DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 9 10 11 12 13 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> jiji becali, case in vadu rosca

alex275
post 28 Dec 2005, 21:13
Post #301

Membru autentic

Group: Banned
From: Bucuresti

Poti sa-mi spui alex si fara 275 tongue.gif
Nu m-am inflamat abrupt, ci lin! tongue.gif (adica cate un pic, cate un pic...)
Nu cred ca ai inteles sensul cuvintelor mele!
Contraargumente fara sa iau ban!?
HO HO dragul Mosului.............

Iti doresc Sarbatori Fericite!!!! Si-ti mai doresc sa-ti aduca Mosul un sac plin cu dorintele tale! Sa se transforme toate in realitate!!!
Sa fii tu cel mai bun, cel mai destept, cel mai in forma dintre toti!
Si sa nu uiti, Mosul te iubeste!!! smile.gif Si gigi becali!

LE: Intreb cu umilinta, se poate inchide topicul? N-o sa ajungem niciodata la o parere comuna!
Acest topic ne da posibilitatea sa postam la nesfarsit.

This post has been edited by alex275: 28 Dec 2005, 21:20

--------------------
dacia logan 1,6 laureate - B 46 W S T
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sony
post 30 Dec 2005, 20:29
Post #302

Membru autentic

Group: Members
From: Ban Land

Topicul asta este mai controversat decat cel cu consumul loganului. radmasa.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
ashu
post 5 Jan 2006, 20:32
Post #303

Membru erectil

QUOTE(Cosstel @ 28 Dec 2005, 13:02)
tare as mai vrea sa vad o "Daciada" intre cei cu bani care mai de care sa arunce cu banul in omul sarman icon_mrgreen.gif
*

QUOTE(Charlton @ 28 Dec 2005, 13:15)
Dar doream sa-i vad alaturi de GB pe Copos ( Rapid), Borcea( Dinamo) , Iancu( Poli TM ) etc., basca si din clasa politica .
*

Exact asta nu vreau eu sa vad. Exact asta ma scoate din minti. Eu vreau sa-i vad pe oamenii aia ca au asigurari de casa, sau sa-i ajute Statul, sau sa se faca colecte publice, teledoane, astea-s mijloace normale prin care se rezolva problemele astea. Tine de o mentalitate medievala chestia asta cu feudalul care apare pe cal alb si imparte pulimii cativa pumni de galbeni din sacul sau de la cingatoare. Bleahhh. A mai fost un gaosar d-asta la Craiova, nu mai stiu care, dinel staicu parca, care de ziua lui arunca cu hartii de o suta de mii pe geamul masinii in multime si aia se calcau in picioare sa ii culeaga. Groaznic.
Mai repet o data, ca sa nu fiu interpretat prost. Eu nu blamez ce a facut becali acum, dar nici nu aplaud, o data pentru ca e o investitie in imaginea sa (n-o sa ma convingeti in veci ca erau suficiente 50 de case, nu stiu de ce vi s-a pus pata pe numarul asta) si pe de alta parte fiindca imi readuce aminte cat de medievali suntem.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
DragosP
post 5 Jan 2006, 20:37
Post #304

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(ashu @ 5 Jan 2006, 20:32)
Exact asta nu vreau eu sa vad. Exact asta ma scoate din minti. Eu vreau sa-i vad pe oamenii aia ca au asigurari de casa, sau sa-i ajute Statul, sau sa se faca colecte publice, teledoane, astea-s mijloace normale prin care se rezolva problemele astea.
*

Total de acord cu asigurările, mai puțin cu ajutorul statului (sunt de părere că fiecare doarme așa cum își așterne) și mai puțin cu ce nu vrei tu să vezi. Dacă sunt acțiuni caritabile în genul în care se fac prin țările cu apă mai calduță, jos pălăria. Nu ține deloc de nici o mentalitate medievală, cu toate că, ai dreptate, suntem cu vârf și-ndesat.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
ashu
post 5 Jan 2006, 20:47
Post #305

Membru erectil

Dragos, ce a facut jiji nu e o actiune caritabila ca in tarile cu apa calda, ce naiba. In tarile cu apa calda cel care vrea sa faca asta creaza o fundatie, pune banii intr-un cont, chestii de genul asta, nu se duce el acolo sa faca circ si tam-tam, sa taie porcul, basca mai construieste si o catedrala (ca sa ajute ce? biserica?!? blink.gif ) Toata treaba pute de la o posta a campanie publicitara, ce Dumnezeu. Cand o sa-l vad si pe Soros facand la fel, atunci da, o sa zic ca asa se fac actiunile caritabile peste tot. Pana atunci....

