vreau sa ies pana la cernica, imi trebuie vigneta?
![]() ![]() ![]() |
vreau sa ies pana la cernica, imi trebuie vigneta?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pai de ce? impinsa nu e inmatriculata? eu zic sa o traga
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
militienii nu mai au nici o treaba cu rovigneta. in schimb cnadnr-ul s-a smecherit si foloseste in afara de camerele fixe si niste camere mobile (eu am intalnit golanuri albe fara insemne) . deci poti sa faci linistit gratarelul. amenda iti vine in plic. nu depui eforturi sa intrii in posesia ei. daca aveai rovinieta iti recomandam alt loc de gratar....nu jegul de la cernica.....
This post has been edited by vet: 8 Mar 2013, 11:36 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Glina?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Dom' doctor, ne puteti spune noua,celor cu vignete,despre locul de gratar..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
pan la urma s-a lamurit careva de ce trebuie pastrata hartia aia inca un an dupa ce expira?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
ca sa ai cu ce aprinde grataru'
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
El are dubă, e mai scump (26.25 în loc de 13.12).
This post has been edited by Markos: 8 Mar 2013, 19:13 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Deci eu ieri am făcut un atac de apolexie (nu-i typo) când am dat 122 sau (132?) pe o rovigneta pe un an. Păi puneam la benzină...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pai nu era nevoie. Pe dig nu sint camere.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
dracu te-a pus sa cumperi... puteai sa intrebi rutele care te interesau
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
QUOTE(kog @ 8 Mar 2013, 15:27) pai poate unui destept i-a trecut prin cap ca daca-i vine amenda are cu ce demonstra ca el are rovignieta platita, dar eu zic ca nu-i cazul. This post has been edited by quick: 9 Mar 2013, 14:52 |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am o amenda platita acum 4 ani si ei tot ma tin dator. E cazul!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Foaa, ai fost la doi pași de Pictoraș!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Dap, dar cu foarte importante trebi prin Buzău.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Nici ca a mai zis ceva riderontornadoes
![]() |
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
Pai e tot la Cernica. Asteapta sa plece aia cu camera din intersectie
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
Markos |
![]()
|
Așteaptă lăsarea întunericului. Faruri stinse, incognito
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
A prins vreme buna, n-a plouat.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
Camerele astea te pozează din față? Că poți scoate plăcuța, o pui în bord (dacă te oprește cineva - "a căzut nene, trebuie să schimb suportul"), unde n-o mai ginește camera
![]() This post has been edited by Markos: 10 Mar 2013, 18:23 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Se manjeste numarul cu noroi. Ca sa nu para chiar intentionat, tre "scaldata" si masina putin.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
Astă-iarnă am ajuns în Predeal cu 1 centimetru de gheață murdară pe tot spoilerul. Deci și pe număr. Păcat că aveam rovinietă valabilă
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pacat. De banii aia puteai sa bagi benzina.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
Sau iti luai un senzor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
pana la urma a mai fost cineva la cernica?
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Da.
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:22 |