CAUT BONA IN BUZAU, heeellppp!!!!
![]() ![]() ![]() |
CAUT BONA IN BUZAU, heeellppp!!!!
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
topicul cu biserica
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(kum @ 12 May 2013, 22:48) Hristos a Înviat! Tu doar asta ai înțeles?? Că mie mi-e târșă că mă iei tu sau altcineva la mișto? ![]() Vezi, d’aia n-am zis ceea ce se aștepta (sanchi) clujeanul să zic. Haidi pa și la matale. This post has been edited by DragosP: 13 May 2013, 05:48 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Am inteles ezapt ce-ai scris. Daca matale te exprimi in parabole, e strict problema ta.
Daca scrii rosu, io citesc si inteleg rosu, nu foc, nu ploaie. Te pupa Jean! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cine-i di vină?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Intotdeauna sotia!
|
--------------------
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Nu cumva bona din Buzău?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(l@u @ 12 May 2013, 22:18) Ce-i bomba aia albastra frate? ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Girofaru' da p-o salvare parasita.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Problema mare: al mic nu prea se adapteaza la cresa.
Deci vreau o bona (fie si din Buzau ca sa fiu on topic) maxim 25 de ani, minim 90 la bust...merge si blonda ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Baga o cerere pe un sait de socializare matrimoniala. O sa ramii cracanat la cite cereri vei primi. Ca sa fii sigur in legatura cu bustul, zici ca vrei bona-doica. Doica la doua persoane.
This post has been edited by corbex: 13 May 2013, 13:02 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai ce, o ia pentru sotie?
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(kum @ 12 May 2013, 21:16) Daca se dorea, se intalnea lumea. Dar nu s-a dorit. Oare de ce? Te las pe tine sa meditezi la asta. Mai ales ca nu e prima oara cand se intampla asta. ![]() Pentru că ai întrebat și tu și am fost și eu întrebat în particoler cam la fel de retoric de către un distins participant la întâlniri, o să încerc eu un răspuns punând o întrebare: de la momentul în care nu știu cine a cântat (înregistrându-se pentru posteritate) prohodul nu știu cui, a mai fost vreo întâlnire de așa ’anvergură’ și la fel de ’exclusivistă’? Eu spun că parcă nu. Corectați-mă dacă greșesc și dacă nu greșesc poate că Ady n-ar trebui să mediteze singur. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu va astept sa meditam impreuna, ca e plictisitor singur.
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Dragos, fara sa stau sa calculez, pot sa-ti zi c-au mai fost. De ex. Moeciu, unde s-a ocupat o pensiune cu 10 camere.
Treaba s-a dus dracu din alte cauze, nu de la glume bune/proaste facute cu buna intentie. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Clujene, ai citit cu atenție întrebarea mea?
Dacă da, atunci mă scuzați. Apropos: care Moeciu și mai ales, când? Dacă nu, atunci reflectați. Cine are la ce. This post has been edited by DragosP: 15 May 2013, 08:23 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Intilniri exclusiviste n-au fost nici unele, dintre cele la care am fost eu. Mai degraba pe baza de afinitati.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Bun tataie. La ce era după "și" ai răspuns tu.
La ce era înainte de "și" mai așteptăm. Reflectând, ofcors. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Tu ai citit ce-am scris eu?
Moeciu a fost acu vreun an. Ca anvergura, s-a ridicat cel putin la nivelul Voineasa2. Cauti adevarul undeva aiurea, pe coclauri. Interpretezi gresit. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Știu, mi-ai mai zis.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Pai si? Nu reflectezi?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Eu? N-am la ce.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Suficientu-le!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Arhi suficient.
L.E. Moeciu? Anul trecut? Pe asta am ratat-o ca și vorbe, sau s-a făcut pe bază de "afinități", sau pur și simplu am uitat. Drept pentru care mă-nclin și zic: "pardon". This post has been edited by DragosP: 15 May 2013, 08:38 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
arhi nu e suficient. Nici macar eficient.
15 May 2013, 09:43: ![]() Ma, io din cate tin minte, prohodu' s-a executat la Voineasa. Iar Moeciu a fost inainte de asta. Stiu sigur poentru ca la Moeciu a ajuns si Marty a doua zi. Asta ca sa respectam adevarul istoric. Cat despre motive, tot ce pot sa spun (dupa parerea mea) e ca "prohodu'" nu face parte dintre ele. This post has been edited by kum: 15 May 2013, 08:43 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Dragoșe, tu le-ai ratat pe toate. Reflectezi prea mult.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 23:51 |