--------------------
+
SUPERCAR
post 5 Jan 2006, 21:15
Post #306

Membru autentic

From: Constanta

QUOTE(ashu @ 5 Jan 2006, 21:47)
Dragos, ce a facut jiji nu e o actiune caritabila ca in tarile cu apa calda, ce naiba. In tarile cu apa calda cel care vrea sa faca asta creaza o fundatie, pune banii intr-un cont, chestii de genul asta, nu se duce el acolo sa faca circ si tam-tam, sa taie porcul, basca mai construieste si o catedrala (ca sa ajute ce? biserica?!?  blink.gif ) Toata treaba pute de la o posta a campanie publicitara, ce Dumnezeu. Cand o sa-l vad si pe Soros facand la fel, atunci da, o sa zic ca asa se fac actiunile caritabile peste tot. Pana atunci....
*

Si ce preferai in schimb unul inganfat si zgarcit ca Tiriac care nu a facut nimic?
Totusi asta asa cum a facut dar a facut...

--------------------
Dacia Logan 1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP - CT 82 PWR
+
ashu
post 5 Jan 2006, 21:29
Post #307

Membru erectil

Ingamfat e si jiji. Iar daca citeai tot topicul inainte sa ma intrebi, ai fi gasit raspunsul meu putin mai devreme. Repet, si Tiriac ar fi facut la fel daca ar fi avut ganduri de a face politica. Dupa cum jiji n-ar fi facut asta daca nu se vroia deputat sau presedinte.

PS. Sentimentul meu e ca eu cu Armandos si inca cativa ne luptam cu morile de vant aici, nu invers, sunt mult mai multe pareri pro, ceea ce repet, arata inca o data ca jiji si-a atins scopul. Poate voi n-o sa-l votati, ca sunteti baieti destepti si informati, dar turma de la sate si orase il va vota datorita acestui gest, sunt sigur. Mai ales toti fanii lui nea nelu, si-au gasit iarasi "unu care ii iubeste, nu ca ceilalti politicieni care sunt numai pentru ei".

--------------------
+
alex275
post 5 Jan 2006, 22:12
Post #308

Membru autentic

QUOTE(ashu @ 5 Jan 2006, 21:29)
Poate voi n-o sa-l votati, ca sunteti baieti destepti si informati, dar turma de la sate si orase il va vota datorita acestui gest, sunt sigur.
*

Gigi Becali presedinte.
radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
Cum dracu' sa ajunga asta presedintele tarii? laugh.gif Parca vad cum il ia la bataie pe Putin! laugh.gif
Mie mi se pare haios prin badaranismul lui. (ciudata afirmatie, nu? smile.gif )
Stai linistit. Cel mult o sa intre in Parlament si-o sa ne tavalim pe jos de ras cand o sa ia cuvantul! Parca-l aud: bb bbb, ddd dd..... io, Mihai Viteazul, ursul din padure, io sunt conducator.
O sa le strice somnul alesilor laugh.gif Atunci sa te tii, urlete si batai crunte radmasa.gif

--------------------
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
+
catalin_tm
post 6 Jan 2006, 01:34
Post #309

Membru incepator

From: Timisoara

alex, eu nu stiu cat ar fi de ras situatia asta... mai degraba plansul de noi, de parca nu ar fi de ajuns.. ar disparea dacia club, ar fi expulzati cei care nu ar avea maybach (nici nu stiu daca am scris corect, ca de cand si-a luat taranu asta... mi-e un pic sila cand vad masina- o asociez imediat cu renumitul proprietar).
ganditi-va doar la greva profesorilor, de luna trecuta. si acum ganditi-va la discutia lui ... jiji cu reporterul acela de la antena. acum vedeti (imaginar) negocierile dintre becali si profesori??? hai sa fim seriosi... ca si cum ai pune-o pe mama leana sa mearga la curse. un fel de baba si mitraliera. cam asa e jiji cu... toata societate. un fel de rebut al societatii.
lasa, ca asa mai stie si de noi lumea dry.gif

