Ce se poate face cu parbrizul zgariat?, Exista vreun spray sau ceva de genul
![]() ![]() ![]() |
Ce se poate face cu parbrizul zgariat?, Exista vreun spray sau ceva de genul
sobolanu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 25 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410 LI
- B-21-SAL
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ia sa vedem, or fi ceva info pe aici pe forum?
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=4409&hl= http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=25049&hl= |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
A mai fost discutia asta pe undeva.
Cica sint solutii dar costa mai mult decit un parbriz nou de Dacia. Renteaza la cele straine, unde parbrizul costa cit o Dacia ![]() |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Da, s-a mai discutat. Da-mi un PM si-ti dau o adresa unde si-au rezolvat niste amici probleme d-astea.
|
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
operatiunea asta de reparare se face cu parbrizul pe masina sau demontat? si mie mi s-a recomandat sa schimb parbrizul cu totul, dar nu prea ma trage inima. si nu e vorba de bani ci de mesteri care muncesc de mantuiala si te trezesti cu ploaia in masina. m-am ingrozit cand am citit pe aici cate nove/supernove au probleme cu apa pe la chedere. la a mea nu intra o picatura de apa si de aia parca nu as risca sa stric acest "fragil echilibru"
![]() daca are cineva ponturi in legatura cu firma care monteaza parbrize in Iasi (cea de pe straduta dintre pacurari si canta), va rog PM. |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Daca mergi la o firma care se ocupa numai de parbrize nu ai ghinionul ca dupa aceea sa intre apa in masina.Orice cheder se etanseaza cu o solutie speciala.Era o firma prin pacurari care se ocupa de asa ceva.
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 14:45 |