Reconditionare Dacia 1410 Sport, Serie: 004806 / An: 1991
![]() ![]() |
Reconditionare Dacia 1410 Sport, Serie: 004806 / An: 1991
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
||
![]() KCY Garage Group: Members Posts: 919 Joined: 15 October 06 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|||
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
![]() KCY Garage Group: Members Posts: 919 Joined: 15 October 06 From: Ploiesti ![]() |
S-a ales si culoarea
![]() |
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
simplyclever |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 18 December 13 ![]() |
nu se merita
parerea mea ca sa restaurezi corect o masina iti trebuie bani ff multi nu se justifica,nu se merita |
--------------------
Skoda
Fabia
2003 combi 1.4 16V
|
|
harby ;)) |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.369 Joined: 3 July 12 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(simplyclever @ 11 Jan 2014, 18:52) nu se merita parerea mea ca sa restaurezi corect o masina iti trebuie bani ff multi nu se justifica,nu se merita Pe ce planeta traiesti? E dorinta omului si din punctul meu de vedere il felicit pentru ce a facut . In plus s-au mai reconditionat masin pana acum... O sa arat bine rau vopsita verde ![]() |
--------------------
Renault 12 Gordini
Pontiac Firebird
1972, 1980
|
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
Probabil se merita sa o dau la REMAT si sa-mi iau vreun Logan sau poate chiar un "Bembeu"
![]() |
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
Daciotul_98 |
![]()
|
![]() membru foarte autentic!! Group: Members Posts: 1.572 Joined: 15 June 13 From: Serbanesti,Arges ![]() |
QUOTE nu se merita parerea mea ca sa restaurezi corect o masina iti trebuie bani ff multi nu se justifica,nu se merita Pe cine minti???? ![]() ![]() Bafta domnu teo,bafta si nu te lasa Incurajat de romanasii nostri iubiti sa renunti,logane si bembeuri ie multe,daciile 13xx si 14XX sunt putine |
--------------------
dacia
1300
197x Pentru detalii nu ezitati
0732366741-claudiu |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(Daciotul_98 @ 11 Jan 2014, 23:53) Uite-te la jurnal de bord sa vezi cate dacii sunt la restaurat!!!! Este 1(una)singura a lui horace1971! @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
harby ;)) |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.369 Joined: 3 July 12 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Renault 12 Gordini
Pontiac Firebird
1972, 1980
|
|
dacia_gpg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 2 November 07 From: POCREACA ![]() |
Poate sa o vopseasca curcubeu in dungi!Sunt banii,timpul si pasiunea d-lui!
Tare va mai place "saorma cu di tati"! |
--------------------
dacia
DACIA 2000 ,
2000
|
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
Iar ma depaseste discutia, ori nu sunt atent. Cu ce am deranjat ? Bine, nu e reconditionare, e pierdere de timp, multumit ?
@harby ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
sorin105 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 937 Joined: 7 October 11 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(kitzsteinhorn91 @ 13 Jan 2014, 00:37) Iar ma depaseste discutia, ori nu sunt atent. Cu ce am deranjat ? Bine, nu e reconditionare, e pierdere de timp, multumit ? @harby ![]() ![]() ''Miroase'' a invidie,cred ca multi userii au ales sa isi restaureze masiniile ''in umbra'' pentru ca de fiecare data se gaseste cineva ''atot stiitor'' si strica topicul persoanei care restaureaza,cel mai bine pe un topic sa arati masina la inceput si finalul,asa voi face cu sportiva mea cand va fi gata! |
--------------------
dacia 1100/1300
dacia 1410 sport(under constructione)
71/84
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Carcotasi au fost, sunt si vor fi intotdeauna. Cheia e sa-i ignorati (si/sau sa le stergeti postarile).
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
Asa cum am procedat si la cealalta masina, am vrut sa arat fiecare pas, in speranta ca voi ajuta si pe altii, ce se vor apuca de restaurat, cat si faptul ca voi fi indrumat sau voi invata lucruri noi de la altii care au facut deja acest lucru. Faptul ca intra X si Y si arunca vorbe aiurea, chiar ma lasa rece.