--------------------
dacia 1300 - -
daca joci lfs, da un pm mie sau lui silos, sa-ti dam un link, cu liga romana de lfs
+
alex275
post 6 Jan 2006, 01:45
Post #310

Membru autentic

Tu n-ai sesizat tonul ironic? Ti-e frica c-o sa iasa jj presedinte? laugh.gif
Nu mai fii asa patetic, ca ma faci sa plang! tongue.gif

--------------------
+
kum
post 6 Jan 2006, 08:35
Post #311

Banat

From: Galati

QUOTE(ashu @ 5 Jan 2006, 20:32)
Exact asta nu vreau eu sa vad. Exact asta ma scoate din minti. Eu vreau sa-i vad pe oamenii aia ca au asigurari de casa, sau sa-i ajute Statul, sau sa se faca colecte publice, teledoane, astea-s mijloace normale prin care se rezolva problemele astea.
*

Pai parca stiu ca s-a facut ceva de genu' la Realitatea TV (teledon) si nu o data , colecte publice s-au facut (eu personal am dus vreo trei saci cu haine/jucarii la niste corturi de armata unde le incarcau in camioane) si am si pus o anume suma in cont la o banca si cred ca la fel au facut foarte multi oameni dar se pare ca nu prea a ajutat foarte mult .
Problema cu ajutoarele de la stat si din conturile umanitare la noi la romani este ca o data stransa o suma x de bani pentru reconstruirea caselor la sinistrati , aceasta reconstructie trebuie sa se faca prin firma lui y care este si el si care face o casa la pret de 3 case . Cand face cineva in mod direct , ala nu se fura si in acest fel , in loc sa construiasca 10 case se contruiesc 30 . De aceea m-am declarat multumit de ce a facut gibonu' .

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
costi
post 6 Jan 2006, 09:43
Post #312

Membru autentic

Folosirea donatiilor de catre stat si a altor fonduri (amintiti-va de fondul "Libertatea" - mai stie cineva, ceva de el?) e total netrasparenta.
In plus cred ca sint folosite, cum spuneam kum de catre firme "agreate".
In loc sa faca unele case din materiale usoare, lemn, etc, se baga la gresie si faianta, ca de, alea sint in stoc, si ies case la pret de vila, si alea neterminate.
E o bataie de joc.
Ar trebui ca fondurile astea sa fie administrtate de o organizatie umanitara, facute licitatii la singe, proiectele sa fie transparente si atunci totul ar fi OK

--------------------
DSN/SLZ
+
alex275
post 6 Jan 2006, 10:29
Post #313

Membru autentic

Daca nu te duci tu personal cu loveaua, nici o sansa sa ajunga unde trebuie! Se rataceste, ca nu stie drumul!
Unde-s banii de la teledon? Unde-s banii din facturile telefonice? Ii filmau reporterii pe unii si spuneau ca n-au vazut nici o letcaie!
Ati vazut cum a facut Raduleasca? Cum prindea o vedeta, cum o jupuia de bani si-o trimitea personal acolo!
Apropo de teledon. Si acolo a aparut jj! laugh.gif

--------------------
+
DragosP
post 6 Jan 2006, 10:51
Post #314

Nu zic nimic...nou

QUOTE(ashu @ 5 Jan 2006, 20:47)
Dragos, ce a facut jiji nu e o actiune caritabila ca in tarile cu apa calda, ce naiba.
*

Da' ce? Am zis eu că e? Mie personal îmi vine să sparg tembelizorul când îi văd, noroc că nu prea mă uit. În ceea ce privește scopurile urmărite, pentru orice om cu toată țigla pe casă e clar ce urmărește batalul. biggrin.gif
Ceea ce am vrut să spun, printre altele, este că mă seacă să văd că statul se simte (sau, după opinia multora, ar trebui să se simtă) obligat să-i ajute pe unii când le ia foc blocul, când le apa porcul s.a.m.d. E de pomină în acest sens povestea cu blocul ăla din Buc de acu' vreo doi ani când le-a refăcut alde Născase apartamentele, mai puțin vreo două familii care aveau asigurare. Toți aveau termopane, numa' ăia care aveau asigurare aveau girgiuvele de lemn, că așa prevedea asigurarea: refacerea condițiilor inițiale (sau cam așa ceva).
A! A venit cutremurul ăla mare, am spart eu digurile ca să evit inundarea altor zone; da, eu stat ar trebui să mă simt cumva și să te ajut. Da' când văd că pe tine (comunitate locală) te doare'n pix că ai canalele de scurgere a apelor pluviale înfundate cu pet-uri și tampoane folosite, din punctul meu de vedere mai bine te lua apa de tot!

