jiji becali, case in vadu rosca
![]() ![]() ![]() |
jiji becali, case in vadu rosca
donraulo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
|
||
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
donraulo uite cum ar arata tara daca jiji ar iesi presedinte la urmatoarele alegeri:
Noul șef al CNA-ului, Dan Diaconescu, dă sancțiuni severe pentru posturile TV care nu au respectat dispoziția de a difuza minimum patru ore pe zi cu noul președinte. Se anunță guvernul. Mirel Rădoi și Florentin Dumitru vor fi ziua antrenori la Steaua și seara prim-miniștri cu schimbul, Cătălin Zmărăndescu - ministrul apărării personale, Mihai Stoica - ministru al justiției aplicate pe loc, Adi de la Vîlcea - ministrul culturii. Restul membrilor guvernului sînt aleși dintre nepoții președintelui, după o sesiune extraordinară de baba-oarba. Nou monedă națională este oaia grea. Gigi Becali anunță că va face programul de guvernare ținînd cont de ultimele cărți silabisite, care l-au marcat profund. În fiscalitate, se va reveni la sistemul din "Punguța cu doi bani", iar în zootehnie fiecare capră va fi obligată să aibă trei iezi. Cei care refuză să intre în Partidul "Generația de la 9" vor fi convinși cu metoda "Zdreanță, îți pun ochii pe faianță!". Se reiau negocierile pentru intrarea României în Europa. Președintele propune vînzarea către UE a unui teren de 238.000 kilometri pătrați din zona Pipera, cuprins între Dunăre și Prut, cu comision. Refuzat fiind, promite un sac de bani cui îi va încurca pe bulgari. Se ordona construirea inca unei case, ca a auzit de la ministrul delegat pentru Educatie, Cultura si (O)culte, Mama Omida, ca 200 nu e cu noroc. ![]() This post has been edited by Valentine: 9 Sep 2005, 08:10 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
De acord cu stasi, si mai vreau sa adaug ca romanii sunt prea plini de sine si prea mandri ca sa accepte un ajutor.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
QUOTE(donraulo @ 9 Sep 2005, 09:06) Nu vream sa intru si eu in polemica, dar nu m-am putut abtine. Stii cum judeci tu acum? Ceva de genul "Stalin, a fost el rau si a facut zeci de milioane de crime, dar uite ca a facut si bine: a construit cai ferate, uzine si fabrici ca sa aiba muncitorii de lucru ca sa nu moara de foame". Un om ca Gigi Becali care a facut smecherii cu statul, furand de la stat (adica din banii nostri), care injura ca nimeni altul (nu stiu daca ai auzit cum vorbeste aceste om), care e un egoist fara pereche, ce detine o putere de a uri (care eu nu mi-am imaginat sa existe la un om) etc. nu poate sa faca un lucru bun ! Cum poti sa spui tu ca face un lucru bun? Stii care e pericolul cel mai mare? Ca isi face o publicitate de genul acesta, sa-i creasca intr-un fel popularitatea si apoi fereasca Dumnezeu, zic inca o data, fereasca Dumnezeu sa ajunga un asemenea individ la conducerea tarii (ma gandesc totusi ca in tara mai sunt destui oameni lucizi), ca s-a terminat cu noi. Acest om are tendinte dictatoriale evidente pe care si le-ar folosi fara nici o indoiala daca ar ajunge la putere (sper sa fie acest lucru doar in cosmarurile mele din noapte). Deci gandeste-te inca o data la ceea ce spui: sub umbrela unei aparente fapte bune se poate ascunde lucruri mult mai rele. Nu poti niciodata sa judeci faptele scoase din context...trebuie sa judeci toate faptele acelui om. Daca n-o faci asa e ca si cum ai spune: "criminalul asta a violat si a omorat, dar uite ca a dat 1.000 lei noi la o batrana saraca". Ti se pare corect asa? Ia mai gandeste-te inca o data... |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
Bianca |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 25 April 05 ![]() |
Ma uimeste cat de corecti sunt unii pe forumul asta ... nu pot sa pun decat atat.GG a dat ceva ...200 de case echivalentul a 2 milioane $...o tara intreaga nu a reusit sa stranga decat 200.000$ pentru sinistrati prin campania unei televiziuni foarte importante ( nu dau nume sa nu fac publicitate negativa, dar cred ca ati auzit si voi de aceasta stire) .. chiar ei au anuntat acum 2 zile ...va intreb eu acum , chiar sa fi fost doar 200.000$ stransi in 2 luni ?mai vorbim de corectitudine la GG atunci?...asta face ceva poate fi el incult si taran , ..poate e mai bine asa ... .