@Ov, tu stii cel mai bine si pe cea galbena, cat si ce implica aceste lucrari. Oricum, fac tot posibilul sa iasa cat mai bine posibil. Am facut-o si pe cea galbena si stiu acum unde nu am fost sigur de anumite lucruri si ce am gresit. This post has been edited by kitzsteinhorn91: 13 Jan 2014, 15:21 |
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Ov @ 13 Jan 2014, 13:58) Carcotasi au fost, sunt si vor fi intotdeauna. Ca si colegi care inca n-au inteles diferenta intre o reconditionare (chiar si de foarte buna calitate), si o restaurare, pe care putini si-o permit. De-aia am si insistat pe topicul meu, de la inceput, despre ce-i vorba (reconditionare). O lucrare buna e o lucrare buna, si asta e de laudat. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Reconditionarea se refera la obiecte normale/uzuale
Restaurarea se refera la obiecte de arta/constructie/arheologie Clasificarea unui obiect (o masina de exemplu) ca fiind un obiect de arta o fac oameni cu pregatire in directia asta nu noi pe forumuri ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
M-am referit la intelesul comun, (de dictionar): reparatie vs. readucere la starea initiala, asemanatoare cu cea originara. Diferentele sunt mari, chiar daca (poate) mai putin vizibile, pe strada, pt. neinitiati.
|
--------------------
Dacia
1310
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
Sincer sa fiu, ce s-a intamplat aici cu Sport-ul, pot sa o numesc lejer RECONSTRUCTIE.
![]() |
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Poti s-o numesti cum vrei, chiar si Maricica , tu n-auzi ca nu merita?
![]() Au fost si sporturi verde 57? stiu ca ai pus mai sus paleta, da' al naibii daca tin minte sa fi vazut vreuna in culoarea asta. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
sorin105 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 937 Joined: 7 October 11 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(maho @ 13 Jan 2014, 19:20) M-am referit la intelesul comun, (de dictionar): reparatie vs. readucere la starea initiala, asemanatoare cu cea originara. Diferentele sunt mari, chiar daca (poate) mai putin vizibile, pe strada, pt. neinitiati. Fiecare poate sa zica cum doreste,restaurare,reconditionare,reconstructie,re.......deobicei ca si acum s-a gasit cineva cu doom-ul in mana sa gaseasca fiecare ''defect'' de scriere,deja nu mai exista ''lectii'' de mecanica/tinichigerie/vopsitorie ci de gramatica,e bini di tat ![]() This post has been edited by sorin105: 13 Jan 2014, 20:09 |
--------------------
dacia 1100/1300
dacia 1410 sport(under constructione)
71/84
|
|
harby ;)) |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 13 Jan 2014, 20:04) Poti s-o numesti cum vrei, chiar si Maricica , tu n-auzi ca nu merita? ![]() Au fost si sporturi verde 57? stiu ca ai pus mai sus paleta, da' al naibii daca tin minte sa fi vazut vreuna in culoarea asta. Asta ti se pare cunoscuta ? ![]() Attached thumbnail(s) A27B9.jpg ( Size: 85.64k ) Number of downloads: 1141 |
--------------------
Renault 12 Gordini
Pontiac Firebird
1972, 1980
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(sorin105 @ 13 Jan 2014, 20:08) Fiecare poate sa zica cum doreste,restaurare,reconditionare,reconstructie,re.......deobicei ca si acum s-a gasit cineva cu doom-ul in mana sa gaseasca fiecare ''defect'' de scriere,deja nu mai exista ''lectii'' de mecanica/tinichigerie/vopsitorie ci de gramatica,e bini di tat ![]() Te-am citat complet, apropo de "defecte de scriere". Ce-am zis eu, si ce-ai inteles tu... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
simplyclever |
![]()
|
va inflamati degeaba
am avut acum aproximativ 20 si ceva de ani o Dacia Sport 1410,an fabricatie 1988 ,luna septembrie livrata ,in Bucuresti am tinut-o aproape 4 ani eram ,,expert,, in Dacia Sport,modelele construite inainte de 1990, mult superioare calitativ!! nu va spun cati dobitoci faceau bascalie atunci de masina asta parere personala nereusita total,un mare fsss o berlina uratita,taiata,ciopartita,proiect facut parca la Brasov la Uzina de camioane in colaborate cu Universitatea Transilvania nicio valenta sportiva celebra cutie in patru trepte cu pinion de ,,fuga,, pe a patra folclor mie mi-a placut ca eram student cand am cumparat-o avea 4 ani si 20 si ceva de mi km arata ca noua nu m-am mandrit niciodata cu ea,am avut chiar complexe,trebuia tot timpul sa ma explic sa reconditionezi insa asa ceva iti trebuie muuuulta pasiune...sau bani de aruncat !! scuze si spor la treaba !! |