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
lucian79
post 6 Jan 2006, 11:31
Post #315

Membru

From: O R A D E A

Ia sa va vad pe voi, care stati si barfiti toata ziua ca Jiji isi face capital politic, ca e feudal, taran prost si tot tacamul, daca v-ati fi pierdut casa in timpul inundatiilor si-ar fi venit unu sa va dea o casa nou noutza asa cum probabil n-o sa aveti niciodata ce-ati zice ... pai domnul meu mie nu-mi trebuie ... prefer sa stau in cort cu toata familia decat sa primesc o casa de la dumneavoastra. Va zic eu ... i-ati saruta varful picioarelor si ati multumi cerului ce noroc a dat peste voi. E bine sa stai la caldurica in fata monitorului cu o cafeluta linga tine si sa-l barfesti pe ala ce o construit case de miloane de euro ptr. concetatenii vostri. Cati dintre voi a dat un sac de haine sau un 500.000 mii ptr bietii oameni? Ha?
Prost,taran, ingamfat, asa cum e el a facut fericiti sute de familii asa cum probabil voi nu o sa faceti never. Si-n loc sa-l respectati d.p.asta d.v. cautati noi motive sa-l barfiti si sa va radeti pe seama actiunilor pe care le face.Cand a fost el acuzat de coruptie sau spaga ..ia sa aud ? Omu are bani si se simte tare pe buna dreptate. Cine n-ar fi tare cu atatea sute de milioane de dolari in buzunar?
Tiriac cu ce e mai breaz ? Are si el milioane, si a dat spaga sute de mii de dolari si s-a folosit de numele lui sa-l scoata curat pe fiu-sau dintr-ale drogurilor. Toti cei din anturaju lui Ion Ion Tiriac s-au ales cu ani de inchisoare numai el a fost scos curat? ..de ce ?
Jiji nu e omu cate "tace si face" .. e omu care se bate cu pumnii-n piept dar si face ..si e normal sa se laude.Ce ma doare pe mine cum a facut el sute de milioane? F. bine e mai destept ca prostul de mine si a stiut cum si ce sa faca. Dar macar bine ca mai face si altceva ptr altii nu tine doar ptr el .... asa ca din poartea mea ...tot respectul.

--------------------
pejos confort 2006
feel free ..... feel FIAT
+
kum
post 6 Jan 2006, 11:52
Post #316

Banat

QUOTE(lucian79 @ 6 Jan 2006, 11:31)
Cati dintre voi a dat un sac de haine sau un 500.000 mii ptr bietii oameni? Ha?
*

Multi , te asigur , dar nu ne kkm pe noi .
Cand a fost el acuzat de coruptie sau spaga ..ia sa aud ?
*

Glumesti , nu ?
Ce ma doare pe mine cum a facut el  sute de milioane? F. bine e mai destept ca prostul de mine si a stiut cum si ce sa faca
*

Nu , nu glumesti ! Pacat !
Deci daca tu sustii ca el a facut toti acesti bani cinstit (si se demonstreaza cu acte TOTI banii si faptul ca a facut acele schimburi de terenuri in mod cinstit si ca nu a facut trafic cu cate ceva , etc.) eu ma autosuspend definitiv de pe acest forum ! Promit !
Cum am scris mai sus eu ma bucur ca a facut el casele acelor oameni amarati si nu vreo firma sau statul pentru ca in loc de 200 de case ar fi fost doar vreo 50 ( tongue.gif ashu) si atat , dar asta nu inseamna ca sa-i pupam picioarele , sau sa-l admiram "domne' i-a ajutat Dumnezeu si a fost baiat destept !" . Bleah !