Ma intriga faptul ca s-au gasit pe forum destui sa faca pe justitiarii, dar daca ii intrebi nu au facut o donatie catre acei oameni batuti de soarta o dau la intors .Putin ma intereseaza ca isi face publicitate prin aceste donatii...Guvernanti nostri nu au stiut sa faca asta , ba mai mult s-au facut de ras ... Basescu ce a facut cu podul ALA?.. NIMIC ..pe Tariceanu nu-l intereseaza ...Nastase vrea cu tot dinadinsul sa isi pastreze scaunul, chiar daca asta intarzie aplicarea reformelor si legilor vitale pt integrare..si multi altii, care au bani in tara asta dar nu au facut nimic pt oamenii aceia.. pe sinistrati nu-i intereseaza de unde are ala bani..ei stiu ca intr-o luna vine iarna si ei nu au unde sta ...Eu am rude acolo, deci stiu ce vorbesc..daca ati fi avut frati surori, parinti acolo, nu ati mai fi atat de intrigati de faptul ca GG Becali va face casa...dimpotriva . This post has been edited by Bianca: 9 Sep 2005, 09:43 |
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
- B 80 -xxx multa hotie si prostie in tara asta...ne meritam soarta ...
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
pai numero uno Bianca, ai o semnatura care nu prea concorda cu ce zici.
2. Televiziunea aia importanta eu personal am boicotat-o tocmai pentru ca fiind si eu din zona, cu rude prieteni, stiu in ce fel se manipuleaza banii aia. Also, sa-mi fie rusine, n-am dat semeseu de dupa bere la TVR ci m-am deplasat cu masina pana acolo o data, si a dua oara am facut cheta in firma in care lucrez si am mai facut un transport. Am evitat in perioada critica sa ma exprim la adresa sistemelor de televoting sau a ajutoarelor "oficiale" care ajung, dupa cum s-a demonstrat, sub forma de conserve in camara unui bivol de la consiliul local. Sa-ti mai explic caum o mare banca a donat un TIR de conserve si apa minerala ca sa fie pe urma sunati cum ca vor fi dati in judecata din cauza ca au trimis produse expirate? Si a trebui sa li se zica la telefon "baaaai! prostilor! aia e data de fabricatie scrisa pe cutie, bai cretinilor! ia adunati voi termenul de valabilitate si vedeti ce iese!" Ca atare mai piano cu teleshoppingul, the smart ones s-au dus la fata locului si au ocolit orice mijloace de hotie. Baga-i la statistici daca poti. Mai departe, despre chestia cu omul care "toata viata a fost un hot si-o bruta, da' uite ca acuma are ceva intentii bune, e un bestial" s-a scris mai deasupra, n-am ce sa mai adaug. Si nu te supara, voi boicota cu hotarare in continuare sistemele astea de la "mari televiziuni" deci curat murdar coane Fanica, nu sunt in statistica si nici nu vreau acolo. This post has been edited by Lolek: 9 Sep 2005, 09:50 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Donraulo, ce este asa greu de inteles?!!
Face jiji case?... Foarte bine?.... Asta s-o spuna doar cei care vor locui in casele alea! Ca noi nu putem! Nu putem sa apreciem omul privind trunchiat o actiune a sa desprinsa din complexul activitatilor care preced sau urmeaza acelei actiuni. Daca arunci o singura privire pe ansamblul actiunilor sale vezi ca scopul nu este in nici un caz facerea de bine. Actiunea de la Vadu Rosca este o diversiune ieftina menita sa-i atraga popularitatea si sa-i creeze o "imunitate a vulgului"! Si vad ca reuseste foarte bine din moment ce unii ii pun palma! Noi nu negam ca efectele imediate ale actiunii sale n-or fi bune! Dar nu ne limitam la atat si realizam ca efectele mediate (deliberate machiavelic de jiji) sunt catastrofale pentru ceilalti romani astfel ca la bilantul final pierderea va fi imensa! Mai cititi fratilor o data postul lui Valentine ca sa intelegeti ce spun! E plina istoria de personaje din astea! Chiar nu vrem sa ne invatam odata minte? Au patit-o bacauanii odata cu sechelariu! Vreti acum acelasi cosmar la scara nationala cu Jiji in rolul principal? Ma indoiesc! Il veti fi criticand voi pe jiji pentru