jiji becali, case in vadu rosca
![]() ![]() ![]() |
jiji becali, case in vadu rosca
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ca sa conchidem, situatia sta in felul urmator (din punctul meu de vedere): ma bucur pentru oamenii aia (200 de familii), ma intristez cind aud cine face binele respectiv!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Si ce daca ii spala...altii ii spala prin cazinouri, restaurante, cluburi, hoteluri...macar asta ajuta niste oameni amarati.
Iarasi invidia romanului...se iau toti de Gigi...ce legatura are asta cu faptul ca e taran si nu stie sa se poarte civilizat ? Costi iti spun eu ca, carcoteau...asa e natia asta...daca eu nu pot sa te ajut, sa nu te ajute nimeni. |
--------------------
-
-
-
|
|
donraulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
marty... sunt perfect de acord cu tine
costi ..... si mai "perfect de acord cu tine" insa marty, vis a vis de intristarea ta, ce te faci ca Ro are numai milionari d'astia de carton, facuti pe spatele nostru si pe diverse privatizari si etc nu are rost sa detaliez fiindca stim bine ce si cum , DAR ASTIA NU AU FACUT UN ASEMENEA BINE unor oameni nepastuiti raman la ideea mea cu care am deschis acest topic. Din acest punct de vedere, il aplaud pe becali., restul este cu totul altceva. |
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
donraulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
ps.... catzi dintre noi am donat 1 RON pentru cei aflati in aceasta situatie? cred ca foarte putini. daca eram in situatia lor, tare mult ne-ar fi placut ca ceilalti sa ne ajute cu ceva din putinul lor.
|
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
stimaților , cu toată disuția amicală, nu ați donat nici o cărămidă.
sa vină toți mafioții să construiască! Dlor dacă PNA ul îi suflă în ceafă, îl halea cu fulgi cu tot( cu toată lâna oilor). Și care-i problema că a fost cu oile și a ajuns cine a ajuns? La televizor mai multă vreme în urmă prezenta un caz asemănător cu un om simplu, cioban din zona clujului, cei de acolo trebuie să fi auzit, care acum este multi-miliardar, tot pe lâna oilor a făcut avere. Care-i problema, din pix, se pot trage numai tunuri, de așa ceva este acuzat și domnul Patriciu cu bursa. Că se aseamănă cu o găină care după ce a făcut un ou cotcodăcește jumătate de zi astai firea omului. Arătați-mi unul care a făcut până acuma în stilul său așa important? Ceva concret a făcut Cristi Chivu am înțeles că a mers cu ajutoare materiale ,cizme, etc strict necesare în valoare de peste 6 000 de euro, cinste lui și familiei care l-a crescut. Să-l critice pe Gigi Becali cine este fără de păcat ! așteptăm pe cei cu bani să facă lucruri concrete, chiar și noi locuri de muncă pentru noi afaceri care să conducă la jutorarea oamenilor din zonă. Restul nui decât vorbă în vânt. Cu sănătate. |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Oameni buni! Problema este mai complexa decat pare. Ar fi frumos sa ne rezumam la a observa ca : uite domle Becali asa cum e el analfabet a facut ceva pentru acei napastuiti. Insa, cand ma gandesc la faptul ca nici macar in cot nu-l doare de oamenii aia, realizez ca omul asta e diabolic din nastere. Repet, nu ne deranjeaza ca s-a apucat sa faca pe a filantropu` dar ne inspaimanta ca asta nu este decat o metoda parsiva de a accede la putere. Daca e asa sufletist pe cat se arata trebuia sa faca totul in anonimat.. sa nu il stie nimeni si sa nu recurga la circul ala gretos cu taiatul porcului in fata tuturor televiziunilor si cu declaratiile alea jenante gen "staaaati sa filmaaaati cum io, io si cu oamenii mei m-apuc sa torn prima fundatie si facem prima casa" Mi -e scarba! Sunt mii de forumisti care au sunat la teledon dar nu s-a batut niciunul cu pumnul in piept ca "io`s Mihai Viteazu. Hai sa fim seriosi!
|
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu inteleg problema ta complexa si ca Gigi isi face campanie...
