jiji becali, case in vadu rosca
![]() ![]() ![]() |
jiji becali, case in vadu rosca
alex275 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|||
moshulik |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 12 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Adica mai devreme am incercat sa trasez ceva de genul y=x*x+3x+2 , nici ca il votez pe jj sau ca e bine sa-l votam pe jj.
Mai concret si mai la obiect acum. Intrebarea si rostul topicului. Care este tragedia daca un politician incearca sa-si adune voturi facand fapte bune, construind case cu bani din propriul buzunar ? Ce e asa nasol in chestia asta ? Care sunt alternativele ? Ce ar trebui sa faca un politician pentru a aduna voturi, asta discutam aici, nu ? Cat priveste asigurarile, degeaba ar fi tara plina de asigurati civilizati, daca ar trebui sa apeleze la asiguratori necivilizati (si iti zic sigur ca astia sunt majoritari, profitul unei companii de asigurari iese din marketing cat mai puternic, pentru a avea incasari cat mai mari si din ne-plata in conditii multumitoare a daunelor - e mai rentabil sa pierzi un client decat sa-i platesti dauna incat sa fie multumit si sa vina si data viitoare). |
--------------------
skoda
octavia, am avut DSN, oltcit.
2003
- b-etc-etc Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(alex275 @ 6 Jan 2006, 12:50) Te citez iar: Din cunostintele mele de limba romana, parca faci referire la "schimburi de terenuri in mod cinstit" ![]() De ce nu bagi si armata la inghesuiala? Trebuie sa deschidem un alt topic ca tu sa poti spune ca armata e cel putin la fel de vinovata ca gibonu'? Hai sa-ti explic mai in amanunt ca poate am fost confuz : a face un schimb cinstit inseamna (din punctul meu de vedere) ca atat eu ca si Bizon cat si tu ca si Armata suntem de buna credinta . Daca eu (Bizonu') iti dau spaga si tu (Armata) iei spaga se numeste NECINSTIT . Asta am afirmat eu : ca Jiji a facut bani intr-un mod necinstit , adica el , Jiji este necinstit . Punct . Adica asta nu inseamna ca Armata este fata mare ! Si Armata este necinstita (fiind partasa la schimb realizat necinstit) dar Armata nu a construit case la Vadu Rosca si nu se discuta despre Armata in acest topic. Sper ca am fost destul de clar acum . Daca tot nu ai inteles ce am vrut sa spun continuam pe PM ca sa nu mai fim off . Multa bucurie ! P.S. in fata cuvintelor :"schimb in mod cinstit " din mesajul citat de tine exista un mare DACA ![]() This post has been edited by kum: 6 Jan 2006, 15:37 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kum @ 6 Jan 2006, 15:35) Si Armata este necinstita (fiind partasa la schimb realizat necinstit) dar Armata nu a construit case la Vadu Rosca si nu se discuta despre Armata in acest topic. Sa inteleg ca armata e cinstita prin simplu fapt ca n-a construit case la Vadu Rosca. Sau hai sa deschidem un topic despre cinstea armatei romane! Te bagi? |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Adrian13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 30 July 05 ![]() |
Ati vazut caseta cu Gigi si Nutu de la Antena 1? Ce parere aveti?Dar totusi revin si spun ca timpit,nebun sau cum or mai spune unii ca e Becali le-a facut alora case.Tiriac de ce nu a facut ca e mai bogat ca Gigica.
This post has been edited by Adrian13: 12 Jan 2006, 09:33 |
--------------------
Dacia/Lada/Fiat
1300/1200/Uno Diesel
- 13 IO!GIGI BECALI
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai statea Tiriac dupa inundatii si se gandea "Ba, ce aroganta sa-i mai fac eu lu Adrian13 de pe daciaclub. Aa, stiu, nu fac nici o casa la sinistrati sa crape ala de ciuda".
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Adrian13 |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia/Lada/Fiat
1300/1200/Uno Diesel
- 13 IO!GIGI BECALI
|
|
alex275 |
![]()
|
Din pacate n-ai inteles ironia!
![]() In alta ordine de idei, pe mine acum ma scoate complet din minti Giovani Becali!!! ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Adrian13 |
![]()
|
Vezi poate te da in judecata.
|
--------------------
Dacia/Lada/Fiat
1300/1200/Uno Diesel
- 13 IO!GIGI BECALI
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai Alex, se pare ca la ei in familie e concurs care poate fi mai inept, mai plin de el si mai gretos. Singura diferenta e ca pana acum Giovani n-a avut parte de aceeasi mediatizare. Apropos, de unde pana unde Giovani? Ion sau cum kilu meu il chema pe bisnitaru ala? Auzi, Giovani, ne-am italienizat, ne-am dat dracu, altul plecat de la coada vacii care crede ca daca isi da cu parfum peste mirosul de transpiratie si isi italienizeaza numele, gata, a devenit domn. Neamul prost si lipsa de eductie ies la iveala indiferent de cum incearca astia sa le mascheze.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
kum |
![]()
|
Probabil ca au sesizat de-abia acum tembeliziunile potentialul lui giove care promite sa se ridice la nivelul lui jiji si vor sa inceapa o concurenta giove-jiji : care e mai marlan si mai stupid . Ca asta se vinde la noi in Romania anului 2006 !
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Giovani e numele de "scena".
