DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> jiji becali, case in vadu rosca

Lolek
post 20 Sep 2005, 10:12
Post #121

Ignorog

Group: Members

QUOTE(george_slz @ 20 Sep 2005, 10:09)
Gigi Becali ar fi un exemplu de om bun daca ar face ceea ce a spune.
*

siiigur. deci cand spune "sa ma beep pe cenzurat beep, beepute-n beep cu beep-ul tau de beep beep pe ma-ta, beep ca te beep cu tot neamul tau de beep" sa si faca chestiile astea si ar fi fain la noi in tara.

hai sa fim babe serioase, parerea mea.

blink.gif oare ce mi-a scapat nebeepuit si a ajuns cenzurat?

This post has been edited by Lolek: 20 Sep 2005, 10:15

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vv
post 20 Sep 2005, 10:15
Post #122

dilbert.com

From: Bucuresti

Mai, la faza cu Voiculescu, daca face ce spune, si eu devin fan Becali! 04.gif

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
kaspersky
post 17 Oct 2005, 14:12
Post #123

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

vai, vai, hahalerele astea vor sa ma termine: s-a pus sechestru pe averea lu' jiji ( www.gsp.ro )

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
IRONICK
post 17 Oct 2005, 14:32
Post #124

-

From: Romania

Bine i-a facut.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
LOVENDAL
post 17 Oct 2005, 14:55
Post #125

Membru autentic

Nu stiam eu zilele trecute ce l-a apucat sa-si vanda actiunile nepotilor sai. Asta era de fapt...

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
+
kukuruz
post 17 Oct 2005, 15:39
Post #126

Membru

Sechestru pe bunurile lui Gigi Becali
ANAF a pus sechestru asigurator pe bunurile lui Gigi Becali, pentru datoriile de 7 milioane de euro pe care clubul Steaua le are la stat. Gigi Becali va putea sa foloseaca bunurile sub sechestru dar nu le poate instraina.
Daca nu plateste pana cand va expira ultimatumul, Anaf va trece la sechestru executoriu adica va vinde bunurile lui Gigi Becali.
Chiar daca patronul Stelei si-a vindut actiunile nepotilor sai, actiunea de azi a fost posibila deoarece actele n-ar fi fost inregistrate la Registrul Comertului.
sursa: Hotnews

Ha! 7 (sapte) milioane euro, nenica !!!

Bine i-a facut! Sa tunda oile si sa plateasca datoriile!

(hehe, azi-maine il vedem pe Bodu de la Anaf sofand Maybach-u' pi sentru wink.gif )

--------------------
+
costi
post 17 Oct 2005, 15:44
Post #127

Membru autentic

Lucrurile sint mai complicate decit par.
Practic JJ are dreptate cind spune ca si-a platit darile la stat (a dat donatii in loc de salarii) si nu a facut datorii.
El greseste insa cind spune ca a cumparat doar clubul Steaua, datoriile istorice raminind (nu stiu cui... armatei ?)
Acum nu stiu cit de legala este oronanta asta prin care patronul raspunde cu averea personala pt datoriile firmei.

Cum spuneam, e complicat. Cineva cu studii juridice ne poate lamuri ?

--------------------
DSN/SLZ
+
kukuruz
post 17 Oct 2005, 15:53
Post #128

Membru

atunci cand preiei palmaresul unui club, numele acestuia si jucatorii, adica "activele", atunci, implicit, preiei si "pasivele" acestuia: datorii, contracte... smecheria asta cu infiintarea unei alte firme care sa preia un club de fotbal n-ar trebui sa tina in tara asta pe care orice venetic o hacuie dupa bunul plac.

laterv edit: iote ce zice "Maybach-man"
Becali a confirmat la radio înștiințarea primită din partea Fiscului:
"Da, este adevărat. Mi s-a imputat faptul că nu am plătit două amenzi în valoare de 40 de milioane de lei primite în urma conflictului cu Anghel Iordănescu și manifestației petrecută în Piața Universității, după câștigarea titlului de campionană.

