jiji becali, case in vadu rosca
![]() ![]() ![]() |
jiji becali, case in vadu rosca
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(cosmin_m @ 20 Jan 2006, 18:30) ![]() Ia duceti-va dumneavoastra la http://www.png.ro/index2.htm. In stanga , cam pe la mijloc e un sondaj. Votati "politicianism" . Observati rezultatele. Mai votati o data. Observati rezultatele. Acum votati Omenie. Observati rezultatul. Inca o data. Observati rezultatul. Votati Patriotism. Observati rezultatul. Inca o data ! Observati rezultatul. NU SE POATE ASA CEVA! Am crezut ca e bug, am incercat si cu alt browser... IDEM ! ![]() Democratie tata ! Exprimati-va punctul de vedere... ![]() Incredibil!!! Da-o-ncolo de treaba! LE: se ofera cineva sa-l corectam fortat? ![]() This post has been edited by Illusi0n: 20 Jan 2006, 21:39 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa vezi ce-o sa se bata-n parlament cu aia. Sa vedeti voi injuraturi d-alea ca la stana de-o sa faceti febra musculara de ras!
Tata, pe om il educi de mic. Asta are 50 de ani de stana-n spate si acum s-a trezit comandant de oaste, sef de turma, i s-a suit politica la cap. Mai tineti minte intalnirea candidatilor la Presedintie de pe TVR1? Ce circ a facut acolo? N-ai ce sa-i mai faci. E irecuperabil! Imi aduc aminte de un interviu al lui in paralel cu spotul publicitar pentru campania electorala. Zicea: da io n-am stiut ca-i Amza Pelea, io am zis ca-i Mihai Viteazul! ![]() ![]() Ashu, tot nu mi-ai raspuns la intrebare. De ce a facut 200 de case in loc de 50? ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pei daca si contabilul e la fel de profi ca si webdeveloperu' te mai miri ?
I-o fi dat cu virgula... |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
BUuueeeiiiii, protestez !!!!
Contorul ala era 0 tot timpul cand am postat aici. Acum vad ca l-a modificat... |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Iar a aparut cretinul! S-a balacarit aseara cu Vadim, de m-am stricat de ras. Voia sa se intalneasca cu CVT sa se bata!
![]() Acum mananca bors pe National TV Cum ar fi o bataie in Parlament- JJ vs. CVT? Ca in Parlamentul Tailandei! ![]() LE: Stati sa vedeti, ca acum iese cu bataie! L-a facut Vadim, Maimuta curentata! ![]() LE: De fapt a zis ca merge ca o maimuta curentata! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by alex275: 25 Jan 2006, 02:04 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Radduu: 24 Jan 2006, 22:59 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
alex275 |
![]()
|
Da' CVT i-a spus lui JJ ca e mai prost decat cainii lui!!!
![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ce ma, iar se certara? Ca inainte de alegeri a mai fost un moment cand s-au facut albie de parci zile la rand pe Otv, da stiam ca s-au impacat. Ce sa zic, ma bucur ca se balacaresc reciproc, ca n-as putea zice de care mi-e mai sila dintre cei doi.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
A intrat un camion in MAIBACH-UL lu JIJI. O fi din PRM soferul.....?
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cica tocmai a avut Jiji accident de masina, a intrat un camion in Maibah si i-a sifonat partea stinga!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
alex275 |
![]()
|
I-a pus CVT gand rau!
![]() ![]() Astia nu-s normali! Ma, da nici cu PRM-ul nu mi-e rusine! Parca-s aceeasi plamadeala! Astia n-o sa moara acasa! ![]() Tribunul ala....... Cred ca mai merge de-un topic! ![]() A luat-o VC-ul razna!!! ![]() JJ: "eu tot trageam dreapta si el tot intra in mine" ![]() This post has been edited by alex275: 25 Jan 2006, 02:15 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Dar si dna reporter repede cu exces de zel: "A DAT IN DVS?" Vadim si BecaLEE sunt irecuperabili, desi fac bine ca mai deschid gura si ii mai lovesc pe aia care merita."Dâng-dâng, bă" ce ne facem că nu avem " medicamente, medicamente, iar mafia tradatorilor de neam si tara.."
This post has been edited by CIPTUNING: 25 Jan 2006, 02:30 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
alex275 |
![]()
|
Catalin era prezent acolo, sa se bata cu TIR-ul!
![]() JJ si "usu-ul" lui, cascadorii rasului! ![]() Vadim si PRM-ul lui, cascadorii rasului! ![]() JJ si VC-ul lui, cascadorii plansului! ![]() This post has been edited by alex275: 25 Jan 2006, 02:35 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
Da mai oameni buni , dar ati vazut ca tiru' era cam rupt pe colt, iar Maibahu' putin zgariat si indoit? Oare doar l-a "sters" sau ... mai bine nu ma gandesc ce era daca in locul Maibahului era o Dacie ....?!?
