tampon hidroelastic, tampon hidroelastic logan logan 1.6 16 v
![]() ![]() ![]() |
tampon hidroelastic, tampon hidroelastic logan logan 1.6 16 v
Cristi_86 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 17 March 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.6 16 v
2012 Laureate
|
|||
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
daca folosesti masina la liniute se va rupe,daca mergi batraneste te poate tine mai mult,dar cel mai bine schimbal
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu cred ca mai e mult pana se rupe... uita-te daca sunt rupte ambele foi de tabla(parca 2 sunt una peste alta). daca nu vibreaza motorul si nu se balanseaza rau inseamna ca nu e defect si nu vad de ce l-ai schimba. cati km ai cu masina?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Cristi_86 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 17 March 13 ![]() |
1700 km, banuiesc ca problema este din uzina, poate sunt prea stranse suruburile de fixare si atunci s-a arcuit tot suportul. O sa incerc sa rezolv problema pe garantie
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 16 v
2012 Laureate
|
|
SorinXp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 30 June 05 ![]() |
la km aia nu se poate sa fie altceva decat un defect de fabricatie/montare...
oricum nu mi se pare normal asa ceva... e o greseala mare din partea Dacia This post has been edited by SorinXp: 19 Mar 2013, 23:44 |
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
este defect de fabricatie
daca esti in garantie, se schimba fara probleme in service-urile dacia |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
un singur cuvant: GARANTIE.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
De ce mai intrebi daca merge sudat, daca ai garantie? Altul NOU, nu le dai idei sa ti-l sudeze.
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:27 |