Mi s-a spus că ar fi ceva și cu datoriile de 7 milioane de euro ale Asociației FC Steaua pe care am preluat-o", a declarat latifundiarul din Pipera

This post has been edited by kukuruz: 17 Oct 2005, 15:59

--------------------
+
costi
post 17 Oct 2005, 16:06
Post #129

Membru autentic

Hai ca are si Corleone dreptate: s-au terminat hotiile in tara asta si a ramas fotbalul!
Nu mor eu nici de dragul lui si nici de grija patronilor din fotbal dar mi se pare ridicola inversunarea lui Bodu impotriva lor.
A ajuns sa dea o Ordonanta special pt ei, sa plateasca cu averea personala.
OK sa plateasca JJ, 7 mil de euroi dar daca ne uitam la toate privatizarile, avem de-a face cu iertari de datorii de sute de milioane de euro. Plus comisioane grase prin Monte Carlo.
Sau creditele luate de la Bancorex si trecute la AVAS, etc....

Bataie de joc. Sa vedeti de acum circ in instante.

--------------------
DSN/SLZ
+
vv
post 17 Oct 2005, 16:29
Post #130

dilbert.com

mai Costi, cluburile astea nu produc nimic util, da' invart milioane de dolari. Sa le inchida pe toate daca nu-si platesc datoriile, eu unu' sigur nu o sa le plang de mila. Da-o draq de treaba, cei mai mari datornici din tara asta sunt televiziunile si cluburile de fotbal, mi se pare absolut normal sa se ia de ei.

--------------------
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
ashu
post 17 Oct 2005, 16:35
Post #131

Membru erectil

Costi, nu-mi vine sa cred ca ai postat asa ceva. Cum adica de ce se ia de ei? Pai noi urlam de ani de zile sa intre dracu cu fiscu peste oamenii astia de fotbal, iar acum cand o fac zici ca sunt chestii mai importante? Cand au zis ca trebuie sa-i impoziteze pe profesorii care fac meditatii multi au zis sa se duca intai peste fotbalisti, si apoi sa treaca la profesori, iar acum cand o fac nu e bine? Doamne Dumnezeule, io nu mai inteleg nimic din tara asta. Orice ar face tot nu-i bine. Da de ce kilu meu sa nu-i ia banii lu jiji? Un oier belit care jongleaza cu milioane de parai, de ce sa nu-si plateasca darile la stat? Dar fotbalistii aia care la 20 de ani nu stiu nici sa numere pana la 100 sau sa se semneze, dar merg cu masini de > 70.000 de euro, pai carnatii aia de ce sa nu plateasca mai impozit, si un muncitor care castiga 5 milioane pe luna sa plateasca?
Inversunarea Bodu importiva oamenilor de fotbal este muzica pentru urechea mea. Nu e deloc ridicola, ci e ceva care trebuia facut de mult, si zic slava Domnului ca se face in sfarsit. Din punctul meu de vedere, la ocna vesnica cu jiji, mitica, borcea, dinel, sandu si toti ceilalti. N-ar fi nici o paguba, nici pentru fotbal, nici pentru restul societatii.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
vv
post 17 Oct 2005, 17:08
Post #132

dilbert.com

QUOTE(hotnews)
Contactat de redactia Hotnews.ro in legatura cu decizia ANAF, Catalin Tolontan, redactorul sef al Gazetei Sporturilor, a declarat ca masura ANAF este binevenita dar ca ar fi bine ca autoritatea nationala sa faca publica lista cluburilor cu datorii si a persoanelor vinovate ca administratori sau patroni.

Aceasta ar duce la risipirea oricarei suspiciuni legata de o vendeta a unui reprezentant al actualei guvernari.

Referitor la impactul acestei decizii, Catalin Tolontan este categoric:
"Daca aceste miscari aduc deservicii fotbalului romanesc? Nici vorba! Cel mai mare deserviciu adus fotbalului romanesc e ca Becali sa fie lasat sa pirateze in continuare societatea in care traieste."

--------------------
+
catb
post 17 Oct 2005, 17:25
Post #133

Membru incepator

Acelasi Tolo care imi placea odata, dar si acelasi care a trimis o duduie din redactie ca sa le fluture niste bancnote in nas la finlandezi, asa ca de motivare.

--------------------
_ _ _
If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
+
nairam
post 17 Oct 2005, 18:38
Post #134

Posesor de bebelus...