![]() Ce am inteles eu din imagini ( nu stiu cat de tare a fost impactul) este ca :dai un ban, dar ramai intreg... This post has been edited by horiajam: 25 Jan 2006, 08:27 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca JJ era prea linistit, cred ca el e de vina. E o parere pur subiectiva. Nici nu ma asteptam sa se faca Maybach-ul de ras, dar ce om de nimic e FKLi, aaaaaa, Becali asta, sa zica de "jertfe pt. neamul romanesc" referindu-se la un moment ca asta. Saracul de el, e un erou pt tara asta, ca a avut accident rutier. Zici ca a salvat de la moarte vreun copil, ceva. Campanie electorala pana la moarte! Bleah!
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, eu parca am vazut ca Maibahu' era "lustruit" si pe dreapta. Pe stinga era tabla rupta pe portiera din fata si pe stinga era doar sters.
Plus ca din cite am inteles eu, cam JJ ar fi de vina. Ala cu camionu' mergea linistit si a trebuit sa faca dreapta pe o straduta. drept pentru care a facut o mica volta pe contrasens, ca sa intre din prima pe straduta. Si Fecali n-a mai avut rabdare si a calcat-o ca dobitocu' sa-l depaseasca p-ala prin dreapta. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
donraulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
pentru cei care nu sunt la curent sau nu au vazut stirea....
BUCUREȘTI, 25 ian (MEDIAFAX) - Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost implicat într-un accident rutier ușor, în noaptea de marți spre miercuri, mașina lui fiind lovită de un tir al cărui șofer încerca să execute un viraj, pe șoseaua Pipera din București, informează surse din Poliție. Accidentul a avut loc în jurul orei 1.00. Mircea Peteanu (46 de ani) se afla la volanul unui tir, pe șoseaua Pipera, dinspre Barbu Văcărescu spre comuna Pipera și - potrivit polițiștilor - nu s-a asigurat înainte să execute virajul la dreapta, în intersecția cu șoseaua Pipera, la intrarea în incinta unei fabrici de mobilă. Tirul a lovit pe partea stângă autoturismul Maybach condus de Gigi Becali (48 de ani), care circula regulamentar din același sens, pe șoseaua Pipera, pe prima bandă. În urma impactului, au rezultat doar avarii la cele două autovehicule. Cei doi șoferi - care nu au suferit leziuni - au fost testați cu aparatul etilotest, verificarea demonstrând că nici unul dintre ei nu băuse alcool înainte de a se urca la volan. |
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
Marty |
![]()
|
Care-i aia "prima banda" pe Sos. Pipera? Eu stiu ca acolo nu exista decit o singura banda.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
S-a format o banda special pt jiji. Nu ai auzit de militieni care muta trecerea de pietoni in anumite cazuri?
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
alex275 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Il compatimesc pe soferul de tir.
Ghinionul lui ca s-a intilnit cu jj pe sosea. |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(donraulo @ 25 Jan 2006, 10:13) Accidentul a avut loc în jurul orei 1.00. Mircea Peteanu (46 de ani) se afla la volanul unui tir, pe șoseaua Pipera, dinspre Barbu Văcărescu spre comuna Pipera și - potrivit polițiștilor - nu s-a asigurat înainte să execute virajul la dreapta, în intersecția cu șoseaua Pipera, la intrarea în incinta unei fabrici de mobilă. Multi prosti mai sint Doamne. Era pe Pipera si s-a intersectat cu Pipera. Si la ce pacatu' tre' sa te asiguri cind faci la dr. in curtea unei fabrici ? Poate sa nu calci portarul.... This post has been edited by costi: 25 Jan 2006, 12:47 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Stati calmi, soferul a fost "uns" din plin. Nu a dat nici o declaratie si parea foarte calm. La fel si JJ. Pariu ca JJ a fost de vina, altfel ala o lua rau de tot, sub acuzatia de "omor al organului luminii:
![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Adica a vrut sa "stinga lumina". Plingea Cohelio dupa el !!
