DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> jiji becali, case in vadu rosca

adso
post 18 Oct 2005, 11:55
Post #151

Membru autentic

Group: Members

deap. sh'al meu. impreuna cu al'lalt chelios, de la avas, au dat niste semnale. asta beleste jmecherii din fotbal, celalalt a blocat conturile catorva mii de firme si pana nu a strans tot ce aveau de dat nu le-a lasat libere.

senzational. pe bune. colectarea la buget e una dintre cele mai mari probleme ale tarii asteia, care duce la hiperfiscalizare, si care, la randul ei ucide biznisurile cinstite.

--------------------
Call me Ishmael...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
costi
post 18 Oct 2005, 12:17
Post #152

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(ashu @ 18 Oct 2005, 12:50)
Costi, pe cuvant daca inteleg care e problema ta.
*

Deocamdata nu am nimic cu el dar demersul mi se pare fals. Si-a permis sa se balacareasca in public cu JJ incit am impresia ca vrea sa se razbune pt rahatul pe care i l-a desertat cap oierul luminii.

Daca o duce pina la capat si mai ales isi continua demersurile, cum a promis, atunci jos palaria.

--------------------
DSN/SLZ
+
kukuruz
post 18 Oct 2005, 12:28
Post #153

Membru

Conform declaratilor lui Sebastian Bodu, Steaua si Gigi Becali reprezinta doar primul pas din procesul de curatare a fotbalului romanesc. „Respectam ultimatumul pe care l-am dat cluburilor de fotbal, in urma cu doua saptamini, pentru plata datoriilor“, a declarat presedintele ANAF, precizind ca Steaua nu este singura grupare care a apelat la schimbarea societatii pentru a scapa de datorii: „Multe firme din Romania au recurs la aceasta smecherie, pentru a transfera responsabilitatea datoriilor“. (sursa: Cotidianul)

BTW, cam asta este oglinda fotbalului nostru mioritic d.p.v. al datoriilor restante la stat:

topul.jpg
and the winner is: 251.gif
becali.jpg

--------------------
+
costi
post 18 Oct 2005, 12:38
Post #154

Membru autentic

Acum inteleg de ce si-a vindut Iorgulescu actiunile la FC National. Baiat destept !
Sa fi luat Niculescu teapa ?

--------------------
DSN/SLZ
+
kukuruz
post 18 Oct 2005, 13:10
Post #155

Membru

QUOTE(costi @ 18 Oct 2005, 13:38)
Acum inteleg de ce si-a vindut Iorgulescu actiunile la FC National. [...]

Deci, sa recapitulam clasamentul Divizia A la datorii:
- campion: Gigi
- vicecampion: Gino
051010_mare_gino_iorgulescu.jpg

da' cel putin omu' recunoaste deschis care a fost "chestia":

Stirea cum ca Gino Iorgulescu se retrage din functia de presedinte al echipei FC National este ca si batuta in cuie, fostul mare fotbalist si, totodata, unul din cei mai priceputi manageri ai fotbalului romanesc confirmand-o si motivand-o ca fiind una de natura strict financiara. (sursa: Stiri 11.10.2005 Rol.ro)

Dupa cum vezi, costi, referirea la "tzeapa" (tz-tz-tz! smile.gif ) lipseste cu desavarsire din motivatia lu' gino. 017.gif

--------------------
+
costi
post 18 Oct 2005, 13:16
Post #156

Membru autentic

Gino a vindut actiunile ca sa nu-i fie pus sechestru pe avere iar Niculescu a luat teapa ca le-a cumparat. Le va pierde cu succes in caz de sechestru.

--------------------
DSN/SLZ
+
kukuruz
post 18 Oct 2005, 13:33
Post #157

Membru

Bravo! Era destul de simplu. Vezi ce repede ai inteles? up.gif

P.S.
Acuma tre' sa-i tinem pumnii lu' baiatu' asta, ca, uite, parca chiar ne cere asta. A inceput o adevarata cruciada - bodu vs. gigi, gino & cloaca - si pentru asta toata admiratia!

primapagina2005101803.jpg

This post has been edited by kukuruz: 18 Oct 2005, 14:07

--------------------
+
oboman1980
post 18 Oct 2005, 14:01
Post #158

Membru incepator

From: Darmanesti, Bacau

Bai fratilor, eu sunt stelist si nu-mi place situatia de la Steaua dar parca m-am saturat de mafioteniile lui jiji si a celorlalti "oameni de fotbal" care profita de pe urma fotbalului si la urma urmei de pe spinarea noastra.
Daca-l doare dosul pe jiji se duce undeva afara la o clinica si se trateaza, dar noi ramanem cu sistemul sanitar din Romania care e pe duca fara banii pe care nu-i da jiji.

