zgaltaie la decelerare
![]() ![]() ![]() |
zgaltaie la decelerare
crebegea |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 13 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 2001
1,6 16V 107 cp
|
|||
crebegea |
![]()
|
Hai fratilor, chiar nici o idee?
|
--------------------
Renault
Scenic 2001
1,6 16V 107 cp
|
|
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai verificat pompa de benzina? Cablul de acceleratie este in conditii bune?
|
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
crebegea |
![]()
|
Pompa de benzina impinge bine cand dai la cama, cablul de acceleratie a fost schimbat de curand si aluneca cam greu, drept ii ca e cam din acceasi perioada efectul.
|
--------------------
Renault
Scenic 2001
1,6 16V 107 cp
|
|
DodoBird |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 572 Joined: 15 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(crebegea @ 13 Sep 2005, 12:46) Salut! Am si eu o problema. Am berlina cu motor de 1,6 si carburator de 1,4. Trage foarte bine dar cand decelerez (ridic usor acceleratia) incepe sa zgaltaie. De la ce credeti ca este? Sunt ceva reglaje mai delicate la combinatia asta (1,6 cu carb . 1,4) ? Nu nu sunt reglaje mai delicate , pur si simplu cele normale. Scuze ca te intreb ai de mult masina ?, sa nu fie frana de motor caci daca te-ai obisnuit cu motor de 1300 si treci pe motor de 1600 ai mari probleme sa te obisnuiesti cu frana de motor ea fiind cu mult mai violenta !!! Ai cumva EIBOO ? si poate sa defectat ? |
--------------------
Dacia
Berlina 1300 cmc
2005 Alba
- B-54-WEG
|
|
crebegea |
![]()
|
QUOTE(DodoBird @ 14 Sep 2005, 15:24) Nu nu sunt reglaje mai delicate , pur si simplu cele normale. Scuze ca te intreb ai de mult masina ?, sa nu fie frana de motor caci daca te-ai obisnuit cu motor de 1300 si treci pe motor de 1600 ai mari probleme sa te obisnuiesti cu frana de motor ea fiind cu mult mai violenta !!! Ai cumva EIBOO ? si poate sa defectat ? Masina este 1600 de cand e ea si destul de delicata. N-am prea vazut-o sa toarca rotund ca alea ale "mosilor". Intr-adevar frana de motor este destul de tare dar nu e asta problema. Face ca atunci cand esti in viteza inferioara (sau turatie) inferioara pt treapta de viteza (totusi sunt cu a 3-a la 50 sau 60, la a 4-a se simte mai putin). E chestie de reglaje ca nu-i de multa vreme, dar nu stiu care o fi: avans, jigloare... EIBOO nu stiu ce este. |
--------------------
Renault
Scenic 2001
1,6 16V 107 cp
|
|
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai regleaza-i carburatorul conform procedurii standard pana toarce motorul.
|
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Este posibil sa fie doar din avans. Si la mine facea asa in frana de motor la turatii mai mici (pentru carcotasi....nu era subturata). Dus la mecanic, pus mana magica, si acuma nu scutura nici cand e chiar subturata.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
crebegea |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Scenic 2001
1,6 16V 107 cp
|
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Poti incerca sa vezi daca duza din furtunul de la carburator nu e dusa...Asta imi amintesc ca pateam demult, la vechea Dacie. Dar simptomul se manifesta cel mai rau la relanti, in sensul ca murea motorul daca nu-i dadeam pedala.
|
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
2005
- Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:50 |