DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 6 7 8 9 10 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> jiji becali, case in vadu rosca

ashu
post 19 Oct 2005, 18:11
Post #211

Membru erectil

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(alex275 @ 19 Oct 2005, 18:08)
Nu mai comentez.
Sa dea Dumnezeu sa ramana JJ sarac lipit
Sa fie Bodu omul care aduce prosperitatea in Romania
Sa mearga banii recuperati, la sanatate, cultura, etc.
ashu: s-ar putea sa fie "vehementa exagerata" cauza gretii tale.
"Cu argumentul asta" nu-ti poti contesta vehementa. Deci nu chiar orice...
*

Ai o incoerenta logica demna de invidiat. Sanatate!

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adso
post 19 Oct 2005, 18:24
Post #212

Membru autentic

nu e incoerent. e doar sceptic.

enunta - emfatic - cam care ar fi "iluziile" noastre privind actiunile lui bodu vis-a-vis de jiji.

alex, si eu sunt sceptic by default. dar daca bodu duce lucrurile pana la capat, merita aplaudat. nu cred ca contesta cineva ca jiji trebuie sa isi plateasca datoriile, si iara nu cred ca a inghitit cineva istoria cu cesiunea care cica l-ar scapa de datorii. ce pana mea a cesionat? doar activele? pasivul cui ramane?

nu e vorba ca prin jiji se rezolva problemele de colectare la buget etc. dar prin el se da clar o linie: "bai baieti, incepeti sa platiti, ca habar n-aveti cine urmeaza".

jiji e un target ideal. nu are nici influenta politica ale maharilor cu adevarat mari, si pe care ii duce capul in mod cert (la rele), in care exista sansa ca bodu sa isi rupa dintii, dar este indeajuns de vizibil ca mesajul sa ajunga.

iti spun sigur, ca dupa episodul asta, procentul de firme care sunt la zi cu taxele a crescut cu cel putin 2%. daca as fi ziarist, m-as duce sa ii filmez stand pe la cozi la administratiile financiare sa isi puna lucrurile la punct.

--------------------
Call me Ishmael...
+
cosmin_m
post 19 Oct 2005, 18:39
Post #213

Membru autentic

Eu sunt fascinat de faptul ca in jurul unui ... cum sa-i zic... specimen ca asta s-au scris 8 pagini de forum. Ce risipa de timp...

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
alex275
post 19 Oct 2005, 18:47
Post #214

Membru autentic

Group: Banned

QUOTE(ashu @ 19 Oct 2005, 17:11)
Ai o incoerenta logica demna de invidiat. Sanatate!
*

Ma bucur ca-mi invidiezi "incoerenta logica" Iti multumesc din suflet pentru urarea de sanatate facuta.

adso
Ca au sa plateasca toti datornicii, eu am o retinere. Si nu stiu de ce.......

--------------------
dacia logan 1,6 laureate - B 46 W S T
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!!
+
adso
post 19 Oct 2005, 18:49
Post #215

Membru autentic

nu a zis nimeni ca vor plati toti datornicii. atunci am fi cu adevarat naivi. undeva insa trebuia sa se inceapa, iar din pacate pentru jiji, a servit perfect de exemplu.

--------------------
Call me Ishmael...
+
vv
post 19 Oct 2005, 18:50
Post #216

dilbert.com

haide mai alex, da-o naibii de logica... stii cum suna ce ai zis tu? "e clar ca nu reusim sa eliminam coruptia, nici o tara nu a reusit, e absolut imposibil, deci de ce sa ne mai zbatem?"
Ti-e clar si tie ca e o problema de rationament in fraza de mai sus, chiar daca prima parte e 100% adevarata?

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
alex275
post 19 Oct 2005, 19:14
Post #217

Membru autentic

Ok! M-ati batut cu pumnii! 256.gif Sa aveti voi toata dreptatea din lume si s-o ducem si noi un pic mai bine tongue.gif

Asta suna mai frumos? smile.gif

--------------------
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
+
dacicuss
post 19 Oct 2005, 19:31
Post #218

Mare Vrajitor KKK

From: Poplaca

...nici o tara nu a reusit, e absolut imposibil, deci de ce sa ne mai zbatem?"...din putul gandirii...d'aia suntem de mana cu Bangladesh&Co la coruptie...nici aia nu se zbat, stau cu paiu-n gura si #^$&@
Macar incearca mai, nimeni n-a zis ca exista o tara cu 100% coruptie eradicata...ce pana mea, nu e variola...desi si aia parca mai e tot pe la aia cu paiu'...
Si tocmai ca l-au mediat excesiv pe grobianul asta laxativ, paranoicul asta de-i ba Mihai Viteazul, ba nu-s ce razboinic fluorescent...tocmai d-aia trebuia cu el sa inceapa...ca sunt destui care tremura de fericire si lacrameaza in coltu' ochiului cand il vad spumand la TV.
Si uite cum ii sar in aparare si aici...mare minune...nu credeam ca e vreun fan de-al lui capabil sa utilizeze chestia asta...pisiul....
Dati-o naibii mai, chiar merita pomenit individul asta aici?!?