--------------------
Dacia Solenza Scala 2003 - BC-06-LRF
+
catb
post 18 Oct 2005, 17:46
Post #159

Membru incepator

Un moment baieti, ca are omu aliat. Din GSP.ro:

Becali a mai declarat: "Cînd va veni Traian Băsescu din Coreea, care este, din postura de președinte, intermediar între instituțiile statului și popor, o să-l dea afară pe Bodu. Eu așa cred. O să vadă el cît e de susținut. &laquo;Băi Bodule, n-am ce să-ți fac. Vă las singuri patru zile și ați înnebunit stîna. Tu nu ești bun de cioban&raquo; Asta îi va zice Băsescu lui Bodu"

--------------------
_ _ _
If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
+
nairam
post 18 Oct 2005, 17:50
Post #160

Posesor de bebelus...

Ideea este urmatoarea (parerea mea .... care este biggrin.gif ) Este un lucru bun ca bodu (anaf) se puse pe strans datoriile din fotba..... Dar daca voi va inchipuiti ca strangand acesti bani problemele noastre se terminara ...... va inselati rau de tot.... Voi chiar credeti ca banii astia or sa ajunga in sistemul de sanatate? sau in invatamant ....aaaaa sau poate la pensii... radmasa.gif ..... hai ma .. fiti si voi seriosi ...... Eu ma indoiesc ... probabil ca or sa ajuga prin diverse tertipuri in firmele astora care sunt la putere .... mai vorbim dupa ce pierd alegerile astia de sunt la putere azi ....

This post has been edited by nairam: 18 Oct 2005, 17:54

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
bomicabomic
post 18 Oct 2005, 17:55
Post #161

Ex-membru DaciaClub

Mariane, cred ca glumesti, nu?
Nu vroiam sa scriu aici....dar prea mare atentia i se acorda lui Gigi asta. Si asta e din cauza presei. Pai mai sunt o gramada carora li s-a pus sechestru si ziarele au tacut milc.
Dar cind e vorba de Jiji....nene...sa dam pe fata, uite domn'le ANAFUL asta, s-a pus pe fotbal, ii ia averea lu Jiji...pe o parte si pe cealalta, ni-l arat pe Jiji declarind razboi lui Bodu, ca de fapt nu l-a atac pe el ci familia.
Baiii nene, dar nu se (auto)sesizeaza nimeni sa-i puna catuse idiotului....

This post has been edited by bomicabomic: 18 Oct 2005, 18:00

--------------------
x x - x
+
nairam
post 18 Oct 2005, 18:08
Post #162

Posesor de bebelus...

Ma vad obligat sa ma repet ... Eu imi platesc lunar taxele la stat si nu sunt mici .... Consider ca asa ar fi corect sa faca toata lumea ... Am votat prezentii guvernanti dar asta nu imi restrange dreptul de a fi suspicios cu ei ...... Asa cum organele de control (atunci cand vin in control la o firma) considera respectiva societate comerciala (inainte de a o controla) vinovata de diverse ... tot asa ii consider si eu pe prezentii guvernantii votati de mine... niste hoti .... parerea mea .... care este ... iar jiji, bafta lui ... avea cea mai mare datorie asa ca este primu .... sper sa urmeze si altii ....

Edit: pana acum de fiecare data dupa ce a fost schimbata puterea au aparut si hotii din acea guvernare ....

This post has been edited by nairam: 18 Oct 2005, 18:10

--------------------

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
alex275
post 18 Oct 2005, 20:07
Post #163

Membru autentic

Group: Banned

nairam-marian

Sunt intru-totul de acord cu tine!