alte rele asa cum aratati dar este suficient ca pentru cele de mai sus il laudati, va aude proletariatul si taranimea si uite asa, jiji a mai reusit odata cu ajutorul vostru sa si atinga scopul. Increderea nu se cumpara nici cu bani nici construind case. Spui, Donraulo, ca statul nu a construit nimic. Pai statul nu are nimic de demonstratpe cand jiji are. Si in al doilea rand visteria asta nu-i chiar asa un sac fara fund din care iti permiti sa cheltui fara probleme. Daca ar fi inceput statul sa faca lucrari... ei, atunci sa fi vazut carcoteli : cine e ala de construieste? ce spaga a dat? cui i-a dat? etc Mecanismul e greoi tot din cauza unuia ca jiji care cand aude de o lucrare din bani publici sare cu gura ca "uite domle` coruptii si hotii"si numai ca sa se arate drept arhanghelu` jiji. Si sa nu va suparati pe mine dar asta e! |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Lolek si ceilalti, intelegeti o data pentru totdeauna ca in anumite momente e cazul sa spuneti atit: "TU DI AIRPORT!!!". Si asa cred ca e prea mult.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
QUOTE(Bianca @ 9 Sep 2005, 10:35) Ma uimeste cat de corecti sunt unii pe forumul asta ... nu pot sa pun decat atat.GG a dat ceva ...200 de case echivalentul a 2 milioane $...o tara intreaga nu a reusit sa Pai da...3,3 milioane $ sunt numai din furtul unui teren de la stat (MapN...adica din banii nostri)..si cine stie cati bani a mai furat de la stat... |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
Bianca |
![]()
|
Semnatura mea nu are nimic de a face cu ceea ce am scris mai sus , e o semnatura mai veche ce era in concordanta cu modul in care mi-am achizitionat masina si prin cate am trecut , cat timp am tierdut datorita birocratiei si hotiei din tara asta , ca sa-mi ridic masina pe care am platit-o cu banii mei ( am platit sa fiu tratata de sus si cu ignoranta).
Stiu si eu despre acele TIR-uri cu marfa invechita, deteriorata sau chiar stricata, care zac prin nu stiu ce baraci si depozite ...tocmai de asta m-am hotarat sa postez aici.. e foarte bine ca totusi avem un GG Becali , pe langa faptul ca ma amuza enorm de cate ori este mediatizat ...este o pata de culoare ...m-am saturat sa vad fetele acre ale politicienilor care nu fac absolut nimic pt oameni, ba chiar s-au gandit ca ar trebui un gard de 100 miliarde intre Catedrala si Casa poporului.. ori dotari de milioane de dolari in noul sediu al senatului... cate case puteau face cu banii aia?..adevarul crud este ca nu dau doi bani pe noi cei ce i-am ales. |
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Ba Marty, there's no sugar, recunosc. (faint)
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Raoul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 7 July 05 From: Curtea de Arges ![]() |
Mi se pare foarte clar ca Becali cauta o imbunatatire mediatica a imaginii sale, intr-un fel pe spinarea acelor calamitati, dar sa ne gandim ce inseamna o casa, acum in prag de iarna pentru o familie care a pierdut tot (sau aproape tot).
![]() |
--------------------
DACIA
berlina
- AG-78-LIR
|
|
Bianca |
![]()
|
Daca asta ( GG) a facut avere pe carca noastra , sa plateasca ... dar cu justitia din tara noastra in urmatorii 10 ani el nu v-a avea nici o problema cu nimeni...Eh oamenii aceia necajiti nu pot astepta atat fara o casa ... ei traiesc din agricultura distrusa de inundatii si cu ce cresc pe langa casa( animale luate si alea de ape) cum crezi ca ar reusi cineva sa-si faca casa in Romania in conditiile astea , daca nimeni nu-i ajuta .. 200 de familii sunt echivalentul a cel putin 500 de vieti ...asta e ceea ce conteaza in momentul asta.
|
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
Dom'le nororc ca Jiji nu-i coleg de forum cu noi....ca ne luam dea warn-uri de nu ne vedeam! Toti combat omul, pentru ca "ideea" de constructie a caselor nu prea poate fi atinsa!
