Samsung Galaxy S4
![]() ![]() ![]() |
Samsung Galaxy S4
ssilviu |
![]()
|
||
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|||
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Btw, cica n-are radio FM!
http://blog.gsmarena.com/samsung-explains-...lacks-fm-radio/ Stricto senso nu stiu daca am folosit de 20 de ori, insumat, radio-ul la toate telefoanele pe care le-am avut dar oricum mi se pare o scapare destul de mare pentru un flagship! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Stai linistit ca e calculata asta cu lipsa Radio-ului, in ziua de azi prea putini mai folosesc asa ceva, acuma totul e penternet, s-a dus era walkmanului cu caseta si radio.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ia sa mergi si tu cu transportul in comun sa vezi cati asculta muzica / radio la telefoane. Si sa vezi asta prin toata Europa (bine, asta presupune sa iesi oleaca din tara), nu doar in Bucuresti.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Păi muzică pot asculta și pe S4, mepetreiuri
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
QUOTE(Garett @ 17 Apr 2013, 17:30) Btw, cica n-are radio FM! http://blog.gsmarena.com/samsung-explains-...lacks-fm-radio/ Stricto senso nu stiu daca am folosit de 20 de ori, insumat, radio-ul la toate telefoanele pe care le-am avut dar oricum mi se pare o scapare destul de mare pentru un flagship! in conditiile in care ai calitate audio superioara prin streaming nu vad de ce s-ar mai complica cu radio fm pana acum, s4 imi place mai mult decat s3 ca si forma si finisaj dpdv al display-ului nu pot sa zic ca am sesizat densitatea mai mare de pixeli de la s4 sta bine in mana, tastatura functioneaza ok, smart pause functioneaza surprinzator de bine, inclusiv dc folosesti ochelari de vedere, cu unii de soare n-am incercat ![]() va tin la curent cu evolutia ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(klaus @ 17 Apr 2013, 21:17) Ia sa mergi si tu cu transportul in comun sa vezi cati asculta muzica / radio la telefoane. Si sa vezi asta prin toata Europa (bine, asta presupune sa iesi oleaca din tara), nu doar in Bucuresti. Esti medium? Ce te face sa crezi ca asculta radio FM, si nu un mp3, sau chiar radio online. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ca si rahatul ala de televizor, nu e moka...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Markos |
![]()
|
Păi ce plătești pentru fm, dacă asculți pe smarfon în parc sau în autobuz?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 17 Apr 2013, 22:45) Hai că ești haios. Un student sau un liceean care ascultă metale grele pe zmarfon pe efem plătește taxa aia? Discutam despre efem vs streaming. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
R19/16v |
![]()
|
Nu, plateste ala care i-a dat bani sa-si ia s4
![]() |
--------------------
DS
5H
|
Markos |
![]()
|
Da, o sumă imensă (sub un euro pe lună). Mai nasol e la nemți:
QUOTE Un matematician german care a murit acum 450 de ani a fost somat sa-si plateasca restantele la taxa radio-tv. Cum "adrisantul" nu avea cum sa primeasca somatia, cei care locuiesc in casa care in anii 1500 apartinea matematicianului Adam Ries au primit cu mare uimire somatia biroului german de colectare a taxei radio-tv GEZ. GEZ a trimis somatia la ultima adresa cunoscuta a lui Adam Ries, un expert in algebra care a murit in 1559, cu secole inainte de inventarea televiziunii si radioului, informeaza Reuters. "Am primit o scrisoare adresata lui Adam Ries, cu rugamintea sa-si plateasca taxa radio-tv", a povestit Annegret Muench, care conduce fan-clubul organizat in fosta locuinta a matematicianului. Nu este pentru prima data cand GEZ incearca sa colecteze taxa radio-tv de la persoanlitati moarte. Anul trecut, o scoala care poarta numele poetului Friedrich Schiller a primit o somatie prin care i se cerea acestuia sa declare cate televizoare si radiouri are in casa si sa plateasca taxa radio-tv. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(andreig1982 @ 17 Apr 2013, 21:31) in conditiile in care ai calitate audio superioara prin streaming nu vad de ce s-ar mai complica cu radio fm Gee, I don't know, pentru că nu-ți trebuie conexiune de date pe fm? O să fii șocat dar mai există zone fără 3G! Sau chiar fără semnal de-a binelea! Un flagship se presupune că e "ză best" ce poate oferi firma respectivă. Dacă "ză best" e de fapt mai "descompletat" decât "ză best"-ul de anul trecut intra la evoluție sau involuție? This post has been edited by Garett: 18 Apr 2013, 06:02 |
--------------------
No
Reno
|
|
andreig1982 |
![]()
|
pai cine isi ia spartfon fara acces la net?