--------------------
VW Passat 1.9TDI - ww-00-XXX
A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
+
alex275
post 19 Oct 2005, 19:58
Post #219

Membru autentic

"jiji becali, case in vadu rosca"

asa se numeste topicul! cred ca am deviat mult de la subiec!

--------------------
+
vv
post 21 Oct 2005, 08:11
Post #220

dilbert.com

si ca sa deviez si mai mult, deja sunt 5 cluburi de fotbal unde ANAF a pus sechestru.... sper sa-l tina energia pana la capat... (asta pentru a dovedi ca nu e ceva personal legat de jj).
Si casele alea din vadu rosca nu se vor mai face, jj va zice ca a trebuit sa dea toti banii la ANAF smile.gif

--------------------
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
anpop
post 21 Oct 2005, 09:06
Post #221

Sef de pisica!

QUOTE(vv @ 21 Oct 2005, 09:11)
Si casele alea din vadu rosca nu se vor mai face, jj va zice ca a trebuit sa dea toti banii la ANAF smile.gif
*

ma indoiesc VV...lui JJ ii place sa pozeze in martir.....cred ca se va ocupa de case....
ma intreb oare ce se va intampla cu maimutica Bodu cand ii va fi retras sprijinul?!....
nu stiu de ce, dar am impresia ca este doar un alt papagal de sacrificiu, bagat la inaintare....nu ca nu ar fi fost necesar...

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
paulp
post 21 Oct 2005, 11:18
Post #222

Bagator de seama!

From: Iasi

Am ajuns de unde am plecat si s-a adeverit ca nici o minune nu tine prea mult la noi.

Sfecla aia de Bodu a pus botu si a acceptat barteru cu mecla ciobanas, ba mai mult si-a dat si chiloteii jos ca sa vada lumea ca nu e popo asa cum a zis ciobanu.

022.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
adso
post 21 Oct 2005, 11:35
Post #223

Membru autentic

nu e adevarat. ce va asteptati, sa il impuste pe stadion? a pus ipoteca pe unul din terenuri, care acopera integral prejudiciul, si cu restul i-a dat drumul.

nu se putea face chestia asta fara acordul lui jiji. am si spus intr-unul din posturile mele anterioare ca sunt convins ca daca jiji se duce la bodu si ii pune plocon un teren, totul se dezamorseaza.

demersul lui bodu are ca scop recuperarea celor 11 mil. datorate, nu implinirea justitiei sociale.

chestia cu poponarismul... e cred oarecum de inteles bodu. nu e harsait in magarii de "character assasination", e sensibil la subiect, tocmai pentru ca se pare ca e mare gagicar... atata timp cat recupereaza banutul, totul e in regula.

--------------------
Call me Ishmael...
+
paulp
post 21 Oct 2005, 11:42
Post #224

Bagator de seama!

Eu nu contest ca Bodu isi face sau nu treaba, ci modul in care si-o face wink.gif.
Din toate conturile si lichiditatile lu ciobanu, anafu a ajuns agent imobiliar wink.gif.
Era mult mai simplu sa puna poprire pe conturi, sa traga de acolo datoria si sa-si vinda jiji cui vrea el terenurile sad.gif

Iar despre partea cu popou, au fost dati in judecata altii pentru mult mai putin ; , da asa pupat piata independetii, eu zis ca esti popo la misto, da tu nu esti chiar popo...

--------------------
+
adso
post 21 Oct 2005, 11:49
Post #225

Membru autentic

pai paulp, cred ca la faza asta gandesti cam binar.

stii cum face fiscul in state? intra si iti racaie si tapetul de pe pereti, ca sa vada ca face cat declari si nu vrei sa deduci mai mult decat ai dreptul.

tu ce te asteptai, ca vine cineva si ii pune lui bodu un diplomat cu 11 mil. de coco pe buro? nimeni nu are banii astia in lichid. daca ii are, e tampit.

nu cred ca anaf a ajuns agent imobiliar, tocmai pentru ca lui jiji e clar ca ii convine mult mai tare sa vanda chiar el terenul, iar in virtutea ipotecii, banutul sa ajunga la anaf. daca il vinde anaf, se face cu licitatie publica, conform legii, si de obicei preturile obtinute sunt sub pretul pietei. mai sunt convins ca pe perioada pana cand ala vinde terenul, la debitul principal se aplica dobanda standard fiscala, deci suma creste.

