masina noua la 2000 euro, INTENTIE
![]() ![]() ![]() |
masina noua la 2000 euro, INTENTIE
Codrin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Mazda
.
.
|
|||
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Am vazut o data (de aproape) un accident intre o berlina si o DSN. Frontal, simplu. Berlina a plecat pe platforma, nici s-o scoatem din drum n-am reusit. DSN a plecat cu fata sifonata dar complet functionala (nici macar radiatorul vestit pt. cat e de firav nu s-a spart), dupa reamorsarea pompei de benzina.
Asta ar fi un motiv... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
aha .... am prins ideea... dar voi credeti ca masina aia de 2000 - 3000 Euroi o sa fie mult mai rezistenta (sigura)...? Ma indoiesc ... Probabil ca o sa iasa ceva gen Tico dar numai cu 2 locuri ....
![]() This post has been edited by nairam: 2 Nov 2005, 15:08 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IsNa @ 2 Nov 2005, 14:32) Am vazut o data (de aproape) un accident intre o berlina si o DSN. Frontal, simplu. Berlina a plecat pe platforma, nici s-o scoatem din drum n-am reusit. DSN a plecat cu fata sifonata dar complet functionala (nici macar radiatorul vestit pt. cat e de firav nu s-a spart), dupa reamorsarea pompei de benzina. Asta ar fi un motiv... asta chiar nu e motiv...si nici prea adevarat, depinde de locul loviturii la fiecare masina, mai ales ca supernova nu are ranforsari. asa cum a spus codrin, masina avea 35 de ani si tehnologia folosita devenise poate prea costisitoare, normele de poluare care trebuie respectate si imposibilitatea de a le implementa pe berlina, etc. si-a cam trait traiul berlina, desi recunosc ca masinile noi nu vor avea viata asa lunga ca berlina, mai ales daca le bagi prin hartoapele pe unde au calatorit berlinele. ON : indienii au multe alte probleme ca sa fie preocupati de abs-ri sau alte chestii. la ei inca se munceste numai pentru a avea ce manca pe ziua respectiva si a avea unde dormi. se munceste de la 6 ani ...ce sa mai vorbim de scoala... asa ca masina la 2000 de euro deja e scumpa pentru cea mai mare parte a populatiei indiei. producatorul trebuie sa vanda...si daca aia este puterea de cumparare asta trebuie sa produca. chiar seamana destul de bine cu teoria economica. in urma cu ceva ani, cand auzeam de economia(societatea) de consum, parea utopie...prea departe de realitate, insa se pare ca chiar pe acolo suntem. This post has been edited by johnsws: 2 Nov 2005, 16:15 |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 04:36 |