De ce nu se ia nimeni de aia de la guvernare care fura de rup, tot din banii nostri, si care ar fi trebuit sa aloce fonduri pentru reconstructia caselor. Daca ne gindim la cati bani baga acum in Loganuri pentru deputati deducem cit de mult ii intereseaza de sinistrati! Jiji ca om nu face doi bani, dar ideea de ajuta atunci cind este nevoie acum are valoare. Intreba cineva de ce nu a facut gestul asta acu doi sau trei ani, la celalalt val de inundatii. Raspunsul e simplu: - Inundatiile din acest an au fost cele mai mari din ultimii cinzeci de ani - Guvernarea PSD-ista au intervenit rapid Alesii deacu iau durut in paispe de inundatii si sinistrati...si ii doare in continuare! |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
Bianca |
![]()
|
Asta vroiam sa postez eu acum ... cum pentru achizitionarea de masini noi pt alesii poporului s-au gasit bani, cum pentru dotari de milioane de dolari in noul sediu al senatului -sau gasit bani... cum pentru un gard penibil intre Catedrala si Casa poporului s-ar gasi 100 miliarde , si pentru amaratii aia nu?.. acolo nu e tot banul contribuabilului?ma doare sa vad ca banii platiti de fiecare dintre noi se duc pentru confortul si bunastarea alesilor care nu nimic altceva de facut decat sa aprobe fonduri de milioane de dolari pt ei , si nu gasesc fonduri pt 200 de case.
|
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
QUOTE(Bianca @ 9 Sep 2005, 11:35) Ma intriga faptul ca s-au gasit pe forum destui sa faca pe justitiarii, dar daca ii intrebi nu au facut o donatie catre acei oameni batuti de soarta o dau la intors .Putin ma intereseaza ca isi face publicitate prin aceste donatii... Da, asa o fi numai ca nici unul din miile de forumisti care au facut donatii nu se bat cu pumnii in piept si nu cheama televiziunea (vezi sus ca s-a mai postat) Repet daca il intereseaza strict interesul acelor necajiti trebuia s-o faca anonim sa nu stie nimeni... Mai oameni buni, stiti ce cred eu? Ca de fapt, voi, sunteti ferm convinsi ca jiji nu trebuie laudat prntru ce a facut dar va puneti bat in contra vantului gandindu-va: "ce pana mea vin filosofii astia si ne dau noua lectii de intelegere a realitatilor subtile?"... Da` chiar nu stiu de ce ma mai obosesc...Stii ceva Marty? tu di airport tuuu!! |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
donraulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
vad ca incet incet se aprinde o intriga, ceea ce nu vreau , asa ca voi incerca sa ma limitez la acest ultim post, explicand din nou ceea ce am vrut sa spun,
astfel - nu va contest afirmatiile (complimentele) adresate lui jiji, pentru actiunile lui din trecut . sunt foarte corecte si foarte indreptatire - chiar eu am spus in primul post parca, cum ca sub aceasta donatie se ascunde popularitate, frica, actiuni makiavelice, etc - a mai spus cineva aici cum ca statul nu are nimic de demonstrat, pe cand jiji ar avea.... dupa parerea mea este fals. statul are foarte multe de demonstrat si are foarte multe de facut, statul trebuie sa ajute in aceste conditii, spuneti ca nu poate, bun nu poate pt ca nu are bani, dar oare de ce nu poate? oare de ce nu are bani? - deci nu puteti afirma ca eu nu vad, sau ca nu vad copacul din cauza padurii, sau orice alta formulare, VAD - dar din nou spun apreciez FAPTA si nimic mai mult - va e frica ca va ajunge la putere. din nou dau exemplul: toti cei care au ajuns la putere, cand erau in opozitie strigau si injurau si promiteau, dar nu faceau nimic si nu au facut nimic nici dupa ce au ajuns la putere - spuneti ca banii cu care se construiesc case sunt furati de la noi prin mapn.... pot fi foarte de acord cu acest lucru, dar, sa vedem catzi din cei care au furat de la noi prin diverse forme, au facut o donatie de acest fel, sau au ajutorat pe cineva la o asemenea amploare. - daca va aduceti aminte, statul percepea pana acum ceva timp tva pe donatiile astea facute la telefon... pai era corect? in calitatea lui de stat?? da, au indreptat acest lucru, dar fapta ramane in continuare - nu imi este mai simpatic acum cu nimic jiji, nu ma inscriu la el in partid, nu il voi vota, "Nu nimic", dar apreciez aceasta fapta - sunt mult mai multi cei care au furat mult mai mult de la noi, de la stat, si nu au facut nimic si au cautat si cauta popularitate si orice altceva, precum cauta si jiji, dar nu au facut ceea ce a facut acum jiji. din acest motiv, are un plus de la mine. * cam atat din partea mea vis a vis de acest subiect. sper ca cele 200 de case sa fie gata pana la iarna, sau pana cand va cadea primul fulg dupa cum afirmase el, sper ca cei de acolo sa se poate muta in ele, sper ca acesti oameni sa isi poata continua viata si sa reuseasca sa treaca peste necazurie prin care au trecut. iar daca acesti oameni de acolo il vor venera, este de inteles, sau eu ii inteleg. voi daca ati ramane acum numai cu hainele de pe voi fara absolut nimic, fara mancare, recolte, animale, nimic nimic, si vine cineva, va ridica o casa (apropo de cei din timis care dorm in grajd pt ca le e teama sa intre in case, ele fiind prea frumoase si moderne pt ei, ei nefiind obisnuiti cu asa ceva) am dat exemplu asta pt a intelege cat mai bine fenomenul inundatiilor, sau pt a privi si din acest punct de vedere social), vreti sa imi spuneti ca nu atzi accepta oferta/ vreti sa spunetzi ca nu ati ramane pe veci multumitori celui care ar face asa ceva? eu cred ca da |