si e foarte normal ca institutiile statului sa se transforme in agenti imobiliari cand e cazul. exista chiar si structuri specializate in asa ceva.

intra de exemplu pe site-ul avas, sa vezi acolo licitatii de tractoare, terenuri, case etc. ai o datorie si ai gajat? asteapta-te sa vina creditorul sa iti vanda bunul. este "right of sale".

si sa stii, toate cheltuielile pricinuite de vanzare se adauga la debit si se recupereaza.

pe bune, baietelul ala rosu care isi strica dantura nu isi are locul aici.

eu unul zic ca e chiar o solutie eleganta, care ofera certitudinea ca prejudiciul se va recupera.

--------------------
Call me Ishmael...
+
dantes
post 21 Oct 2005, 12:22
Post #226

Membru

From: Tzaranoaia

Asa chiar imi place! A pus sechestru doar pe UN teren care sa acopere impozitul, l-a instiintat, s-au impacat, a mai pus la niste cluburi...asa dom'le! Inca mai astept cu interes solutia aleasa cu Rapidul smile.gif

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
adso
post 21 Oct 2005, 12:26
Post #227

Membru autentic

dantes, nu a pus sechestru pe UN teren. nu se poate face chestia asta decat cu decizie judecatoreasca.

cu acordul lui jiji, s-a ipotecat UN teren. diferenta e mare. solutia asta e posibila numai daca jiji e de acord.

--------------------
Call me Ishmael...
+
dantes
post 21 Oct 2005, 12:35
Post #228

Membru

From: Tzaranoaia

Ok..asta nu era asa de relevant..doar in privinta faptului ca s-au impacat..poate..

Dar cu restul averii poate sa faca ce vrea! Nu era normal ca la o datorie de 10M sa pui sechestru pe 500M ...parerea mea.... Daca eu am datorie de 3.000 ROL la impozit pe teren, sa-mi puna sechestru pe tot terenul in valoare cu euro in coada?

Asa e bine...Dar nu exista cumva o limita? Adica ai datorii de x lei si sa pui sechestru le x inmultit cu un procent de y%? Nu stiu nu ma pricep d-aia intreb...

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
nairam
post 21 Oct 2005, 12:39
Post #229

Posesor de bebelus...

Nu Exista Limita .... fara numar .... fara numar.... fara numar ..... Tot de asta eram si eu nervos pe bodu pai pui sechestru pe 10 lei cand ai datorii de incasat de 0.0001 lei..... biggrin.gif...

Ieri la Administratia Finantelor publice Ilfov ghici ce era parcat in fata .... Maybach-ul ... tan ta naannana..... si jiji era la intrare cu bodyguarzi.... toti angajatii care lucrau la AF... au fost serviti cu cafele, tigari ... iar sefele cu Sampanie si "vischi" ...... Al naibii jiji asta ...... radmasa.gif ... Faza este pe bune, a fost vazuta de o colega care a trecut pe acolo cu ceva treaba ..... Probabil ca "cinstea" a fost facuta dupa ce se impacara (jiji cu bodu) ....

This post has been edited by nairam: 21 Oct 2005, 12:49

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
adso
post 21 Oct 2005, 12:39
Post #230

Membru autentic

sechestrul asigurator se pune pe TOATA averea, tocmai pentru a asigura ca baiatul respectiv nu e face sui si pui inainte de a apuca tu sa iti recuperezi prejudiciul.

e foarte normal, ca in cazul in care debitorul e necooperant, sa se ia solutia asta.

in momentul cand el devine cooperant, se ajunge la solutii mult mai avantajoase, care implica acordul sau, si care au exact acelasi scop: recuperarea prejudiciului. cand se stinge datoria, nu mai are nimeni nimic cu el din punctul asta de vedere, si se ridica toate sarcinile de pe toate bunurile.

cred ca problema vine de la faputul ca lumea nu stie sechestru nu inseamna in nici un caz confiscare. prin sechestru asigurator, statul s-a asigurat ca jiji nu vinde tot in cateva ore, si nu e nevoie pe urma de procese interminabile ca sa dea de urma bunurilor / actiunilor etc.

--------------------
Call me Ishmael...
+
FLEX
post 21 Oct 2005, 13:27
Post #231

Membru autentic

Mi se pare cea mai corecta solutie din toate punctele de vedere si era previzibila in masura in care il consideram pe JJ un om normal, cu gindire articulata; da' ce sa-i faci, daca nebunul s-ar fi putut opune in continuare?.
Concluzia: JJ doar FACE pe nebunul, NU E nebun ...
Bodu a procedat corect si eficient, adica si-a atins scopul: a obtinut o garantie pentru recuperarea datoriei; daca in continuare e ferm in ceea ce face, chiar va recupera datoria.