This post has been edited by kum: 6 Jan 2006, 11:53

--------------------
+
mih95
post 6 Jan 2006, 12:08
Post #317

Membru

QUOTE(ashu @ 5 Jan 2006, 21:29)

PS. Sentimentul meu e ca eu cu Armandos si inca cativa ne luptam cu morile de vant aici .
*

Din pacate, suntem prea putini, de aceasta parere...

--------------------
. . .
+
alex275
post 6 Jan 2006, 12:11
Post #318

Membru autentic

QUOTE(kum @ 6 Jan 2006, 11:52)
si faptul ca a facut acele schimburi de terenuri in mod cinstit
*

Mai, stii ce nu pricep eu? JJ a facut schimb de terenuri cu maica-sa? Eu tin minte ca a facut schimb cu armata!!!! De ce-i dati toti in cap? A luat terenurile armatei cu forta???? A siluit JJ armata, sa-i dea terenuri? Asa a vrut armata. Si-au luat si ei comisioane grase!!! Si acum dati toti in JJ! Dar in armata de ce nu da nimeni? Adica oierul a pacalit ARMATA si i-a luat terenurile? laugh.gif N-am auzit sa fie anchetat vreun colonel burtos in cazul asta! Stiti voi ce vile si-au tras aia dupa acest schimb? Dar acum doar JJ e vinovat! Da ce-a facut fratilor? A furat terenurile Armatei? Parca voi spuneati ca a facut SCHIMB! Pai schimbul a avut loc intre doua parti. Bagati-le pe amandoua in aceeasi oala! Nu doar pe JJ! Sfanta noastra armata........ Intrebati-ma pe mine de armata, ca va povestesc cu draga inima ce fac cadrele militare! Dar iar imi iau ban 5 zile.

LE: Ia spuneti-mi un nume de reprezentant al armatei anchetat in acest caz!

This post has been edited by alex275: 6 Jan 2006, 12:14

--------------------
+
DragosP
post 6 Jan 2006, 12:29
Post #319

Nu zic nimic...nou

...lot of crap deleted
*

Acu' îl citez pe fostul meu prof' de mate: "bine, treci la loc! 2".

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
kum
post 6 Jan 2006, 12:39
Post #320

Banat

QUOTE(alex275 @ 6 Jan 2006, 12:11)
Mai, stii ce nu pricep eu? JJ a facut schimb de terenuri cu maica-sa? Eu tin minte ca a facut schimb cu armata!!!! De ce-i dati toti in cap? A luat terenurile armatei cu forta????etc...
*

Pai am zis eu cumva ca Armata (ma rog, reprezentatntii ei de atunci) e cinstita ? Dar acest topic era despre bizon si fapta lui cu casele si nu despre afacerile bizonului si modul cum a facut banii .
Si btw , se pedepseste atat luarea de mita cat si darea de mita . Ambele sunt fapte penale si cel ce da nu este mai breaz decat cel ce ia . Dar despre astea in alt topic poate .

--------------------
+
alex275
post 6 Jan 2006, 12:50
Post #321

Membru autentic

Te citez iar:

QUOTE(kum @ 6 Jan 2006, 11:52)
Deci daca tu sustii ca el a facut toti acesti bani cinstit (si se demonstreaza cu acte TOTI banii si faptul ca a facut acele schimburi de terenuri in mod cinstit si ca nu a facut trafic cu cate ceva , etc.) eu ma autosuspend definitiv de pe acest forum ! Promit !
*

Din cunostintele mele de limba romana, parca faci referire la "schimburi de terenuri in mod cinstit" tongue.gif
De ce nu bagi si armata la inghesuiala? Trebuie sa deschidem un alt topic ca tu sa poti spune ca armata e cel putin la fel de vinovata ca gibonu'?

--------------------
+
donraulo
post 6 Jan 2006, 13:12
Post #322

Membru autentic

From: B

constat ca acest topic vis a vis de "fapta" lui JJ de a construi sau nu casele, se invarte intr-un cerc vicios.

