Intrebare releu UCH LOGAN, Releul care se aude dupa 25 minute ca decupleaza
![]() ![]() ![]() |
Intrebare releu UCH LOGAN, Releul care se aude dupa 25 minute ca decupleaza
ostilu84 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 16 December 07 From: Dragasani , Valcea , Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- VL-43-*** Sa te fereasca Dumnezeu de cei care au doar convingeri si nici o indoiala! (Tudor Octavian)
|
|||
ostilu84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 16 December 07 From: Dragasani , Valcea , Romania ![]() |
Chiar nimeni nu stie? In cazul acesta nu-mi ramane decat sa pun ddt-ul pe masina si sa stau sa ascult sunetele si pe de alta parte sa folosesc cu incredere multimetrul...................
M-ar ajuta totusi si o fotografie cu pinii de la cele doua mufe UCH.... This post has been edited by ostilu84: 6 Mar 2013, 15:28 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- VL-43-*** Sa te fereasca Dumnezeu de cei care au doar convingeri si nici o indoiala! (Tudor Octavian)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca lasi lumina pe aprins permanent dupa juma' de ora se stinge. Daca iei in considerare ca sunt si 3 plafoniere (la mcv) - una cu 3 becuri (fata) si 2 cu cate un bec, deci in total vreo 25w, e posibil sa fie pe releu treaba.
Eu cred ca te poti lega, ca circuit de comanda, de circuitul respectiv, nu trebuie sa intri in UCH. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ostilu84 |
![]()
|
Multumesc pentru raspuns!
Eu am un ambiance, plafoniera cu un singur bec. Vreau totusi sa verific daca UCH intrerupe alimentarea becului plafonierei indiferent daca acest bec este aprins sau stins, dar nu cred ca poate sa citeasca curentul pe acest circuit astfel incat sa stie daca este becul aprins sau nu. Am citit undeva ca se poate seta timpul despre care ati vorbit mai sus, cele 30 de minute cu ddt2000, in sensul de a creste sau scadea acest timp. In orice caz, curentul absorbit de releul care imi comanda consumatorul este de circa 130 mA, vad dupa daca mai fac circuit de comanda a releului cu un tranzistor sau daca circuitul plafonierei trece prin releu nici nu incape indoiala ca ma voi lega direct. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 14:02 |