Mai baieti parerea mea (care este biggrin.gif ) este urmatoarea:
Sunt doua chestiuni Clubul Steaua (adica societatea comerciala Steaua) a carei asociat este jiji.... si jiji persoana fizica.... care este ...
Daca a fost pus sechestru pe averea lui jiji persoana fizica pentru datoriile pe care le are Societatea comerciala a carui asociat este ... atunci ... nu este in regula.. In legea societatilor comerciale updatata la zi se spune ca: "Asociatul unei societati comerciale raspunde in limita capitalului social subscris" Cu alte cuvinte daca S.C. jiji S.R.L. are datorii la stat atunci tu nu poti sa pui sechestru decat pe bunurile S.C. jiji S.R.L.... Este ILEGAL sa pui sechestru pe bunurile lui jiji persoana fizica .... Nu stiu exact care este situatia la jiji ..... dar daca este aia descrisa mai sus atunci Bodu este in plus .... si mai face si abuz ... si ma mai si enerveaza ....

Care este ........ biggrin.gif

Edit: Daca jiji persoana fizica a "girat" (sau a adus ca aport la capitalul social bunuri personale) preluarea sau infiintarea, S.C. jiji S.R.L. cu unele bunuri personale atunci da se poate pune sechestru ....
Daca nu .... Nu se poate pune sechestru decat pe bunurile S.C. jiji S.R.L .... care este ....

Scuze daca m-am repetat ...... Care este .......... bbbba bbbbaaaa abbbbbaaa ... se intelese?

Edit 2: In codul fiscal si in norme .... NU EXISTA CUVANTUL SECHESTRU...... Care este .... Cum naiba a pus Bodu asta sechestru? Avea vro hotarare judecatoreasca ? Vro ordonanta de la parchet ?.... Au spus astia si PE CE BAZA AU PUS SECHESTRU?

This post has been edited by nairam: 17 Oct 2005, 18:49

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
MAKRON
post 17 Oct 2005, 18:49
Post #135

simply clever

From: silistea gumesti

QUOTE(costi @ 17 Oct 2005, 18:44)
Lucrurile sint mai complicate decit par.
Practic JJ are dreptate cind spune ca si-a platit darile la stat (a dat donatii in loc de salarii) si nu a facut datorii.
El greseste insa cind spune ca a cumparat doar clubul Steaua, datoriile istorice raminind (nu stiu cui... armatei ?)
Acum nu stiu cit de legala este oronanta asta prin care patronul raspunde cu averea personala pt datoriile firmei.

Cum spuneam, e complicat. Cineva cu studii juridice ne poate lamuri ?
*

Cam cum a spus si kukuruz, cumpararea unui club inseamna dobandirea patrimoniului acestuia adica activ si pasiv. Pretul se plateste in mod normal pe valoarea de piata a activului net. Prin urmare, daca nu s-a convenit in alt mod, datoriile se transmit subdobanditorului care evident are obligatia de a le achita.
Daca nu plateste pana cand va expira ultimatumul, Anaf va trece la sechestru executoriu adica va vinde bunurile lui Gigi Becali.
Auziti oameni buni!!!!!!!!! SECHESTRU EXECUTORIU ?!?!?!? Bai da` astia is timpiti rau de tot! Nu e de ajuns ca mutileaza limba romana! Isi mai bat joc si de institutiile de baza din dreptul romanesc.... Bai frate, atata iresponsabilitate n-am pomenit! ASTA-i marea problema a noastra, a romanilor! Facem totul de-a f**u-i ma-sa!

--------------------
SKODA OCTAVIA II AMBIENTE MY 2007 - WSP
+
nairam
post 17 Oct 2005, 18:51
Post #136

Posesor de bebelus...

@dweep
te rog citeste postul meu (2posturi mai sus) Ai idee pe ce baza au pus astia sechestru? unde naiba scrie asta? ca ANAF are voie sa faca chestia asta?

Edit: Da ala care preia preia si datoriile .... dar nu tre sa le plateasca aducand bani de acasa .....

Edit 2:
1. Nu vreau sa se inteleaga ca il admir pe jiji pentru ca nu ma incanta personajul .... bababababab ababbaba biggrin.gif
2. Asa cum eu imi platesc lunar darile catre stat ... tot asa ar trebui sa le plateasca si "marile" faaaassssss cluburi de fotbal ... ca de altfel toata lumea
3. Asta nu inseamna ca sunt de acord ca "Bodu" ( a se citi ANAF) sa vina sa-mi puna, mie persoana fizica, sechestru pe computer pentru ca S.C. eu S.R.L. nu a platit 2 lei la timp .....