--------------------
Daewoo Matiz Fiat 600D
"Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
+
vv
post 21 Oct 2005, 13:44
Post #232

dilbert.com

http://www.hotnews.ro/articol_34973-Gigi-B...-doi-nepoti.htm
Mai, eu sunt mai prost de felu' meu, asa ca recunosc sincer ca nu inteleg:
de ce draq mai face Bodu apel, daca a cazut deja la pace cu JJ?

--------------------
+
paulp
post 21 Oct 2005, 13:51
Post #233

Bagator de seama!

Pentru ca daca clubul nu mai e a lu Jiji, nici datoriile nu mai sint ale lui wink.gif

--------------------
+
DragosP
post 21 Oct 2005, 15:06
Post #234

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(vv @ 21 Oct 2005, 13:44)
http://www.hotnews.ro/articol_34973-Gigi-B...-doi-nepoti.htm
Mai, eu sunt mai prost de felu' meu, asa ca recunosc sincer ca nu inteleg:
de ce draq mai face Bodu apel, daca a cazut deja la pace cu JJ?
*

Aha, să înțeleg că tu n-ai face, să fii în locul lui Bodu; l-ai crede pe cuvânt?? blink.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
vv
post 21 Oct 2005, 15:33
Post #235

dilbert.com

pai eu am inteles ca ANAF a pus deja ipoteca pe un teren, cu acordul lu' JJ... ma gandeam ca poate vinde terenul si gata. Da' probabil ca daca se recunoaste vanzarea catre nepoti, ANAF nu mai are baza legala pt. a vinde terenul, sau ceva de gen.

--------------------
+
costi
post 21 Oct 2005, 15:38
Post #236

Membru autentic

Nu stiu exact cum s-au inteles ieri dar anterior JJ spunea cam asa:
"nu sint de acord cu sechestrul pe avere dar sint de acord sa cesionez Instantei o garantie (cash collatral sau ipoteca) care sa fie executata in cazul in care Bodu demonstreaza ca sint dator o anumita suma".

--------------------
DSN/SLZ
+
anpop
post 23 Oct 2005, 12:45
Post #237

Sef de pisica!

pana acuma 1-0 JJ....Bodu s-a facut de kkt mad.gif
ce dracu' nu se poate gasi unu mai destept la anaf decat o cheliputa de 27 de ani?!?!....
il face becali cum vrea muschiu' lui....vai ce uimire judecatoru' i-a dat dreptate lui JJ!! pai la cat de bou e Bodu, nu ma mir sa-l vad platind daune...

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
alex275
post 24 Oct 2005, 09:15
Post #238

Membru autentic

Bodu e prea mic. E o marioneta a celor ce l-au numit in functia asta. Hai sa fim seriosi. Chiar credeti ca va face Bodu curat in Romania? S-a bagat peste niste mahari mari. Niculae de la Brasov face trafic cu arme, de Jiji nu mai zic, iar astia nu sunt singurii. Au fost obsnuiti sa-si faca de cap in tara asta. Iar acum a venit un pusti sa le strice "jucaria". Chiar credeti ca vor suporta? Ma intreb ce va face Bodu cand ii va fi retras sprijinul. Presedintele se schimba, guvernele mai "cad".....
Dreptatea e de partea celor ce sustin ca trebuiesc platite datoriile!!!
Dar sa nu uitam ca traim in Romania (e foarte important) nu in SUA. Nu ne putem compara cu ei.

--------------------
+
vv
post 24 Oct 2005, 09:19
Post #239

dilbert.com

Imi place ca s-a schimbat retorica, de la "razbunare pe jj" la "bodu e mic si nu poate face nimic". Eu unul sper sa nu fie asa, om trai si om vedea.
Pana una alta, macar cineva incearca ceva, nu zice "e clar ca nu ma pot pune cu astia". E un semn bun.

--------------------
+
alex275
post 24 Oct 2005, 11:50
Post #240

Membru autentic

Bodu e o "inventie" a actualei guvernari. O "inventie" buna. Ramane de vazut cat va functiona fara "reparatii". Guvernul si presedintele l-au "creat". Ei trebuie sa-l sprijine si sa-l sustina. Bodu fara sprijinul "creatorilor" nu face doi bani. Eu am intrebat simplu: ce se va intampla cand "creatorii" nu-si vor mai sustine "inventia" ?

--------------------
+
14 Pages « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 23:33
Forum Renault