de la diverse firme de publicitate

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
driverx
post 30 Aug 2005, 13:52
Post #3

QUOTE(asarban @ 30 Aug 2005, 14:47)
Nu poti!
Eu i-am si amenintat cu datul in judecata, si mi-au spus ca reclamele vin de la diverse firme de publicitate
*

NU ma intereseaza. Si la un rahat de panou publicitar ma uit doar daca vreau.

Exista ceva legi cu spamul asta in tribul asta? Ca am boala deja si pe aia cu tot felul de fituici care imi umplu cutia postala si ma chinui 5 minute sa le scot pana ajung la conspondenta utila.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
Patefon
post 30 Aug 2005, 14:36
Post #4

Membru gajait

From: Bucuresti

Mai ai si corespondenta utila?

OnTopic: Lasa sa se uple mesageria si nu o sa mai primesti nimic. O alta alternativa este sa treci pe abonament. Asa o sa ai mai putine reclame.

--------------------
Seat New Leon 2006 Sport - B-#######-11/8
Cu stima,
Patefon
+
bertro
post 30 Aug 2005, 14:40
Post #5

Membru dezmembrat

From: IASI, rumenia

ce ziceti de faptul ca eu am abonament Orange si pana anul trecut primeam de vreo 2 ori pe luna cate un sms din asta tampit. Trimis mail la Orange, rugat frumos, amenintat cu renuntarea la serviciile lor si am primit o scrisoare in care mi se spunea elegant ca am dreptul sa cer sa nu mai primesc sms-uri de maxim 2 ori a cate o luna pe an. ceva de genul "ups, tocmai ti-ai consumat una din cele 2 cereri" 243.gif. dupa o luna iar ploua cu mesaje. iar am dat email, iar am amenintat. nu am mai primit nici un raspuns. acum de vreun an vad ca s-au calmat. oricum, dau delete "automat" la orice mesaj de la numere scurte

mai nou vad ca trimit unii si prin posta tot soiul de gunoaie. la fraierii aia cu reader's digest le-am trimis frumos o scrisoare in care ii rugam sa-mi explice de unde au datele mele personale si cand le-am permis eu lor sa le utilizeze. desigur, nu a rasp nimeni. nici nu ma asteptam. oricum, plicul era timbrat de ei, asa ca nu m-a costat nimic. lasa sa-si cheltuie ei paralele trimitand mail pe care nu il voi citi in veci biggrin.gif

This post has been edited by bertro: 30 Aug 2005, 14:43

--------------------
DACIA Nova GT - xx xx XXX
posesor de DrACIA NOVA GT
+
driverx
post 30 Aug 2005, 14:55
Post #6

QUOTE(Patefon @ 30 Aug 2005, 15:36)
Mai ai si corespondenta utila?
*

Facturi. Alea mari vin fix in ziua mea de salar. De unde conspiratia asta....nu stiu...dar asa se intampla blink.gif smile.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
argon
post 30 Aug 2005, 15:10
Post #7

Mesaj semiautomat

Cei de la Orange sunt niste magari.
Am fost si eu pe Orange pana m-am enervat odata si am trecut pe concurenta verde.
Mesajele acelea au fost unul din motivele pentru care am renuntat..sa nu mai spun ca am avut si abonament la ei si a durat nici mai mult nici mai putin de 4 luni sa inteleaga domnii ca vreau sa-l reziliez(era mai vechi de 1 an).
De fiecare data imi spuneau ca luna urmatoare , ca poate ma reazgandesc, si bla bla..asta e hartuire dom'le.
Apropo, de un abonament la "verzi" am scapat in 5 minute prin simplul apel la relatii cu clientii....de atunci sunt verde convins...au respect fata de client..

