CAUT BONA IN BUZAU, heeellppp!!!!
![]() ![]() ![]() |
CAUT BONA IN BUZAU, heeellppp!!!!
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa-mi arati si mie ce poze ti-a facut la banii astia.
![]() Merced ar fi mers fara sa ceara ceva stimabile. ![]() This post has been edited by Merced: 17 Mar 2013, 23:03 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Glumeam stimabile, cred ca si el, ca la banii aia nu cred ca exista dj/fotografi.
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Mercede, primesc pozele cam peste o saptamana.
Moldovene, n-am glumit. De ce sa nu existe? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
N-as pierde o noapte pentru 250 lei, de aia
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
L-a și însurat?
![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Voi credeți că faceți upgrade la PC sau update de firmware?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Copilul se va linisti doar cind va creste destul de mare ca sa inteleaga ce-i ala botez.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pe fotograf l-am gasit in cercul de cunostinte, a cerut 200 lei pentru 2-3 ore de prezenta efectiva, care s-a impartit pe doua intervale. Pozele le primesc dupa ce le aranjaza, cam peste o saptamana. Nu zic ca-i mare artist, dar de 7 ani pozeaza pe la evenimente si are recomandari bune.
Cu dj-ul a fost o chestie mai complicata, initial a zis un vecin ca vine, p-orma doua zile nu mi-a raspuns la telefon, am gasit alta solutie si dupa jumatate de ora a sunat primul. I-am transmis toate cele bune, sa-l ia dracu de nesimtit. Asta care a venit e un baiat tanar, si-a facut treaba ca la carte, a cerut 250 lei pentru 7-8 ore (era disponibil doar pana la 8 seara), cu echipamentele lui. Normal ca la suma asta am batut palma instant. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dan22y @ 18 Mar 2013, 11:29) ... Ieri am scapat, si eu, cu micutul crestinat. Vorba cuiva sa vedem cum se linisteste sau cum se trece in cealalta extrema dupa botez ![]() Acum doua sambete, pe 9 martie, a fost botezat si micutul meu. La vreo zece minute dupa ce a primit vinul de la preot s-a linistit. Si a stat asa cuminte vreo ora si un pic. Si-a revenit la restaurant. ![]() This post has been edited by DMP: 18 Mar 2013, 11:03 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
300.300. In cazul meu.
Am fost un pic stresat de cum va reactiona in biserica, insa a fost neasteptat de linistit ![]() ![]() This post has been edited by dan22y: 18 Mar 2013, 11:12 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 18 Mar 2013, 12:09) Asta micu' o avea stofa de campion la alcooale de a adormit dupa 10 min. ![]() ![]() QUOTE(dan22y @ 18 Mar 2013, 12:10) Am fost un pic stresat de cum va reactiona in biserica, insa a fost neasteptat de linistit La petrecerea lui, a facut nani in prima parte, deci iar relaxat, a stat la poze cu toata lumea (si-a dat seama ca e pionul principal ) Cam la fel si la mine. A stat foarte cuminte in biserica pana l-a dezbracat nasa si l-a bagat preotul in cristelnita. Dupa ce si-a dat seama ca a fost bagat in apa, a facut un pic de spectacol pana dupa impartasanie. La petrecere a facut de toate: a dormit, a supt, a umplut vreo doi pampersi, a stat la poze, a fost plimbat cu caruciorul iar seara a cazut lat vreo 4 ore dupa care s-a trezit cu o foame maxima. ![]() This post has been edited by DMP: 18 Mar 2013, 11:22 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
E si greu sa nu se linisteasca un copil de 3-4 luni dupa o lingurita de vin.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
DMP |
![]()
|
2 luni si o saptamana avea. e nascut pe 3 ianuarie.
Nu stiu daca a avut un efect puternic lingurita de vin insa dupa impartasanie l-a luat somnul. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Merced |
![]()
|
Are un efect considerabil. Si pentru credinciosi, si pentru necredinciosi.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Lingurița aia de "vin" nici măcar nu e vin curat. Sfânta Împărtășanie are și olecuță de apă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Sambata a fost si botezul nepotelului meu (al doilea). Atat de mult i-a placut incat imediat dupa ce l-au dezbracat pe masa aia din biserica a facut pipi pe mana preotului
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Merced |
![]()
|
O picatura de apa de izvor, la un kil de vinisor?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Popular i se mai spune șpriț. Se poate consuma sub forma de șpriț de vară sau sub forma de șpriț de iarnă.
This post has been edited by kum: 18 Mar 2013, 11:42 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu e vorba de iluzii ci e vorba de materiile din care se prepară Sfânta Impărtășanie.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
Daca ar fi asa, nu cred ca se zice "apa" ci "aghiazma", corect?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 10:12 |