Hai sa iti arat cum sta treaba si mai complex...de ce i-a dat voie statul roman sa construiasca ? Fiindca statul roman nu-si permite sa ajute. Dar daca nu isi permite sa ajute, atunci de ce nu ia masuri ca in tarile frumoase ? Si anume anchete peste anchete pana cand Becali, Nastase, Mitrea...etc... sa fie judecati pt ce au facut iar averile sa le fie confiscate. Te asigur eu, ca ar fi suficiente pentru ca toti sinistratii sa aiba vile, nu case. |
--------------------
-
-
-
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
QUOTE de ce i-a dat voie statul roman sa construiasca ? ?????ce sa construiasca? unde scrie ca e interzis sa construiesti?QUOTE Fiindca statul roman nu-si permite sa ajute. Dar daca nu isi permite sa ajute, atunci de ce nu ia masuri ca in tarile frumoase ? Este valabila si reciproca: De ce trece trenul prin tunel? Pentru ca poti sa bati cuie cu pisica! ![]() Andu, acum serios vorbind, eu nu spun ca ideea ta nu o fi coerenta dar, da-i frate o forma sa putem intelege ce vrei sa spui! |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Uni chiar nu inteleg. Poate ca vor fi 200 de familii care se vor bucura de case noi dar casele acelea NU sunt din banii lu jiji, ci din ai contribuabililor (intrun fel sau altul) si partea cea mai nasoala e ca jiji va baga in buzunarul lui mult mai mult decit vor costa acele case (tot din bani contribuabililor). Si dupa ne vom plinge ca iar cresc inpozitele si alte dari la stat, oare de ce?
Si pina la urma sunt foarte curios sa vad si eu unul din sinistrati cu titlu de prprietate pe casele "construite " de jiji. Nu vreau sa fiu blamat ca nu inteleg actiunea lu jiji dar repet parerea mea e ca la mijloc e ceva putred rau de tot. Poate acesti 15 ani care au trecut m-au facut sa fiu asa de circumspect cu toate actela de caritate care vin din partea unor persoane mai mult decit suspecte. Si aici am incheiat cu datul cu parerea in acest topic. |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
> prin care din imensa lui avere un singur sinistrat sau roman de rand
> in general a beneficiat. daca jiji simte ca ii vine randul, foarte bine, > nu ma intereseaza, ceea ce ma intereseaza este ca de pe urma lui , > ne alegem si noi cu ceva (respectiv acei sinistrati, altii cu biserici, > etc) orice nu conteaza ce, conteaza numai ca a dat ceva si > oamenilor. Cu alte cuvinte, nu conteaza ca a furat de la statul roman o avere uriasa, important e ca ne da si noua ceva. Cum ar fi sa te prind eu pe strada intr-un moment in care ai economiile la tine, sa iti iau portofelul in care ai (sa zicem) 5000 EUR si dupa aia sa-ti dau inapoi 20 EUR? Dupa logica ta, ar trebui sa fiu de laudat, pentru ca altii care jefuiesc nu dau nimic inapoi! Cit despre "200 de case" - sa fim seriosi. A pus numarul asta ca sa apara la stiri. Daca spunea "o sa fac 3 case", nu mai era asa de mediatizat. A promis dar o sa faca maxim citeva. De fapt, cunoscind istoria lui Gigi, cred ca n-o sa faca nici una. Inainte de alegeri, acelasi Gigi Becali a promis ca va face case foarte ieftine folosind nu's ce tehnologie revolutionara adusa din strainatate. O gramada de oameni l-au crezut. A facut ceva in privinta asta? Absolut nimic! So - este un demagog, un om care se bate cu caramida in piept si tine discursuri sforaitoare, dar de fapt nu face nimic sau face pe dos. Nu am nimic cu el ca e oier si ca e analfabet. Dar NU este normal sa admiram un om care fraudeaza masiv statul - adica pe noi toti care platim impozite MARI ca sa acoperim gauri facuta de el si de altii ca el. In momentul in care oamenii care fac fraude (indiferent in dauna cui - persoana, stat sau firma particulara) vor ajunge sa faca ani grei de temnita, am sa consider ca Romania a ajuns in sfirsit intr-o stare de NORMALITATE. This post has been edited by Vlad Georgescu: 8 Sep 2005, 19:58 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Cum e Gigi cum nu e , a inceput constructia a 250 de case .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am inceput constructia a 250 de case.
Deocamdata, am turnat fundatia la prima casa. O sa fac 250 si o sa le dau oamenilor fara case din Bucuresti. Ce, nu ma crezi? |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
stasi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 3 December 03 From: Iasi ![]() |
pana una alta tu fabulezi in lipsa de altceva, celalalt oricum ar fi el, deja s-a apucat de treaba. face circ, face ce vrea el, dar importante sunt casele. daca acele case vor ajunge la oamenii care au nevoie de ele, gratis, nu e absolut nici o problema.
|
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
QUOTE(stasi @ 8 Sep 2005, 23:06) pana una alta tu fabulezi in lipsa de altceva, celalalt oricum ar fi el, deja s-a apucat de treaba. face circ, face ce vrea el, dar importante sunt casele. daca acele case vor ajunge la oamenii care au nevoie de ele, gratis, nu e absolut nici o problema. Eu fabulez si Gigi nu fabuleaza? Gigi inainte de alegeri a promis si a facut mult tam-tam ca va face si va oferi case foarte ieftine folosind tehnologie vestica. A facut exact ZERO. Gigi a promis mult si nu a facut nimic. Eu in schimb, nu am promis nimic si nu am facut nimic. Cine e mai credibil? Este evident ca eu sint mai credibil decit Gigi. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
MAKRON |
![]()
|
Da fratilor! Consolati-va cu ideea asta ca ala face! Las` ca-i bine asa!