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
klaus
post 30 Aug 2005, 15:19
Post #8

步步

Group: Moderatori

Parerea mea mica si discreta, ca om ce a prestat una bucata prin gura, dar la connex nu la orange, dar tot pe cartela, sa le trimiteti SCRISOARE SCRISA in care sa mentionati din intamplare ca activitatea asta cu SMS-ul intra sub incidenta art. 12 din Lege nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, si ca facti opozitie la primirea de astfel de mesaje.
Daca baga faza cu "alta societate de publicitate" bagati faza sa va mentioneze societatea ca trebuie sa sa faceti opozitie la acea societate.
Si faceti opozitie in baza legii 677/2001 (pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date) si la prelucrarea automatizata a datelor cu caracter personal (adica nu vor mai avea voie sa va dea adresa la terte persoane - in speta societatile de publicitate)
Ia incercati...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
ice cube
post 30 Aug 2005, 21:41
Post #9

Membru autentic

From: Tg-Jiu

Nu-i mai simplu sa treci la verzi? Ce atata bataie de cap, cu scrisori de amenintare si da-i si lupta, neicusorule....

--------------------
dacia logan ambition - Gj-03-XYB
+
marksman
post 30 Aug 2005, 21:56
Post #10

Post mortem nihil est

From: sat

Hmmm, am de vreo 4 ani abonament la portocalii si am primit foarte rar tampenii din alea de reclame prin SMS.
A, era sa uit... Din cate imi aduc eu aminte era o rubrica pe contract, ceva de genul
"[ ] Doresc sa primesc informatii suplimentare cu privire la serviciile suplimentare oferite de catre Dialog" (asa era pe atunci). Bineinteles ca nu am bifat-o

This post has been edited by Illusi0n: 30 Aug 2005, 21:58

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
driverx
post 30 Aug 2005, 22:06
Post #11

QUOTE(ice cube @ 30 Aug 2005, 22:41)
Nu-i mai simplu sa treci la verzi? Ce atata bataie de cap, cu scrisori de amenintare si da-i si lupta, neicusorule....
*

AM ceva vechime, si deja lumea imi stie numarul asta. Plus ca prietena are orange si vorbim gratuit. Nu merge asa asa ca numi place si imi iau jucariile. Asa gandeste tot romanul...si rezultatul.... c a c a t in urma lor...o movila in forma de Romania.

Asta se numeste hartuire. Andrei...n-am bani, da' vrei sa fii avocatul meu? Sa ii invatam ce is alea drepturi.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
viulian
post 30 Aug 2005, 22:50
Post #12

Que ?

Eu sunt in Dialog/Orange de >4 ani, si i-am sunat odata la telefon cand primeam sms-uri si baietii doar ce instalasera un soft din ala de antivirus la mailuri - si orice mic anunt amarat venea in 3 sms-uri, ultimile doua descriind pe larg "Acest mail a fost scanat cu antivirusul ...... si garantam bla bla". Deci 2 sms-uri doar cu disclaimer-ul acela de la sfarsit la orice mesaj scanat. Bweak.

Le-am cerut explicit sa ma taie de la SMS-urile de reclame (sa fie cam 7-8 luni acuma) si mi-au zis ca ok, dar nu voi mai primi nici SMS-urile cu oferte pentru abonamente, etc. I-am zis fetii ca oricum nu ma intereseaza nici alea, fiindca am habar despre ce e vorba, si daca am nevoie ma interesez singur, si ZERO SMS-uri cu reclame anu asta smile.gif

Yupi.

Oricum, bine ca nu sunteti la Connex, aia trimit SMS-urile la 4 dimineata.. Am cativa amici care sunt exasperati, au sunat, si aia au ridicat din umeri ca asa le merge sistemu. Ca si cum sistemul lor de SMSuit e cu inteligenta proprie si nu te poti contrazice cu el.. nu poti sa-l modifici.

This post has been edited by viulian: 30 Aug 2005, 22:51

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
+
Marty
post 31 Aug 2005, 00:10
Post #13

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Si eu de ce nu primesc nici un sms de la Connex ? Si am doua numere la ei.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
dacicuss
post 31 Aug 2005, 06:43
Post #14

Mare Vrajitor KKK

From: Poplaca

Ce naiba....io am doua abonamente la ei inca de la inceputul-inceputului...prin '97-'98 si n-am avut probleme d'astea cu SMS-uri. De vreun an si ceva am si un PrePay si la fel, liniste...oare nu e cum a pomenit cineva aici cu bifarea la semnarea contractului, ca doriti informatii, etc?