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Fratele meu.... incep sa imi schimb parerea... TU DA AIRPOOOORT (© Marty) Hai ca as fi curios sa vad justificarea acestei propozitii: QUOTE Guvernarea PSD-ista au intervenit rapid iar citind si aceasta fraza QUOTE e foarte bine ca totusi avem un GG Becali nu pot decat sa fiu de acord cu Bianca... in special cu semnatura ei.... Ca o concluzie finala, vreau sa atrag atentia tuturor ca ar trebui sa-i omoram si pe bozgorii aia nenorociti, care dupa ce au vazut ca nu pot sa ne ia pamantul, s-au hotarat sa ne ia apele. Asta asa, ca sa fie tot tabloul complet. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
oli_h |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 May 05 From: Timisoara ![]() |
Ce conteaza din ce bani doneaza jiji casele.
Daca i s-ar confisca averea lui haysam sau lu iacubov etc sau patriciu guvernu ar incasa sute de milioana de dolari nu? Bun dar daca din banii confiscati guvernu face case la sinistrati mai conteza ca sunt bani facuti ilegal? Nu, ca sunt ai statului . cam asa suna explicatile unora de pe aici |
--------------------
Dacia
Logan
- TM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si totusi...are chip frumos.....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(see @ 9 Sep 2005, 11:09) Intreba cineva de ce nu a facut gestul asta acu doi sau trei ani, la celalalt val de inundatii. Raspunsul e simplu: - Guvernarea PSD-ista au intervenit rapid Mamaaaa ce explicatie!!! Care inundatii, care interventie rapida???? Ca parca anii trecuti, deci in guvernarea PSD, se scumpea curentul ca au secat barajele!!! ![]() ![]() Si ce atita atentie pentru Jiji si faptele sale??? Grandoman.....atit si nimic mai mult. Daca nu are camera pe el, n-ar da 5 lei, dar daca este....imparte in stinga si-n dreapta de 500.000. Face case, biserici, sa faca...sa fie la el !!! dar sa nu mai apara pe sticla, sa zica ca el face kktul praf. Ca mai sunt si altii care fac si nu-i stie nici dracu....si poate fac de "n"spe mii de ori mai mult ca asta. Sa vedem casele alea ridicate si cit de rezistente vor fi , atentie...le face in Vrancea!!! si dupa aceea mai vorbim. |
--------------------
x
x
- x
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
|
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
|
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(LOVENDAL @ 9 Sep 2005, 12:19) Cum sa nu...Asa au copii nostri un exemplu de imitat: cum e sa te dai smecher, cum sa furi statul, cum sa injuri ca la usa cortului, cum sa ameninti cu bataia, cum sa ii tratezi pe toti oamenii de sus... Ce stii tu? E chiar bine un GG Becali, ca se poate si mai rau: gandeste-te ca la Americani primarul Washingtonului este un tip care in timpul primului mandat a fost prins in flagrant ca cumpara droguri de la o prostituata, a facut cativa ani de bulau si dupa aia l-au votat din nou primar aia! |
--------------------
Ford
Focus
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu zic ca trebuia sa luati foc cand SECHELARIU dadea carnati si bere la lume de ziua lui...nu cand Gigi face case unor amarati.
|
--------------------
-
-
-
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 9 Sep 2005, 12:49) Ce stii tu? E chiar bine un GG Becali, ca se poate si mai rau: gandeste-te ca la Americani primarul Washingtonului este un tip care in timpul primului mandat a fost prins in flagrant ca cumpara droguri de la o prostituata, a facut cativa ani de bulau si dupa aia l-au votat din nou primar aia! Pe mine nu ma intereseaza primarul din Washington ce a facut !! Fiecare face ce vrea. Eu doar sunt oripilat cum unii poate sa-l considere pe Gigi Becali drept exemplu de urmat..Rau a mai ajuns tara asta.. |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
stasi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 3 December 03 From: Iasi ![]() |
de-aia nu faci si tu 2-3 case pt sarmani... ca ar insemna sa urmezi exemplu oierului..
|
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
|
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 20:28 |