1- casese sunt predate
2- nu il doresc pe JJ ca presedinte si nici nu-l voi vota
3-eu apreciez si atat gestul de a duce la bun sfarsit constructia caselor
4- diferenta intre el si stat/diferenta intre el si alti oameni cu musca pe caciula ....... la acest capitol si nu la altceva (construirea caselor pt sinistrati)
5-problema cu schimbul de terenuri...... dupa parerea mea.... mai bine am face ceva productiv si am incerca sa aflam adevarul, nu sa tot lansam cu supozitii.
6- tot o dam sus si tare cu prezumtia de nevinovatie, ca nu se aplica in Ro ..... dar noi ce facem?
7-mai bine am investiga (nu stiu cum si daca avem putere) dar daca tot stam si ne invartim in jurul cozii ba ca a facut ba ca a ders, nu rezolvam nimic.

8- nu sunt fan JJ nici membru in PNG nici "nepot" de-al lui , nici nimic.

--------------------
Sandero 1.6 MPI 2009 / Laureate
+
alex275
post 6 Jan 2006, 13:16
Post #323

Membru autentic

QUOTE(donraulo @ 6 Jan 2006, 13:12)
8- nu sunt fan JJ nici membru in PNG nici "nepot" de-al lui , nici nimic.
*

Adica tu sustii ca esti "nimic"? tongue.gif

LE: Ce-ai patit? Te-ai inflamat degeaba, sincer sad.gif

drunksinging.gif

This post has been edited by alex275: 6 Jan 2006, 13:39

--------------------
+
donraulo
post 6 Jan 2006, 13:20
Post #324

Membru autentic

From: B

off T pe faza basescu-le a fost buna reactia ta, mi-a placut, apropo.... (ce-mi plac glumele mele......)

STAI LINISTIT CA NU M-AM INFLAMAT DELOC, CHIAM M-AM AMUZAT CA AI FOST PE FAZA SI AI PUNCTAT RAPID...

DECI.... drunksinging.gif SI HAI SA REVENIM LA BACIUL NOSTRU

This post has been edited by donraulo: 6 Jan 2006, 13:35

--------------------
Sandero 1.6 MPI 2009 / Laureate
+
ashu
post 6 Jan 2006, 14:18
Post #325

Membru erectil

Ce ma doare pe mine cum a facut el  sute de milioane? F. bine e mai destept ca prostul de mine si a stiut cum si ce sa faca. Dar macar bine ca mai face si altceva ptr altii nu tine doar ptr el .... asa ca din poartea mea ...tot respectul.
*

Iti spun cu mana pe inima, mi-e rusine ca noi doi impartim aceeasi tara, limba sau chiar forum. Cu mentalitatea asta de SCLAV, nu imi provoci decat repulsie.
Gata, ma retrag de pe topicul asta. Pupati oierul in kur pana va dor buzele. Eu am incercat sa va deschid ochii. N-am cu cine, mai ales cand citesc ce a scris domnul asta 79, imi dau seama ca mentalitatea asta de iobag e inca puternic prezenta in tara asta. jiji becali - un Baba Novac al anilor 2000. Cah!

--------------------
+
alex275
post 6 Jan 2006, 14:41
Post #326

Membru autentic

Da mai Ashule, tu ai dreptate cand spui chestiile astea! E clar ca nu-i JJ "Mantuitorul", desi el asa vrea sa para! E clar c-o face pentru voturi! Ca doar nu s-o fi gandit Maria Sa cand s-a imbogatit c-o sa dea bani la oameni!!!
Dar, a dat! Si pe acei oameni, asta-i intereseaza, nu altceva. Daca te duci in Vulturul si spui ca JJ e de doi bani, te alearga aia pana li se termina benzina!
Corect! O face pentru publicitate. Dar acum spune tu, ce sa facem, sa le luam casele inapoi ca-u fost facute pentru capital politic?
E clar ca daca nu voia capital politic, le facea pe sestache si tacea malc!
Spune tu ce-i de facut.

--------------------
+
ashu
post 6 Jan 2006, 14:52
Post #327

Membru erectil

Nu-i nimic de facut Alex, n-am zis nicaieri sa le luam casele inapoi. Si normal ca daca ma duc in satul ala si zic ce zic p-aici oamenii aia ma linseaza. Dar aici nu suntem in satul ala. Iar voi nu sunteti niste tarani inculti si care nici nu stiu ce inseamna cuvantul asigurare. Nu-mi place ca nu priviti realist lucrurile si ati cazut in capcana, ridicandu-i osanale acestui taranoi care ne otraveste viata ori de cate ori deschidem televizorul, arantandu-ne unde suntem ca tara daca asta a ajuns sa aiba cel mai mare timp dedicat la teve si in presa dintre toate persoanele publice.
Am pastrat un ton moderat totusi pana in momentul cand apare un nene d-asta care e in stare sa se desconsidere pe el insusi in adulatia sa tampa fata de oier, considerand ca el e un prost fata de becali din moment ce n-a stiut sa faca atatia bani cati a facut ala. Cred ca e gretos pentru orice om cu ceva in capatana sa citeasca asa ceva.