--------------------
VW Passat 1.9TDI - ww-00-XXX
A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
+
ghc
post 31 Aug 2005, 07:30
Post #15

..:::Cautatorul:::..

From: Cluj-Napoca

Chiar cand au inceput sa trimita SMS-uri din astea, la sfarsitul mesajului spuneau sa trimiti un SMS gratuit la xxx daca nu vrei sa mai primesti mesaje. Eu am facut asta pentru 2 abonamente Orange si nu mi-au mai trimis niciodata. Dar asta a fost acum vreo 4-5 ani.

--------------------
ZKR (Logan by Dacia) BaLaureate 3.14 1907 toamna - CJ-01-GHC
+
driverx
post 31 Aug 2005, 09:26
Post #16

Bai...ma secati sa mor eu. Am scris clar ca e vorba de CARTELA PrePay. Si imi vin de la 311 de la 788....toate combinatiile de 3 cifre.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
vv
post 31 Aug 2005, 09:34
Post #17

dilbert.com

mai driverx, si eu am cartela si nu imi vin decat destul de rar SMS-uri. Oricum, am aplicat metoda 'klaus' si sper ca nu o sa-mi mai vina deloc smile.gif

Ce ma enerveaza este ca au inceput astia sa trimita mesaje cu "vezi ca in data de X intri in perioada de gratie". Asta inca ar fi ok, problema e ca trimit mesajele astea dupa fiecare apel pe care il fac sau pe care il primesc! Si mai este mai mult de o saptamana pana atunci! mad.gif

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
RIon
post 31 Aug 2005, 11:04
Post #18

pasionat

From: CJ

ce va plangeti pentru nimic... smile.gif
de aia e tel mobil sa fim deranjati smile.gif

--------------------
Skoda Octavia 2 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP - de CJ
www.raresion.ro
+
musicall
post 1 Sep 2005, 00:07
Post #19

musicall

From: Braila

QUOTE(driverx @ 31 Aug 2005, 10:26)
Bai...ma secati sa mor eu. Am scris clar ca e vorba de CARTELA PrePay. Si imi vin de la 311 de la 788....toate combinatiile de 3 cifre.
*

bine ca nu-ti vine si de la 366 serviciul fun de la orange... asta in fiecare dimineata la ora 9 trebuie sa trimita cate 1 sms... deja m-am obisnuit... si incep sa rad... la txt care le baga pe acolo gen:
<lolo23> buna sunt studenta si sunt pe plaja la mare... nu vrei sa vorbim? pentru a raspunde scrie msg la 366 pentru lolo23 textul tau !!!

This post has been edited by musicall: 1 Sep 2005, 00:08

--------------------
Fiat Punto Classic | Blogu personal - delfinul.com
Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
+
andu911
post 1 Sep 2005, 03:51
Post #20

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

cred ca e foame mare la Orange biggrin.gif

--------------------
- - -
+
cosminpeug206
post 1 Sep 2005, 07:54
Post #21

Membru incepator

Group: Banned

Eu sunt "verde" convins! N-am primit astfel de mesaje.Am 3 abonamente si toate sunt OK.
Privitor la ceea ce a patit si pateste initiatorul acestui topic,poate suna la 444 si cere dezactivarea mesajelor de publicitate prin SMS pe telefonul lui.Daca a facut deja acest lucru,pasul 2...reclamatie scrisa la forurile superioare ala onor portocaliilor.Daca nici asa nu se rezolva,se aplica "metoda KLAUS" si lucrurile iau o alta turnura.
Iar daca nici asa nu se rezolva (greu de crezut)...se schimba operatorul in verde sau rosu,cel din urma fiind cam scump la abonamente si mai potrivit pentru institutii decat pentru persoane fizice.

--------------------
Peugeot 206 X-Design,1,4l,ABS... - PH 16 MAB
+
musicall
post 1 Sep 2005, 18:45
Post #22

musicall

From: Braila

Yo nu am auzit pana acum sa fie probleme de acest gen la rosu !!!
si dupa cate stiu... nu merge la ei serv. cu numere scurte.
Nu ati vazut la tv ca spune trmite sms la 14** valabil in or@nge si conn3x !