Eu cred ca l-a blestemat Vadim, dupa ce l-a facut nebun ca vorbeste cu ciini (la faza asta deputatul ala mai tinar care a dat iama-n studiou l-a intrebat pe JJ :" da tu nu vorbeai cu oile " ? Am crezut ca iese cu bataie ![]() This post has been edited by costi: 25 Jan 2006, 13:42 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
cosmin_m |
![]()
|
QUOTE(DRE @ 25 Jan 2006, 13:27) Stati calmi, soferul a fost "uns" din plin. Nu a dat nici o declaratie si parea foarte calm. La fel si JJ. Pariu ca JJ a fost de vina, altfel ala o lua rau de tot, sub acuzatia de "omor al organului luminii: ![]() Da' Jiji are CASCO sau o face pe RCA-ul aluia ? Ca limita de despagubire la RCA e 100.000 euro, din cate stiu. |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
costi |
![]()
|
Proasta afacere au facut aia care i-au asigurat-o, la cite busituri i-a tras JJ pina acum
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
alex275 |
![]()
|
QUOTE(cosmin_m @ 25 Jan 2006, 13:44) Da' Jiji are CASCO sau o face pe RCA-ul aluia ? Ca limita de despagubire la RCA e 100.000 euro, din cate stiu. Parca a spus intr-o emisiune televizata ca n-are casco. La cati bani a dat pe ea, a luat-o cu tot cu inginer! Nu-l intereseaza reparatiile. Sunt moca, din partea firmei. A mai lovit-o odata si a facut la fel. A lasat-o acolo, l-a sunat pe ala si i-a spus sa i-o aduca reparata! LE: Iata si avariile: http://www.gsp.ro/index.php?a=32700&shift=1 Nu mai pooooooooottttt!!!!!!!. Acum trei minute l-au aratat pe Realitatea cum si-a reparat masina cu doua rangi, in curte! Sa vedeti cum sareau bucati de tabla din ea! Sa vedeti cum o "stalcea" cu ranga! I se pusese pata ca nu se inchide usa! Mai era cu un agarici care-l "invata de bine"! ![]() ![]() ![]() Frate, omul asta e inepuizabil! Daca ar fi facut aia de la Prima, BB cu el, nu mai lucram unu'! Ne daramam de ras! Auzi tu: "merge ca o maimuta curentata"! ![]() This post has been edited by alex275: 25 Jan 2006, 14:42 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
donraulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
BECALI-ACCIDENT-DECLARATII / Becali spune că l-a salvat pe șoferul tirului din mâinile bodyguarzilor săi
BUCUREȘTI, 25 ian (MEDIAFAX) - Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, pentru Radio Info Pro, că i-a oprit pe cei șase bodyguarzi ai săi să-l agreseze pe șoferul tirului care i-a lovit mașina Maybach marți noapte, în jurul orei 1.00. Mircea Peteanu (46 de ani) se afla la volanul unui tir, pe șoseaua Pipera, dinspre Barbu Văcărescu spre comuna Pipera și nu s-a asigurat înainte să execute virajul la dreapta, în intersecția cu șoseaua Pipera, la intrarea în incinta unei fabrici de mobilă. Tirul a lovit pe partea stângă autoturismul Maybach condus de Gigi Becali (48 de ani), care circula regulamentar din același sens, pe șoseaua Pipera, pe prima bandă. În urma impactului, au rezultat doar avarii la cele două autovehicule. Becali a afirmat că deși era nervos nu l-a înjurat pe șoferul tirului după ce a văzut că acesta era foarte speriat. "Eu eram cu o mașină de bodyguarzi în spate și cu alți doi în mașină. Și ăstia au sărit la el, dar am intervenit eu: «Lăsați mă omul în pace, astea se întâmplă». Ce să facă omul? Că era ora 1 sau 2 noaptea și el era singur. S-a trezit cu șase haidamaci pe el, că a făcut un accident. Așa am intervenit eu, că așa e, s-a întâmplat, s-a întâmplat. Eu înțeleg oamenii. Eu pot sa înjur pe cineva care face ceva voit, dar un om care a pățit așa ceva nu merită", a adăugat Gici Becali. Finanțatorul FC Steaua a afirmat a văzut moartea cu ochii în timpul accidentului și că a avut inspirația să frâneze pentru că altfel era strivit de tir în propria mașină. Becali consideră că numai Dumnezeu l-a ajutat să scape cu viață: "Domnule, ala ma făcea praf. Dar după aia am stat să mă gândesc că putea să fie un accident fatal". Gigi Becali susține că nu este supărat pentru că limuzina sa în valoare de aproximativ jumătate de milion de dolari a fost avariată la impactul cu tirul. El a precizat că va trimite autoturismul Maybach la reparații în Germania. Gigi Becali a mai fost implicat cu această mașină într-un accident, în luna martie a anului trecut, la câteva zile după ce o achiziționase. Atunci, Becali a lovit ușor mașina de un stâlp al barierei din parcarea Hotelului Marriott. This post has been edited by donraulo: 25 Jan 2006, 14:59 |
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 00:13 |