--------------------
+
moshulik
post 6 Jan 2006, 14:59
Post #328

Membru

De ce e asa grav daca jj a CONSTRUIT case pentru a acumula capital politic ? Ce este jocul politic daca nu chiar asta ? Dupa parerea mea, cam asa ar trebui sa arate o scena politica. O arena in care eligibilii sa se intreaca in fapte bune, in a da exemple de genul "uite ce as face daca as iesi presedinte".

Poate stau eu in cap si vad invers, dar din ce este pe scena politica se pare ca e cam pe dos... Se pare ca in Romania sunt premiati (cu voturi) cei care vand flota, care taie combinate si le dau la fiare vechi, care speculeaza la bursa, care cumpara petrol de la irakieni cand e embargo s.a.m.d. Pai daca pe astia ii votam, ce putem sa asteptam de la ei o data ajunsi la putere ? Pai sa-si continue obiceiurile.

Dupa parerea mea, atitudinea anti-jj este exclusiv cauzata de consolarea asta penibila de genul "ce daca are mai multi bani ca mine, eu stiu mai multa gramatica. si integrale."

Un alt exercitiu de imaginatie. Iese jj presedinte. Ce ar fi asa nasol daca si-ar pastra obiceiul asta prost de a construi case ?

Mai zicea cineva ceva de cum i-ar trata jj pe profesori in greva. Cel mai bun argument la care m-am gandit este primarul CARE ESTE. De ce a reparat vanghelie scolile daca lui nu prea i-a placut scoala la viata lui ? Sa adune "capital politic" ? Pai bravo lui atunci ...

Iobagismul de care zicea ashu cred ca in ziua de azi are forme mai rafinate. Este mai normal si mai civilizat sa ne fure banii din banci oameni destepti, cu carte, cu facultate, decat sa faca ciobanii afaceri cu terenuri ?

--------------------
skoda octavia, am avut DSN, oltcit. 2003 - b-etc-etc
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
+
ashu
post 6 Jan 2006, 15:16
Post #329

Membru erectil

QUOTE(moshulik @ 6 Jan 2006, 14:59)
De ce e asa grav daca jj a CONSTRUIT case pentru a acumula capital politic ? Ce este jocul politic daca nu chiar asta ? Dupa parerea mea, cam asa ar trebui sa arate o scena politica.  O arena in care eligibilii sa se intreaca in fapte bune, in a da exemple de genul "uite ce as face daca as iesi presedinte".

Poate stau eu in cap si vad invers, dar din ce este pe scena politica se pare ca e cam pe dos...
*

Varzaaaaaaa. Daca asta crezi tu ca inseamna politica, daca asa gandeste un om cu acces la net ca ar trebui sa arate un politician.... suntem departe nene de lumea civilizata, mai avem secole....

Asta ne mai lipsea in parlament, nea jiji, nu e de ajuns ca-l avem pe mitica dragomir, dolanescu si irina logout. Mai ramane sa-i bagam si pe retardatii aia de la vacanta mare si tacamul e complet. Phiu.

PS. Ce ziceati vv si alex, ca lumea n-o sa-l voteze ca urmare a acestui gest? He he, ia uitati la mosulica cum a fost cucerit. Si asta-i doar inceputul. Daca nu intra asta in parlament, sa-mi ziceti mie meme stoica. Money very well spent, asta a fost gestul sau umanitar.

--------------------
+
moshulik
post 6 Jan 2006, 15:19
Post #330

Membru

Asa... pai atunci zi tu cum ar trebui sa arate un politician model si cum sa faca pentru a acumula capital politic.

This post has been edited by moshulik: 6 Jan 2006, 15:20

--------------------
skoda octavia, am avut DSN, oltcit. 2003 - b-etc-etc
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
+
14 Pages « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 14:27
Forum Renault