--------------------
dacia logan 1,6 laureate - B 46 W S T
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!!
+
MAKRON
post 18 Oct 2005, 22:47
Post #164

simply clever

From: silistea gumesti

QUOTE(nairam @ 18 Oct 2005, 20:50)
Ideea este urmatoarea (parerea mea .... care este biggrin.gif ) Este un lucru bun ca bodu (anaf) se puse pe strans datoriile din fotba..... Dar daca voi va inchipuiti ca strangand acesti bani problemele noastre se terminara ...... va inselati rau de tot....
*

Picatura cu picatura se face marea...totul se rezolva cu rabdare si cu un inceput...Sunt naiv ?? nu!!! doar sper!...

--------------------
SKODA OCTAVIA II AMBIENTE MY 2007 - WSP
+
donraulo
post 19 Oct 2005, 07:35
Post #165

Membru autentic

From: B

ca e jiji ca nu e jiji, foarte bine ca anaf sau orice alt organ abilitat sa colecteze taxe este pus pe treaba.
o singura dorinta am si eu ....... LEGEA SA FIE APLICATA TUTUROR, impartial.

daca se dovedeste ca jiji are datorii, sa plateasca cu varf si indesat, chiar daca este primul pe lista sau ultimul, dar sa nu fie singurul.

parerea'mea

--------------------
Sandero 1.6 MPI 2009 / Laureate
+
kukuruz
post 19 Oct 2005, 09:46
Post #166

Membru

N-as fi crezut ca se poate ajunge atat de jos:
Suporterii stelisti au vrut sa iasa in strada
Sechestrarea averii patronului stelist Gigi Becali a incins spiritele in Ghencea. Convinsi ca latifundiarul din Pipera este vanat de ANAF, suporterii din galeria Stelei au vrut sa protesteze in fata sediului agentiei. Interventia de ultim moment a presedintelui Marius Lacatus a oprit marsul suporterilor.

"Am vrut sa protestam impotriva abuzurilor lui Sebastian Bodu a carui singura tinta e Steaua. Ne-a chemat Marius Lacatus care ne-a rugat sa nu mai facem acest lucru", a declarat liderul suporterilor stelisti, Gheorghe Mustata.

Dar cititi intreg articolul (Becali il ameninta cu moartea pe Bodu) si va cruciti!

Sau nu.

--------------------
+
costi
post 19 Oct 2005, 09:52
Post #167

Membru autentic

Daaaaaa..
si daca cititi asta va des-cruciti: http://www.gardianul.ro/index.php?a=primap...a2005101901.xml

Hai sa fim seriosi. Doi timpiti.
Tu tot nu ai invatat cum scrie presa RO?

--------------------
DSN/SLZ
+
CosminM
post 19 Oct 2005, 09:59
Post #168

Membru

From: Sibiu

QUOTE(kukuruz @ 19 Oct 2005, 09:46)
N-as fi crezut ca se poate ajunge atat de jos:

Dar cititi intreg articolul (Becali il ameninta cu moartea pe Bodu) si va cruciti!

Sau nu.
*

Te mai poti cruci in Romania zilelor noastre? Cred ca doar in momentele in care vezi ca se face dreptate. Daca o sa reuseasca Bodu sa recupereze datoriile de la cluburi atunci o sa ma crucesc!

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 - SB.......
În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
+
nairam
post 19 Oct 2005, 10:07
Post #169

Posesor de bebelus...

Articolele de mai sus, si faptele si declaratiile atat ale lui bodu cat si a lu jiji, nu fac decat sa-mi dea dreptate.... Guvernantii astia ca si ceilalti aplica acelasi principiu .... Cine nu e cu noi e impotriva noastra si trebe mazilit ...... mazileste-i nene pe toNti ..... CE TARA DE KKO .....

Edit: Romania .... Frumoasa tara .... pacat ca-i locuita .... imi este scarba .... Mai are careva bilete pentru Congo?

This post has been edited by nairam: 19 Oct 2005, 10:09

--------------------

+
costi
post 19 Oct 2005, 10:11
Post #170

Membru autentic

Prost ales Congo asta; sint pe locul 180 si ceva fata de noi cu 80 si ceva la coruptie.
Cu alte cuvinte sarim din lac in put.
Tre' sa cautam alta rima.

--------------------
DSN/SLZ
+
dizzy
post 19 Oct 2005, 10:12
Post #171

Work smart not hard!