--------------------
Fiat Punto Classic | Blogu personal - delfinul.com
Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
+
driverx
post 1 Sep 2005, 18:52
Post #23

QUOTE(RIon @ 31 Aug 2005, 12:04)
ce va plangeti pentru nimic... smile.gif
de aia e tel mobil sa fim deranjati smile.gif
*

Mai nu stiu de ce ai tu telefon mobil, dar eu stiu sigur si super convins de asta ca nu l-am luat sa faca ei bani pe nervii mei. Cu timpul o sa ma obisnuiesc, si cand cineva CHIAR o sa imi trimita un mesaj, probabil o sa il citesc peste cateva ore sau cateva zile cand o sa ma obosesc sa citesc SMSurile, ca sigur nu o sa ma mai ridic din pat ca am primit SMS. Ti se pare OK? Mai ales ca n-am fost intrebat?

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
Kunzite
post 1 Sep 2005, 18:54
Post #24

Membru incepator

Hehe... si eu sunt "verde" si n-am nici o problema cu mesajele (am abonament, Cent 500 tongue.gif ). Ce-i drept, ma mai stresau intr-o perioada sa-mi platesc factura da' pana la urma s-au resemnat biggrin.gif. Si au mai incercat sa ma convinga sa renunt la cent pentru o varianta "mai buna"

Asta ca fapt divers, cred ca daca va luati cum trebuie de portocala o sa se rezolve.

--------------------
Oltena 12TRS
+
Valentine
post 1 Sep 2005, 19:53
Post #25

Old Timer

From: California

QUOTE(cosminpeug206 @ 1 Sep 2005, 08:54)
Eu sunt "verde" convins! N-am primit astfel de mesaje.Am 3 abonamente si toate sunt OK.
*

Sa vezi cand incep sa iti apara in factura "Cadou SMS 1 $" de cateva zeci de ori ce verde convins o sa fii. Si o sa te faci si mai verde cand o sa suni la relatii cu clientii, si - dupa ore de asteptare - o sa iti spuna ca ei nu pot (si nu vor de fapt) sa inchida acest serviciu, desi tu nu il folosesti si nu vrei sa il folosesti mad.gif mad.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
vv
post 6 Sep 2005, 14:42
Post #26

dilbert.com

Ia uite ce am primit eu (putin modificat pentru impresia artistica):
Stimate domnule Jiji Maibah,
Referitor la e-mail-ul primit, va confirm ca cererea dumneavoastra de renuntare la mesajele promotionale a fost inregistrata si ca in sapte zile din acest moment nu veti mai primi acest tip de mesaje pe cele doua numere: 0900 90 00 11 si 0900 90 00 10.

Va asiguram ca Orange Romania nu ofera informatii cu privire la abonatii/ utilizatorii sai altor persoane/ furnizori terti de servicii.

Pentru informatii suplimentare, ramanem la dispozitia dumneavoastra la Serviciul Clienti, 411 (apel gratuit)/ 021-2033030 (apel taxabil), asigurandu-va de intreaga noastra atentie si consideratie.

Cu stima,

Vasile a lu' Petre
Asistent Serviciul Clienti

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Petea
post 7 Sep 2005, 19:43
Post #27

Membru

From: Iasi

Eu am cartela Verde (echivalentul PrePay) si am primit un telefon de la un robot in care eram rugat sa imi exprim optiune conform legii....(bla bla bla), apasand tasta 1 pentru DA si tasta 2 pentru NU. In continuare eram rugat ca, la cele 4 intrebari sa raspund apasand tasta 1 si urmau intrebari de genul: vrei reclama prin SMS de la versi sau de la parteneri sau altele... Evident ca golania era evidenta si am apasat 2 (adica nu). Morala e ca si la "verde" tot iesi prost daca nu ai grija.

--------------------
Dacia Logan 2006 - is
Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 01:31
Forum Renault