Daca stai cu nasul lipit de un tablou nu vei pricepe in veci ce e cu pictura respectiva dar daca vei face cativa pasi in spate si vei privi ai sa intelegi totul... Mai oameni buni, singurul scop pentru care becali a facut tot circul cu casele este ca sa spuna lumea ca ce baiat bun e Becali si ce nemernici sunt astia care i-o trag la gioale. Pai daca voi sustineti pe forum ca Becali este god guy si noi suntem bad guy inseamna ca el si-a atins scopul si asta e grav pentru ca se formeaza un curent de opinie in favoarea analfabetului, curent intiat chiar de el. Este destul ca ii jura credinta vesnica cei carora le-a promis case ca de`, asa e, n-au oamenii incotro, e normal sa ii fie recunoscatori. Mai trebuie sa il laudati si voi ca e baiat bun si ca cei care il critica sunt niste lafonten. |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
hai ma dweep, ce esti naspa? n-ai auzit si tu cum injura? e de-al nostru, dintr-o bucata. E credincios, e sexy, la costum, conduce bine Steaua deci poa' sa conduca si-o tara, deci eu nu inteleg ce mai vrei? Pai a batut Videanu Valencia vreodata-n viata lui? Pai? Si-atunci? Si ce daca-i analfabet si prost? Asa suntem si noi...de-aia ne place.
Si are si Maibah. Negru, ca oamenii stilati. (simple butoane mai sunt in papusile muppets - tre schimbat in mod clar modelul cu prima ocazie) This post has been edited by Lolek: 8 Sep 2005, 22:58 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(donraulo @ 8 Sep 2005, 08:42) ps... de fiecare data cand basescu se duce sa vada podul de la Buzau, lucrare ce se face pe banii nosti, este foarte mediatizat evenimentul, insa "credterea" caselor facute pe banii unui singur om nu prea e mediatizata. Ba ce babuini suntem... Basescu e presedinte, e normal sa fie difuzate la stiri actiunile lui. Iar jiji... pai daca nici jiji nu e mediatizat in tara asta, nu stiu cine e. In curand o sa imi apara si pe XXL interviuri cu el, intre doua bloujoabe de calitate si un gangbang. Mai lasa-l drecu ca l-am vazut destul, de multe ori sta cu mine seara mai mult ca nevasta-mea (prin intermediul micului ecran, desigur). Si ca fapt divers, pana la urma de ce suferi tu ca nu e mediatizat? Ca doar nu pentru asta o face, nu, ci pentru ca e milos si iubitor de oameni. Un pungas de treaba si simpatic, ce sa mai. ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 8 Sep 2005, 12:00) Costi, sa avem pardon, jiji nu e oricine sau orice. Il stim ca pe un cal breaz. Bune intentii de la macacul ala, ma indoiesc amarnic. E normal sa-l suspectam, tocmai, e natural. Ar fi ciudat sa nu. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
MAKRON |
![]()
|
De`, Lolek, incercam si eu ...sa vad ..poate...pune lumea ochii pe mine sa ma puna prizident ca stiu si io sa ma bbbaaa bbaaaaa bababaaa si sa ma aclame nevoiasii..
|
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
MAKRON |
![]()
|
QUOTE In curand o sa imi apara si pe XXL interviuri cu el, intre doua bloujoabe de calitate adica vrei sa zici ca il vom vedea pe jiji cantand simultan la doua "flauturi cu contragreutati", nu? asta vrei sa zici! |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
ashu |
![]()
|
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
andu911 |
![]()
|
dweep: good guy, nu god guy
In alta ordine de idei...ma refeream la faptul ca, desi am votat schimbarea in Romania, tot n-am vazut nici un mare smecher de-asta la puscarie...pe iacobov l-au frecat pe la pna, la fel si pe sechelariu, acum il plimba si pe gigi...iar banii nu-i recupereaza nimeni...bani din care s-ar putea construi multe in tara asta. Parca si pe Nastase era vorba sa-l traga in teapa la universitate... Asta e problema, nu Gigi, din banii furati de politicieni se pot face case pentru toti sinistratii Noi stam si il criticam pe taranu asta, in timp ce pe altii ii doare undeva de noi. |
--------------------
-
-
-
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
Din pacate justitia romana se misca extrem, extrem de incet! Pina se termina un proces serios de genul asta, trec cel putin 10-20 de ani.