Edit 3:

Ma lamureste si pe mine careva despre modul in care a fost pus sechestru?

This post has been edited by nairam: 17 Oct 2005, 19:04

--------------------

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
MAKRON
post 17 Oct 2005, 19:05
Post #137

simply clever

From: silistea gumesti

Am citit si stiu la ce te referi. Deocamdata nu stim exact ce este cu acest sechestru, in ce consta, pe ce s-a pus si daca s-a pus atat timp cat pe stirile celor de la hoțniuz nu dam nici o ceapa degerata . Sunt situatii in care se pot sechestra si bunurile asociatilor daca prin activitatea lor au determinat insolventa comerciantului. Aceasta modificare a C. Fiscal este de data recenta (se gaseste in ultimul numar din revista "economistul")
Ca asociat la o firma trebuie sa justifici ca dividendele incasate provin din profituri reale daca ajungi in situatia de mai sus.
Inversunarea Bodu importiva oamenilor de fotbal este muzica pentru urechea mea. Nu e deloc ridicola, ci e ceva care trebuia facut de mult, si zic slava Domnului ca se face in sfarsit. Din punctul meu de vedere, la ocna vesnica cu jiji, mitica, borcea, dinel, sandu si toti ceilalti. N-ar fi nici o paguba, nici pentru fotbal, nici pentru restul societatii.

Ashu, l-ai uitat pe badea! nu e neglijabil omuletu!

--------------------
SKODA OCTAVIA II AMBIENTE MY 2007 - WSP
+
nairam
post 17 Oct 2005, 19:22
Post #138

Posesor de bebelus...

Nu prea inteleg ... cum de se poate sa vii cu bani "de acasa"... dar sa zicem ....

Sa vedem cum se va desfasura meciul intre bodu si jiji ... Imi dau cu presupusu:
"jiji" (adica toata sleahta din fotbal) ..... nu neaparat "ascunsi" ci mai degraba "storsi" pana la ultimul leut ..... iar bodu ..... daca face asta cred ca-l vad dat disparut dupa stilul din "Baieti Buni" pe undeva prin Marea Neagra cu niste pantofi grei, da grei de tot....
Dar din diverse motive cred ca bodu (Anaf) nu o sa se lege decat strict de jiji iar ceilalti o sa ramana in continuare "de neatins" si asta pentru ca au contribuit si vor contribui in continuare la diverse campanii care NU sunt publicitare ... biggrin.gif ...

This post has been edited by nairam: 17 Oct 2005, 19:23

--------------------

+
bogdan3l
post 17 Oct 2005, 20:09
Post #139

Membru autentic

Daca Bodu va putea sa execute silit cluburile de fotbal la plata datoriilor merita o medalie din partea societatii smile.gif .
Jiji se bate cu pumnu-n piept ca Steaua esta " casa lui " de parca numele acestui club a fost cladit pe spinarea sa . Ceea ca me enerveaza si mai mult este faptul ca intodeauna cand apare la Tv ( foarte fregvent-alt lucru care ma streseaza ) isi atribuie valeitati de persoana impecabila din punct de vedere etic si moral .
Pai unde e etica economica ( apropo...acum se facela scoala in clasa a XI a , dar este un curs obtional ; poate in viitor nu vom mai avea persoanje precum Jiji ) cand el ocoleste cu nesimtire si in vazul tuturor legile statului cu privire la darile datorate acestuia .
Tre' s fie clar ca nu l-a obligat nimeni sa " intre in fotbal " si nici nu il retine nimeni . Stia foarte bine care sunt indatoririle sale fata de societate in momentul in care a preluat clubul .

Eu am o vaga impresie ca Jiji asta e ma inteligent decat lasa sa se vada desi uneori afirmatiile sale se bat cap in cap . Mi-a placut de el cand a afirmat in primavara ( atunci cand au fost inundatiile in Tm ) ca face donatii tocmai pt. ca stie banii nu ii va lua cu el in mormant ( se intelege ca vrea sa lase ceva in urma sa , ca vrea sa ajute ) dar acum spune : " De ce sa dau Io ( mare voievod - asta e inca un lucru care ma streseaza la el; se crede conducator , formator de opinie si "bec" al acestui popor ...sau nu stie el ce e cu "Io " ) banii la stat de 2 ori ...ca mie imi mai impoziteaza o data banii astia " . Pai "ba" daca legile statului te obliga la plata impozitelor , cine esti tu sa le ocolesti ? Banii aia nu vor fi folositi in folosul societatii ?
Dar normal ca lui ii convine sa dea banii "live" , la stirile de la ora 19 pentru ca omul de rand ( a se intelege taranu' , fie ca traieste la sat sau la oras) spune : " ia uite ba ce om bun e Jiji asta " ...." suflet mare " si daca guvernarea asta va urma drumul celei 96-00 ( sper sa nu ...si nu cred fiintca acum sunt interese mai mari din exterior ) partidu' lu' Jiji va intra in parlament in 2008 . Omul habar nu are ce datorii are Jiji la stat ( a se intelge societate ) ...sau cel putin nu avea pana acum .