--------------------
Skoda
Fabia
2003 combi 1.4 16V
|
|
gavrisan lucian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 9 May 11 ![]() |
QUOTE(simplyclever @ 13 Jan 2014, 22:35) va inflamati degeaba am avut acum aproximativ 20 si ceva de ani o Dacia Sport 1410,an fabricatie 1988 ,luna septembrie livrata ,in Bucuresti am tinut-o aproape 4 ani eram ,,expert,, in Dacia Sport,modelele construite inainte de 1990, mult superioare calitativ!! nu va spun cati dobitoci faceau bascalie atunci de masina asta parere personala nereusita total,un mare fsss o berlina uratita,taiata,ciopartita,proiect facut parca la Brasov la Uzina de camioane in colaborate cu Universitatea Transilvania nicio valenta sportiva celebra cutie in patru trepte cu pinion de ,,fuga,, pe a patra folclor mie mi-a placut ca eram student cand am cumparat-o avea 4 ani si 20 si ceva de mi km arata ca noua Daco o iei asa,e cam adevarat ce spui tu,si eu am trait cam tot asa acele vremuri,dar acum unii isi fac damblaua cu ele,si parca ma bate si pe mine gindul la o sportiva!Sti vorba aia,CIND OMUL NU ARE CE FACE ISI STRICA SI CASA!!! nu m-am mandrit niciodata cu ea,am avut chiar complexe,trebuia tot timpul sa ma explic sa reconditionezi insa asa ceva iti trebuie muuuulta pasiune...sau bani de aruncat !! scuze si spor la treaba !! |
--------------------
dacia si ranault
dacia 1100, 1300, renault 16, 10 major, gordini
1971...
- CJ 71 UAP
|
|
Equinox |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 24 September 13 ![]() |
Apreciez si tot respectul pentru ce faci!
Lasa-i in pace pe carcotasi,nu ii baga in seama. Eu urmaresc topicu cu mare interes si imi place foarte mutl cand vad o reconditionare.. Si eu am zis ca fac o reconditionare dar am dat peste un tinichigiu foarte naspa si nu a mai fost o reconditionare si na.. Iti urez multa dar multa bafta,rabdare,bani,si nervi de otel! |
--------------------
Dacia
1310
1996 L
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(simplyclever @ 13 Jan 2014, 21:35) parere personala nereusita total,un mare fsss o berlina uratita,taiata,ciopartita... mie mi-a placut... nu m-am mandrit niciodata cu ea,am avut chiar complexe,.. Atunci de ce-ai mai cumparat-o ? @ kitzsteinhorn91: Ar fi fain s-o termini pana la intalnire, sa poti veni cu ea. Va fi unul din punctele de atractie, cu siguranta. Spor la treaba. |
--------------------
Dacia
1310
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
Este posibil sa fie gata pana la intalnire, dar mai putin la capitolul interior. Exterior + mecanica si motor cu siguranta va fi gata. Acum sincer nu ma grabesc. Daca o fii sa vin cu ea bine, daca nu, sunt sigur ca mai sunt evenimente. Oricum, daca vin cu ea, nu trebuie sa uit de cealalta
![]() |
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
simplyclever |
![]()
|
maho
am cumparat-o ca eram student si era mai ieftina cu mult decat o berlina la anii ei |
--------------------
Skoda
Fabia
2003 combi 1.4 16V
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(simplyclever @ 13 Jan 2014, 21:35) ... parere personala nereusita total,un mare fsss o berlina uratita,taiata,ciopartita,proiect facut parca la Brasov la Uzina de camioane in colaborate cu Universitatea Transilvania nicio valenta sportiva celebra cutie in patru trepte cu pinion de ,,fuga,, pe a patra folclor mie mi-a placut ca eram student cand am cumparat-o avea 4 ani si 20 si ceva de mi km arata ca noua nu m-am mandrit niciodata cu ea,am avut chiar complexe,trebuia tot timpul sa ma explic sa reconditionezi insa asa ceva iti trebuie muuuulta pasiune...sau bani de aruncat !! scuze si spor la treaba !! Parerea aceasta au avut-o multi, chiar si atunci cand a iesit primul model Brasovia prezentat in revista Autoturism. Probabil ca si din acest motiv sunt din ce in ce mai putine... si implicit, mai valoroase... bineinteles, pentru cei care stiu sa aprecieze ca acest model, cu calitatile si defectele sale, a reprezentat o etapa in istoria industriei romanesti de automobile... |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
OK. Haideti sa ne calmam cu totii. Pana la urma si eu am ales Sport, din urmatoarele motive:
- e ciudata, si asta imi place cel mai mult; - e facuta manual, deci implicit nu sunt doua Sport-uri la fel; - e serie mica, deci sunt rare; - e Dacia, si sunt mare fan al marcii. Alte argumente ? ![]() |
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:44 |