CAUT BONA IN BUZAU, heeellppp!!!!
![]() ![]() ![]() |
CAUT BONA IN BUZAU, heeellppp!!!!
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
la aia de Voineasa m-am oferit sa il iau din fatza portii dar el batman-batman, asa ca nu avea cum sa nu stie !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pe cuvintul tau! Si chiar sa fi fost asa, aveam piine si vin.
This post has been edited by corbex: 15 May 2013, 08:52 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
N-am de ce să-mi dau cuvântul tataie.
Și chiar așa, în post nu se fac petreceri.. Da' nu știu de ce am devenit eu subiectul discuției. ![]() This post has been edited by DragosP: 15 May 2013, 08:53 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Era team building, nu petrecere. Munca e permisa si in post.
This post has been edited by corbex: 15 May 2013, 08:55 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Da, da.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Noroc ca nu l-a tinut mult.
Dane, sa iti traiasca baietelul. |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Saru'mana!
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nu m-am băgat în această discuție (și, sincer vorbind, nici nu aș avea dreptul). No s-o fac nici acum.
Vreau doar să citez, dacă-mi este permis, dintr-un articol mai vechi, apărut pe publicația online Ghimpele: "Ce ne mai place să ne spălăm rufele în public! De ce să fim discreți și rezervați, când libertatea de exprimare este un drept ce ne aparține? Ce contează dacă stârnim hohote de râs și riscăm să cădem în penibil? Nu putem să rămânem cu vorbele-n gură. Așa că ne dezlănțuim, facem afirmații gratuite, împrăștiem venin și nu ne mai săturăm de scandal! [...] Nu reușesc să înțeleg de ce oamenii țin cu tot înadinsul să își spele rufele în public, să se bălăcărească în fața întregii națiuni? De ce trebuie să știm noi cele mai picante amănunte ale relației dintre doi oameni sau cum își împart averea și cu ce detergent își spală rufele? Chiar ne-a dispărut orice urmă de bun-simț? Refuzăm cu desăvârșire să fim cumpătați și să ne păstrăm imaginea curată, afișând comportamente lamentabile. Din păcate, asta-i realitatea din zilele noastre." Nu fac nicio referire la absolut niciun coleg coforumist, nu încerc să fiu moralist. Nici nu mi-aș permite acest lucru. Doar citez. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Pe mine ma remonteaza asta:
S-a gasit bona aia sau nu? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
skijo, am avut grijă să-ți ținem topicul sus cât ai lipsit, dai o bere!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
In plus se pare ca au gasit o bona pana la urma, care le-a dat warn la toti!
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu numa'.
Da' și-un ban, acolo, să aivă peste uichend. Nu grecule? This post has been edited by DragosP: 20 May 2013, 14:37 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
DragosP |
![]()
|
Hait! A venit șefu!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Scriu, dar nu văd! Huo!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Știu c-a scris Marty, da' nu văd ce
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 20 May 2013, 23:13) ![]() al dreaq virus , incet incet a ajuns si la copitala ! PS: is mai multi , ca are si grecu un post la 23:15 si la mine nu apare. grecule ce ti-au facut bre astia cu banu' de nu mai apar postarile tale in topic da la new post sunt ? This post has been edited by l@u: 20 May 2013, 22:22 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Gata băieți, am rezolvat!
![]() Dacă dau add reply, pot citi ce s-a scris, până să postez ![]() După care pauză. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
Credeam ca stii de jmenu' cu "add reply"...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Asa face cind se consuma bateriile la maus.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Mdea, acu' l-am descoperit..
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
babaieti...
Dupa o perioada de inactivitate cauzata de acomodarea in noua metropola, revin cu pareri... Buzau e oras mort... in afara de Mc si OMV nu misca nimic in orasul asta... aa.. mai sunt niste beamveuri in care misca doar casetele cu manele... e frumos, ce sa zic?.. Bona, momentan, e ok. Se intampla sa fie ruda cu un vecin de-al meu, desi nu el mi-a recomandat-o. Asta e un lucru bun, pentru ca imi ofera o oarecare liniste. Nu e nici batrana dar nici tanara. Pare ok... momentan... Revin cu detalii pe parcusul "meciului" Hai Craiova! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
corbex |
![]()
|
Suna atit de promitator ca-mi vine sa mai fac un copil.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
La antrenamente rezisti?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 04:02 |