Aia e problema.. Nu o sa vedem bani recuperati de la astia, pina cind justitia nu va fi mai operativa! |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mah va rog daca poate sa-mi explice si mie cineva cum spala Jiji bani in treaba asta cu casele. Ca eu nu prea imi dau seama. Eu stiam ca spalarea de bani inseamna sa dai banilor negri o provenienta licita, adica sa-i treci prin actele unei afaceri legale, de unde sa-i scoti mai apoi (tot legal) ca venit net. Aici care-i treaba ? Hai ca am vazut ca ati scris mult pe tema asta.
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
MAKRON |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 9 Sep 2005, 01:40) dweep: good guy, nu god guy Mai baiatule, tu vrei sa-ti iau posturile la puricat ca sa vezi cate litere ai papat si tu? Problema ta este alta...Cand ramai in criza de argumente incepi sa faci controlul la batistute si la unghiute si sa faci observatiiin genul celor de sus. Ce te face sa crezi ca noi ii punem palma lui nastase, smechelariu si altora? Cere, omule, permisiunea moderatorilor sa deschizi un astfel de topic si apoi sa te tii bine! Deocamdata, aici, ontopic, discutam chestiuni de transhumanta Cand citesti acest post gandeste-te ca am vorbit pe un ton soptit si nu am fost nici o clipa acid ![]() |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
donraulo |
![]()
|
nu stiu se se intampla de nu se intelege ceea ce vreau sa spun.
Nu ma intereseaza de pacatele lui jiji (deoarece exista o justitie care AR trebui sa isi faca treaba si sa demonstreze daca este vinovat sau nu de pacatele din trecut), daca ma intereseaza ce se schimba? absolut nimic, dupa cum avem nenumarate exemple. apoi, eu nu spun sa il ridicam pe jiji in slavi, eu spun atat. DIN ACEST PUNCT DE VEDERE A FACUT (FACE) O FAPTA MARE< CEEA CE NU A MAI FACUT NIMENI. ATAT SI NIMIC MAI MULT, iar acest MERIT (poate singurul , consider ca trebuie recunoscut, pt a fi corecti)., pentru celelalte fapte, sunt de acord sa aruncam cu piatra in el. supunea cineva ca banii donati de el pt constructia caselor nu sunt ai lui ci sunt ai nostri, (contribuabilii)..... daca este sa merg pe aceasta premisa, oare daca statul roman ar fi donat acesti bani, ai cui ar fi fost? dar apropo, statul roman nu a facut acest lucru. dupa cum spuneam la inceput, (ca simte suflarea pna-ului in ceafa, ca vrea popularitate, ca vrea sa ajunga la putere, etc) nu ma intereseaza?> DE CE? foarte simplu. Toti cei care au acces la putere, absolut toti au promis marea cu sarea, dar nu au facut absolut nimic. si atunci un om care face dar vrea sa si ajunga la putere (eventual) este mai vinovat ca ceilalti care au ajuns, au promis dar nu au facut absolut nimic? nu sufar ca nu este mediatizat jiji, cand vorbeam de comparatia cu basescu vis a vis de podul de la Buzau. Insa cand sunt mediatizate orice kkt-uri, cum ca a murit o gaina, sau mai stiu eu ce tampenie, construirea a 200 de case cred ca merita a fi mediatizata. apropo cica 50 de case sunt la stadiul de a li se turna centura. nu sunt membru png, nu sunt simpatizant cu el, nu sunt neam cu el, nu sunt nimic, insa sunt adeptul urmatorului lucru. mi se pare corect ca il hulim pt iesirile lui, pt orice pacat, dar la fel de normal mi se pare sa il aplaudam pt lucrul bun pe care il face. iar atata timp cat nu avem dovezi ca omul face ceva ilegal prin construirea caselor, ar trebui sa beneficieze de prez. de nevinovatie, de care ne plangem cu totii ca nu ne este acordata, insa oare noi o acordam?> |
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
ashu |
![]()
|
QUOTE(donraulo @ 9 Sep 2005, 07:19) Toti cei care au acces la putere, absolut toti au promis marea cu sarea, dar nu au facut absolut nimic. si atunci un om care face dar vrea sa si ajunga la putere (eventual) este mai vinovat ca ceilalti care au ajuns, au promis dar nu au facut absolut nimic? Cum adica nu au facut absolut nimic? De pilda cota unica e ceva, in opinia mea. Au promis, au dat-o. Si are un impact muuuult mai mare ca 200 de case (virtuale deocamdata). Ce faci tu sunt generalizari vadimiste ieftine, toti zic ca fac dar nu fac nimic, toti fura, gigi e singuru care iubeste poporu si face ceva pentru el, etc. Ce sa zic, ai reactionat exact cum si-a dorit jiji, esti in target. La mai mare! |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 20:27 |