Ma opresc aici ...ca vad ca am deviat rau si nici nu mai am coerenta in exprimarea ideilor .

P.S.: De trei ori URA pentru Bodu ( sper sa nu se opreasca numai la cluburile de fotbal ) valuri.gif valuri.gif valuri.gif

--------------------
Renault Megane 2007
+
Marty
post 17 Oct 2005, 20:20
Post #140

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

OK, de acord cu actiunea de punere de sechestru pe bunurile lu' Jiji! Dar sa nu fie el singuru' care va trebui sa plateasca oalele sparte, mai sunt si altii si ii stie toata lumea f. bine pe toti.
Nu sunt de acord, in schimb, cu modul in care a fost pus sechestrul respectiv si anume, se publica aplicarea respectivului sechestru pe site-ul ANAF, sa vada toata tara, dar nu i se trimite si lu' Gigi un crimpei de hartie prin care sa fie instiintat despre treaba asta. Asta a fost recunoscuta si de Bodu mai devreme, la Realitatea.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
ashu
post 17 Oct 2005, 20:29
Post #141

Membru erectil

QUOTE(dweep @ 17 Oct 2005, 19:05)
Ashu, l-ai uitat pe badea! nu e neglijabil omuletu!
*

Intra la "si ceilalti". Lista nu era exhaustiva, e mult prea greu avand in vedere numarul mare de gunoaie umane ce s-au aciuat in fotbalul autohton.

--------------------
+
kukuruz
post 17 Oct 2005, 21:43
Post #142

Membru

N-am fost interesat niciodata de povestea "steaua lui jiji" si nu cunosc in amanunt smecheria de ultima ora cu vanzarea "la nepoti" a participatiei lui in FC Steaua, dar chiar el a recunoscut la tv asta seara ca vanzarea s-a perfectat (la notariat) exact joia trecuta! (deci nu este el asa ingeras precum vrea sa apara). Asta nu inseamna insa ca este opozabila tertilor, decat dupa declarare si inregistrare la Registrul Comertului. Ceea ce nu s-a facut.

Se pare ca Fiscul a adunat si are dovezi clare ca, in calitate de administrator, jiji a dus clubul steaua la insolvabilitate. In acesta situatie, sechestrul asiguratoriu al Fiscului pe bunurile patronului (cum ii place lui jiji sa i se spuna) era o actiune urgenta si este justificata. Notificarea expresa a actionarilor despre instituirea sechestrului asiguratoriu (prin care se blocheaza doar posibilitatea instrainarii participatiilor, a bunurilor in scop de evaziune) nu este prevazuta de lege, dar am inteles ca, oricum, masura a fost facuta publica.

Cat despre panarama de mitica dragomir care se vaicarea la tv ("desi sunt dusman cu becali") ca masura loveste in "amarastenii" din fotbalul mioritic... n-am cuvinte!

--------------------
+
SUPERCAR
post 17 Oct 2005, 22:01
Post #143

Membru autentic

From: Constanta

Oricum are de unde sa dea Jiji...parerea mea e ca ar trebui sa plateasca toti in tara asta.

--------------------
Dacia Logan 1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP - CT 82 PWR
+
arond
post 18 Oct 2005, 00:14
Post #144

Membru incepator

Se mai lumineaza zarea. Mi se pare strigator la cer ca toti tembelii astia isi flutura milioanele pe unde-apuca, dar se iau cu mainile de cap daca-s pusi sa plateasca impozite. Bleah!