Cind a plecat in UE sa faca si el un smen cinstit, si-a zis Giovani. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
alex275 |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 12 Jan 2006, 11:51) Robert De Niro, ![]() ![]() ![]() Mai, asta e prostul gust intruchipat! Limba romana e prea saraca pentru a descrie in totalitate caracterul acestui.... (sa-i zic om?) La nivelul lui Gigi? Pai eu cred ca are doua clase (marlanie) peste ala!!! Vorba voastra, n-a fost mediatizat suficient. Stati asa, ca vedeti voi! ![]() Cum o fi sa te insori cu fi-sa? ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Gigi e un adevarat om de stiinta pe linga Giovani dar asta din urma e de 100 de ori mai periculos. Nu degeaba sint certati !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
alex275 |
![]()
|
QUOTE(kum @ 12 Jan 2006, 12:45) Mai bine cu "Manuela" pan' la moarte!!! ![]() QUOTE(costi @ 12 Jan 2006, 12:45) Gigi e un adevarat om de stiinta pe linga Giovani dar asta din urma e de 100 de ori mai periculos. Nu degeaba sint certati ! Macar Gigi are o "calitate", e caraghios! Despre Giovani........................ LEL: Maddan, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by alex275: 12 Jan 2006, 12:58 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
alex275 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Se pare ca v-ati plictisit de jiji si acum va luati de giovica
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
alex275 |
![]()
|
Pai vrei topic si cu Giovani?
![]() Ii bagam in aceeasi oala, sa vedem care sare primul din ea! ![]() Plus ca in titlul topicului "egzista" numele Becali. Ca sa nu fim off topic, gasim noi o exprimare convenabila.... ![]() LE: Ma uit acum la Gigi (otv), pai e parfum (colonie bulgareasca) pe langa Giovani!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E prima oara in viata cand il aud pe Gigi spunand bancuri! Problema e ca nici el n-a inteles bancul! A stat, s-a gandit, apoi a inceput sa-l explice!!! ![]() ![]() ![]() Macar, stati linistiti ca nu scapati de mine ![]() Astia au o problema mare!!! Daca o saruta unu pe fi-sa, trebuie sa se casatoreasca! La astia, ca la tigani. Barbatul poate sa faca ce vrea, femeia daca miroase a p..., o duc pe calea ferata s-o taie trenul!!! Auziti aici dilema la Becali: Cum sa fie femeile egale cu barbatul? Eheheeeiiii!!! Mona Musca e varza, Monica Macovei a imbatranit, .......... L-a nimerit DD!!! ![]() Bbbbaaabbaaab, tu stii la ce te-ai incumetat??? Pai eu pot sa te dristug, sau poti sa fii baiatul meu.... (despre viitorul ginere) ............. Ce dracu' fac eu aici? Ca doar n-o sa transcriu toata discutia..... ![]() This post has been edited by alex275: 13 Jan 2006, 01:08 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Ia duceti-va dumneavoastra la http://www.png.ro/index2.htm. In stanga , cam pe la mijloc e un sondaj. Votati "politicianism" . Observati rezultatele. Mai votati o data. Observati rezultatele. Acum votati Omenie. Observati rezultatul. Inca o data. Observati rezultatul. Votati Patriotism. Observati rezultatul. Inca o data ! Observati rezultatul. NU SE POATE ASA CEVA! Am crezut ca e bug, am incercat si cu alt browser... IDEM ! ![]() Democratie tata ! Exprimati-va punctul de vedere... ![]() This post has been edited by cosmin_m: 20 Jan 2006, 19:42 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ba, sa moara ce-am pe casa!!!!! Nu pot sa cred asa ceva!!! La omenie si patriotism cara astia voturi cu galeata. La politicianism, e blocat!!! ![]() ![]() ![]() Nu se poate ma!!!! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
costi |
![]()
|
pai daca vreti sa faceti cunostinta cu Smaranderscu si sa-i cereti un autograf, intrebati-l pe JJ putin mai jos, de ce nu merge contorul la politicianism
![]() Dar la Forum ati intrat ?: MOMENTAN, FORUMUL A FOST DESFIINTAT ![]() ![]() ![]() This post has been edited by costi: 20 Jan 2006, 19:50 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
alex275 |
![]()
|
Da, da
Iti dai seama ce de miei luau oile alea? ![]() ![]() Ce CV-uri au! Te podideste navalnic plansul! ![]() ![]() ![]() Daca postez numarul lui JJ, crezi ca au de unde sa ma ia? This post has been edited by alex275: 20 Jan 2006, 19:54 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
costi |
![]()
|
De toata jena site-ul
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
alex275 |
![]()
|
Ce maimute idioate. Cum l-o fi prostit pe Duckadam ala?
Mi-ar crapa obrazul de rusine sa apar pe site-ul ala! Ce oameni jalnici. Io cand il vad pe ala imi aduc aminte de primate ![]() Da ma distreaza. Unde-i Ashu, sa vezi ce-mi facea acum! ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
ashu |
![]()
|
Pai mi-a dat, de nu mi-ar fi dat... Bai Alex, vv, costi, ce ziceam io bre? A? Are deja 5%, aia e, baga-mi-aj... Sa moara bibi de nu mi-am dorit sa NU am dreptate. Hai, sa vezi caterinca cu asta la tribuna parlamentului din 2008, cand cic-om fi deja tara europeana... Pe unde ma duc o sa zic ca sunt bulgar, cum facea Dinescu cand se comporta de kkt prin occident.
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 19:35 |