Schimbarea numerelor la autovehicule in 2007, Zzvon sau realitate?
![]() ![]() ![]() |
Schimbarea numerelor la autovehicule in 2007, Zzvon sau realitate?
AlezzDWC |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti,o zona rau famata. ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo
Cielo E-TEC 2
- B-81-RGE
|
|||
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Una din solutii pusa in aplicare de prin aprilie 2005 a fost inlocuirea numerelor de inmatriculare la masinile politiei. Nu ati vazut numere gen MAI-10001? (In iunie chiar vroiam sa le atraag atentia ca le-au expirat numerele....
![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SilviuB @ 13 Sep 2005, 08:12) Pai, la cat de ,,inteligenti" sunt unii politisti, ar putea sa aiba dubii daca unu e i sau i e unu, sau daca zero e o sau o e zero. Deci, daca ar sta prea mult sa se gandeasca ar face scurtcircuit la creier. ![]() acum, daca ne uitam atent, la nr auto o si 0 nu sunt diferite, se stanteaza cu acelasi corp de litera si poate crea confuzii ar fi neplacut sa te trezesti luat la intrebari pt diferite probleme, nevinovat fiind, din cauza unor asemenea "scurtcircuite" ![]() |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
shefful |
![]()
|
![]() Cititor de forum Group: Members Posts: 134 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Si sa nu uitam ca masinile cu numere romanesti mai circula si prin alte tari, unde nu e nimeni obligat sa stie care este formatul numerelor de la noi.
|
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|
dras |
![]()
|
![]() Driver Group: Members Posts: 163 Joined: 21 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(big2003 @ 8 Sep 2005, 23:54) Eu cred ca asta va fi. Si mi se pare si normal. Totusi nu cred ca va fi obligatoriu imediat ci pe o perioada destul de lunga de timp. Este totusi o supozitiile ca si celelalte spuse pe aici. Treaba e: a citit/auzit cineva ceva concret? Au ba? |
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 19:29 |