piatră cubică
![]() ![]() ![]() |
piatră cubică
Bogdan.spd |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Mda, a inceput sezonul la "dat din cenzurat"!
Dar ati vazut demonstratia de forta din fata guvernului? Cum a inspectat el domnul Rus PERSONAL toate utilajele de dezapezire, toate plugurile, toate "sararitele" ehhhhh.. mar rar asa ceva... Pe cat pariu ca si iarna asta vine pe nepregatite? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
da', ce s-a intamplat?
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
igs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 28 August 02 From: Bucuresti ![]() |
normal ca vine pe nepregatite ca iarna nu- ca toamna cand a facut omu inspectia !
|
-------------------- |
|
cata |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 26 November 03 ![]() |
QUOTE piatra cubică + un pic de apă + frigul Mai adauga si cauciucuri cu talon jos+cip,te rog!Oricum,a iesit bine. |
-------------------- ex-dsn 2001
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
de la ce viteze devine periculoasa piatra cubica poleita? presupunand o solenza noua, cu cauciucurile din dotare?
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
0.5Km/h
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
naspa ...
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Mai mai ziceam daca pe piatra cubica ai fi fost tentat sa depasesti sa zicem 70km/h, dar in conditiile in care masina este suprasolicitata, rotile sar tot timpul pe pietre determinand o aderenta shi un COMFORT scazut, de dragul masinii shi a vietii e recomandat sa mergi mai incet ca inconstientul de alaturi shi gata.
Eu personal nu cred ca s'a inventat cauciuc care sa adere bine la piatra cubica. Eventual spune'ti'mi voi ca sa imi iai shi eu. |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Valentine |
![]()
|
din pacate firmele americane & europene nu se gandesc la faptul ca mai exista tari (care se vor in UE) cu piatra cubica (pe strazi principale din capitala!!) ...
|
--------------------
Ford
Focus
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Eu personal nu cred ca s'a inventat cauciuc care sa adere bine la piatra cubica. Eventual spune'ti'mi voi ca sa imi iai shi eu. shenile!!!!!!!!!! QUOTE din pacate firmele americane & europene nu se gandesc la faptul ca mai exista tari (care se vor in UE) cu piatra cubica (pe strazi principale din capitala!!) ... Parisul e plin de piatra cubica! Am simtit-o pe kurul meu! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE Parisul e plin de piatra cubica! Am simtit-o pe kurul meu! pai nu degeaba ii zice Bucurestiului "Micul Paris", nu ? ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
QUOTE din pacate firmele americane & europene nu se gandesc... Tot din pacate, piatra cubica este o relicva a unor vremuri de mult apuse, in care asfaltul nici macar in stadiul de proiect nu se afla. Oricat de bine ar arata un bulevard pavat cu piatra cubica, in primul rand cei care se ocupa cu administrarea drumurilor ar trebui sa o inlocuiasca cu asfat, nu producatori de cauciucuri sa faca "gume", pentru piatra cubica, cu care sa te faci praf pe drumurile moderne (as putea enumera aici, pneurile cu ghimpi de cauciuc si cele in colturi ![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Pai nici guma de mestecat nu se lipeste bine de piatra cubica, daramite un cauciuc
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Ai incercat tu sa iti pui guma de mestecat pe roti si ai constatat acest lucru?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:09 |