Da dom' Jiji are mai multe oo decat ceilalti?
Cum eu imi platesc impozitele si taxele, si sunt convins ca si voi faceti la fel el de ce nu le-ar plati?
Ai, profit, foarte bine, asta e capitalismul. Trebuie insa sa-ti platesti datoriile la stat. Ca statul e hot sau corupt asta ramane de vazut. Exista o lipsa fantastica de bani in sanatate si invatamant in timp ce evazionistii fiscali se dau leones in presa si TV.
Sper ca la rand sa urmeze si manelistii, si altii care dau cu tifla statului.
Mi-as dori ca Bodu sa faca intr-adevar treaba, sa aduca bani la buget, din care sa se faca scoli, autostrazi, sosele ca lumea. Daca ar reusi asta l-as vota si maine.
De undeva trebuie sa incepi, si daca incepi cu cel cu datoria cea mai mare mi se pare corect. Le-a dat termen de gratie sa plateasca, nu au platit, caz tipic de ghinion le luam jucariile. Cu 398 MILIARDE LEI se pot face 398 case la un miliard bucata deci ar fi bani sa se finalizeze si casele din Vadul Rosca.

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
ashu
post 19 Oct 2005, 10:13
Post #172

Membru erectil

Hai ma Costi, Gardianul... He he, Libertatea e ziar serios pe langa asta. Ia titlu de ziar bengos Gardianul: "Legitima aparare, invitatie la crima". Iacccc.

Nairam, da du-te frate in Congo, te sponsorizez io daca trebuie. Chiar in halul asta am ajuns, sa ne fie scarba ca marii datornici sunt pusi sa plateasca? Ce-aveti fratilor, v-a lasat de tot gandirea????????? mad.gif mad.gif mad.gif

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
costi
post 19 Oct 2005, 10:17
Post #173

Membru autentic

Am dat gardianul de exemplu doar ca sa demonstrez (daca mai era nevoie) cum se poate scrie diametral opus despre acelasi subiect.

--------------------
DSN/SLZ
+
alex275
post 19 Oct 2005, 11:04
Post #174

Membru autentic

despre Bodu:
In rest, ii sfatuiesc pe milioanele de suporteri ai Stelei sa nu ii strige binecunoscutele sloganuri de pe stadioane, pentru ca s-ar putea sa-i placa. radmasa.gif

„Sînt bine protejat, am o armată în spatele meu. Cine mă amenință să aibă grijă, că poate ia un glonț în cocoașă!”
Sebastian Bodu

„Cînd am ajuns luni seara acasă, soția și mama plîngeau, iar copiii mi-au zis: «Lasă, tati, că ne mutăm la apartament». Cum credeți că m-am simțit? N-o să-l iert eu pe Bodu ăsta!”
Gigi Becali radmasa.gif

Eu mai am o intrebare, de ce nu se cantareste cu aceeasi masura peste tot?

--------------------
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
+
costi
post 19 Oct 2005, 11:25
Post #175

Membru autentic

Problema nu este folosirea aceleiasi masuri peste tot (sau ma rog, a fost) si neaplicarea /aplicarea diferentiata a legii de-a lungul ultimilor 11 ani.
Clientela politica a primit reesalonari la reesalonari, pina au dat faliment sau au fost privatizate si "iertate" de datorii.

Asta au sperat si cluburile de fotbal, ca de.... au suporteri care ies in strada.... fac cinste tarii.... bla, bla, bla)

Acum insa, cind colectarea veniturilor la buget a devenit problema prioritara, Bodu trebuie sa inceapa sa aplice legea. Si aici vine socul. Lumea nu se astepta (atit de mult se obisnuisera unele cluburi cu neplata taxelor incit acum recunosc ca nu au bani si mai bine se declara in faliment; nici macar nu prevazura in buget plata taxelor !!!!!) sa vina cineva sa le ceara banii. De aici toata tevatura.

Daca legea se aplica de cind a intrat in vigoare, aplicarea de sechestre si executarile fortate ar fi devenit banale, asa cum sint ele in sectorul bancar.

Totusi Bodu nu a stiut cum sa procedeze. A cedat presiunii lui JJ prin OTV si s-a porcait in direct si ore de maxima audienta, facind din cazul Steaua o problema personala.

Omul de la fisc trebuie sa fie impasibil. Cu legea intr-o mina si pistolul in cealalta. Asa au distrus americanii mafia (ma rog se reface repede) si l-au bagat la tzuhaus pe Al (Capone nu al nostu).
Acum scandalul a izbucnit iar din aura de corectitudine pe care trebuia sa o afiseze Bodu, s-a ales prafu'.