![]() nu sunt socat, stiu foarte bine care este diferenta dintre acoperirea populatiei si acoperirea geografica si la fel de bine sunt zone fara acoperire din partea vreunui post de radio ![]() la metrou n-am radio fm ![]() This post has been edited by andreig1982: 18 Apr 2013, 06:27 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
Garett |
![]()
|
Mai, eu am avut semnal FM si in creierii muntilor, la 3G mi se intampla sa pierd semnalul si prin Galati! Repet, nu ca l-as folosi non-stop, dar mi se pare aiurea sa nu pui un amarat de chip de 2-3e pe un telefon de 5-600e!
|
--------------------
No
Reno
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
M-am jucat astazi cu el, superb
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
pt mine este cel mai tare tel cu android, până ieri era big note II, designed by babolat...Radio nu mă interesează, nici cu bluetooth nu fac nimic, doar pt cască, atât..
|
--------------------
------
------
------
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Cica in Romania va veni doar cu Snapdragon 600:
http://www.gandul.info/it-c/ce-procesor-ar...omania-10762607 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(andreig1982 @ 18 Apr 2013, 07:26) pai cine isi ia spartfon fara acces la net? ![]() nu sunt socat, stiu foarte bine care este diferenta dintre acoperirea populatiei si acoperirea geografica si la fel de bine sunt zone fara acoperire din partea vreunui post de radio ![]() la metrou n-am radio fm ![]() Eu. Am doar abonament de voce de la rosii. Nu am si abonament de date ca au preturi nesimtit de mari. Traficul pe care il fac pe luna ajunge la 2-3 Gb doar din e-mailuri. Plus ca folosesc 2 telefoane, unul la portocalii si unul la rosii. Sa platesc doua abonamente de date? Neah.... Prefer sa folosesc mifi-ul cu cartela de digi. Acasa am net wireles, in rest folosesc mifi. QUOTE(M i h a i @ 18 Apr 2013, 13:15) pt mine este cel mai tare tel cu android, până ieri era big note II, designed by babolat...Radio nu mă interesează, nici cu bluetooth nu fac nimic, doar pt cască, atât.. Si de ieri incoace ce s-a schimbat? Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
M i h a i |
![]()
|
Ce să se schimbe, 1080 x 1920 - 441 ppi , o cameră mai bună, dar în primul rând cum il tii in mână, spre deosebire de note 2 care este prea mare pt a fi purtat ca telefon de zi cu zi.Totusi ramane un dispozitiv foarte misto, mai ales pt cei care folosesc stylus.
|
--------------------
------
------
------
|
|
andreig1982 |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 18 Apr 2013, 20:33) Eu. Am doar abonament de voce de la rosii. Nu am si abonament de date ca au preturi nesimtit de mari. Traficul pe care il fac pe luna ajunge la 2-3 Gb doar din e-mailuri. Plus ca folosesc 2 telefoane, unul la portocalii si unul la rosii. Sa platesc doua abonamente de date? Neah.... Prefer sa folosesc mifi-ul cu cartela de digi. Acasa am net wireles, in rest folosesc mifi. Suma respectelor, Alydor pai wireless-ul il folosesc si eu acasa ca e mai stabila conexiunea, plus ca stau si aproape de sediul sts, si dc umbla baietii cu ochi albastri la botoane pica semnalul la munca la fel e conectat si wireless-ul dar e si serviciul de date activ pe sim dar nu m-as vedea umbland cu telefonul si huawei-ul e 587 dupa mine la care oricum bateria nu tine mai mult de 4h, 4 juma cu indulgenta cand il folosesti |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Supriza... E587 tine o zi intreaga fara probleme la trafic lejer. Adica sincronizarea cu mailurile si navigatie web. Daca il bagi la download atunci da... tine 4 ore, 4 ore jumate...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
andreig1982 |
![]()
|
eu de obicei il folosesc cand sunt plecat sau in concediu ca sa conectez laptopul
si binenteles mai deschid o sesiune de streaming audio, mai o conexiune remote si pam pam se duce bacteria ![]() probabil daca l-as folosi ca sa conectez telefonul m-ar tine mai mult, dar nu de aia l-am luat revenind la s4, imi place din ce in ce mai mult e cam pe primul loc in top achizitii noi ![]() dar totusi vreau sa-i dau o sansa si lui q10 ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Andrei, cam care e raportul la vânzări intre S4 și One?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
andreig1982 |
![]()
|
ce raport?
n-ai vazut ca la portocalii pe site zice ca livrarile se vor face din 7 mai ![]() la htc stiu ca exista la un moment dat probleme cu productia one-ului din cauza lipsei de componente sau ceva de genu samsugii cica vor sa vanda 100000 de buc in ro |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:53 |