Connex-Vodafone, ?
![]() ![]() ![]() |
Connex-Vodafone, ?
Eagles |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 3 August 05 From: Floreasca, București ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Albastru Marin
2005 - Logan Laureate 1.6
- B 16 xxx
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sunt in plin proces de rebranding! Eu am facut rost de o sapca cu Vodafone de la un angajat Connex.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Nu poate aparea marca Vodafone intrucit in Ro e inregistrata de ZAAP. De altfel sunt in proces pe tema asta cu ZAAP.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mai exact cu telemobil (care actual este zapp)
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
bdaniy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 5 November 04 From: tg-mures ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 8 Sep 2005, 11:23) Nu poate aparea marca Vodafone intrucit in Ro e inregistrata de ZAAP. De altfel sunt in proces pe tema asta cu ZAAP. Asa am auzit si eu ca fost angajat connex. Scoate zapp acum o caruta si ceva de bani de la vodafone ![]() Oricum nu stiu cum va fi cand va fi sub sigla vodafone pentru ca in lume nu is renumiti pentru tarife mici , cum spera unii, ci chiar dimpotriva, in schimb ofera servicii de calitate ceea ce nu se poate spune despre ce-i portocalii(la care din pacate is abonat si eu) This post has been edited by bdaniy: 8 Sep 2005, 12:22 |
--------------------
-mercedes
-w 123
1980
- -
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
s-a mai discutat
search please |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 06:06 |