Intrebare legislatie rutiera
![]() ![]() ![]() |
Intrebare legislatie rutiera
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
daniro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 4 December 07 From: Satu Mare, Buzau ![]() |
un coleg a primit "invitatia" de la politie dupa aprox. 2 luni ....
|
--------------------
Suzuki
GSR 600
2006
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Si eu am un coleg de munca care a primit amenda de la camere in care ii zice (deoarece masina era pe numele lui) sa precizeze cine a condus masina in data de ora de pe drumul cutare (nu iti zice cu cat te-a prins ) , dupa ce a dat datele i-a venit amenda si cu cat l-a prins. Datorita faptului ca era curios a sunat inainte sa dea datele la politie sa intrebe cu cat a fost prins dar nu i-au zis i-au spus ca daca era vorba de suspendare ii faceau o invitatie "mai speciala"
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
daniro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 4 December 07 From: Satu Mare, Buzau ![]() |
colegul meu a avut noroc, cand a sunat la politie i s-au comunicat vitezele inregistrate, l-au prins cu trei camere din 2 sau 3 sate, nu tin minte, pe la 3 dimineata, iar punctele cumulate erau vreo 16-17, adica adio permis. acum ia ghiciti cine era la volan? cum? nu stiti? era matusa de 56 de ani care avea permis ca sa conduca doar cand unchiul era in stare avansata de .... euforie.
|
--------------------
Suzuki
GSR 600
2006
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Se ofera cineva pe post de matusa?
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
daniro |
![]()
|
incearca la mica publicitate :
"caut posesor/posesoare de permis de conducere, in vederea suspendarii. ofer recompensa !!! vezi ce iese |
--------------------
Suzuki
GSR 600
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:16 |