In alta ordine de idei, am inteles ca s-a emis o ordonanta, o ceva (nu ma pricep) care stipuleaza cum ca actionarul majoritar raspunde solidar cu societatea in caz de faliment, etc. Sau, ma rog, ceva de genul asta. Si tocmai de-asta s-a apucat analfabetul ala ("scot sabia la ei, ca Mihai Viteazul") sa isi vanda actiunile nepotilor, dar se pare ca n-a functionat.

Da' tot in parnaie il vad, in scurta vreme si alaturi de ceva generali, pentru potlogaria aia ordinara cu terenurile armatei.

Numa' bune.

--------------------
Logan/Nova Laureate 1.4/GT - -
People ask for criticism, but they only want praise.
W. Somerset Maugham (1874 - 1965)
+
anpop
post 18 Oct 2005, 07:46
Post #145

Sef de pisica!

QUOTE(arond @ 18 Oct 2005, 01:14)
Da' tot in parnaie il vad, in scurta vreme si alaturi de ceva generali, pentru potlogaria aia ordinara cu terenurile armatei.
*

Bai tata nu-i da idei!...ca pe langa Biserici si case, pune nea' JJ de'o parnaie faina..asa pe masura lui.... radmasa.gif

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
Mache
post 18 Oct 2005, 07:52
Post #146

Chibiț autorizat

Ati urmarit emisiunea "Nasul", aseara? A fost Bodu invitat. Iar nasul ii punea intrebari adresate de Jiji.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
Codrin
post 18 Oct 2005, 08:30
Post #147

Membru autentic

Pai zi-ne si noua daca era ceva ce merita mentionat.

--------------------
Mazda . .
+
costi
post 18 Oct 2005, 09:09
Post #148

Membru autentic

Prostii ce sa fie ! O fi JJ "razboinicul luminii" dar nici cu Bodu nu mi-e rusine.
Pina una-alta ia vedeti cum se pune problema la altii:

"Arestata pentru o datorie de 1,16 $
O femeie din Ohio, SUA, a fost arestata pentru ca nu si-a platit la timp taxele, datorand statului american exorbitanta suma de... 1,16 dolari. Femeia a povestit ca ofiterii de politie au tratat-o ca si cum ar fi fost un criminal foarte periculos. "Am fost trasa pe dreapta. Un politist s-a apropiat de masina mea cu mana pe pistol. Un altul, de celalalta parte a masinii, s-a aplecat si m-a intrebat daca sunt Deborah Combs. Mi-a spus ca are un mandat de arestare pentru mine", a precizat americanca. in replica, un reprezentant al autoritatilor locale a declarat: "Nu ne intereseaza daca e vorba despre unul sau 1.000 de dolari. Avem legi. Trebuie sa le respectam".
Libertatea.

1 dolar si 16 centi............

--------------------
DSN/SLZ
+
bertro
post 18 Oct 2005, 10:19
Post #149

Membru dezmembrat

From: IASI, rumenia

haha, au inceput sa vina notele de plata pentru bravii nostri milionari. bine le face! asa cum au stiut sa bage mana in "buzunarul" statului si sa fure, ia sa bage ei acu mana in buzunarul personal si sa plateasca. daca noi, fraierii de rand nu platim cele cateva sute/mii de lei pe an, ne calca fiscul in picioare de nu mai stim cum ne cheama, iar smecherasii astia huzuresc linistiti desi au datorii de milioane si la autoritatile centrale si locale. adica tot noi din salariile noastre de 2 bani le platim lor politie, salubritate, servicii medicale, aisgurari sociale.

--------------------
DACIA Nova GT - xx xx XXX
posesor de DrACIA NOVA GT
+
ashu
post 18 Oct 2005, 11:50
Post #150

Membru erectil

Costi, pe cuvant daca inteleg care e problema ta. Ce e rau in ceea ce face Bodu? Omu e eroul meu in aceste momente. Jiji a vrut sa fie smecher si sa le traga teapa, vanzandu-si actiunile nepotilor sai, insa Bodu a mirosit la timp miscarea, a profitat de faptul ca asta nu a apucat sa inscrie tranzactia la registrul comertului si pac, i-a tras-o ciobanasului isteric. Toata lauda pentru el. N-o stii el sa completeze facturi, dar la faza asta a fost tatic. Repet, in acest moment sunt fanul lui, daca mai arde inca cativa din fotbalul miroritic, imi tatuez numele lui pe piept. smile.gif

--------------------
+
14 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 20:26
Forum Renault