This post has been edited by costi: 19 Oct 2005, 12:36

--------------------
DSN/SLZ
+
alex275
post 19 Oct 2005, 12:14
Post #176

Membru autentic

costi

Iti dau dreptate intr-o masura foarte mare. Parerea mea e, ca pana la capat, nimeni nu are perfecta dreptate. Si aici exista, slava domnului, o garnitura de tren plina cu argumente.Problema este prea complexa pentru ca balanta sa se incline intr-o singura parte.

In aceasta discutie, nu poate exista dreptate 100/100!
Fotbalul romanesc traieste din afaceri extrem de dubioase.
Guvernul Romaniei nu este "cel mai bun lucru" pe care-l are tara asta.

Jiji este pana la urma un cioban caruia ii lipsesc cu desavarsire cei 7 ani de acasa...
Bodu este un "putoi" care nu prea-si da seama "in ce s-a bagat". Voi nu auziti ce voce "infantila" are? Tocmai l-am vazut zilele trecute cum se facea de ras pe national tv.

Mor de curiozitate sa aflu modul in care se va termina aceasta actiune...

p.s. sunt stelist de cand ma stiu si asa voi muri!
smile.gif

--------------------
+
ashu
post 19 Oct 2005, 12:24
Post #177

Membru erectil

QUOTE(alex275 @ 19 Oct 2005, 12:14)
Bodu este un "putoi" care nu prea-si da seama "in ce s-a bagat". Voi nu auziti ce voce "infantila"  are? Tocmai l-am vazut zilele trecute cum se facea de ras pe national tv.
*

Asta da argument, are voce infantila. De unde vii mai tata cu logica asta cutremuratoare? Foarte bine ca nu-si da seama in ce s-a bagat, m-am saturat de kkciosi care nu se leaga de personaje de genul jiji de frica sa nu si-o fure.
QUOTE(alex275 @ 19 Oct 2005, 12:14)
p.s. sunt stelist de cand ma stiu si asa voi muri!
smile.gif
*

Ce pielea mea de legatura are una cu alta ma? Aici nu e meci de fotbal, ca sa conteze ca tii cu steaua sau nu. Cum kilu meu ai dedus tu ca un suporter adevarat trebuie sa fie de parere ca steaua nu trebuie sa-si plateasca datoriile?!?! Giizaaaaas...

--------------------
+
alex275
post 19 Oct 2005, 12:48
Post #178

Membru autentic

ashu

Era o simpla precizare
Deductia ai facut-o tu, nu eu! Citeaza paragraful in care eu am scris ca steaua nu trebuie sa-si plateasca datoriile.

p.s. m-a dat pe spate politetea mesajului tau

--------------------
+
ashu
post 19 Oct 2005, 12:59
Post #179

Membru erectil

Spune-mi si mie ce rost are in contextul discutiei noastre sa ne zici cu ce echipa tii si pana cand? (casatorie, pensie, moarte)
Din tot ce ai postat tu pe threadul asta rezulta ca esti impotriva lui Bodu si a ceea ce a facut el acum cu jiji. Reformuleaza-ti posturile daca tu de fapt ai vrut sa zici altceva.

--------------------
+
alex275
post 19 Oct 2005, 13:15
Post #180

Membru autentic

Iti dau dreptate intr-o masura foarte mare. Parerea mea e, ca pana la capat, nimeni nu are perfecta dreptate. Si aici exista, slava domnului, o garnitura de tren plina cu argumente.Problema este prea complexa pentru ca balanta sa se incline intr-o singura parte

Mi se pare formularea destul de limpede

Daca te-a deranjat atat de mult p.s.-ul meu, rog moderatorul sa-l stearga! Sa nu ai vreo palpitatie tongue.gif

"Eu de fapt" am vrut sa zic ceea ce am zis!
Nu e nimeni obligat sa fie de acord cu mine!

Iar eu nu sunt obligat sa port o discutie in contradictoriu cu tine, pe seama a doua personaje care nu-mi plac prea mult.....

Eu am spus clar ce am avut de spus, tu intelege ce vrei

--------------------
+
14 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 11:30
Forum Renault