Renault 19, o masina draguta., Batranica in putere
![]() ![]() |
Renault 19, o masina draguta., Batranica in putere
solidconvert |
![]()
|
||
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|||
CoSsMy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 20 November 10 From: Brasov ![]() |
Nu stiu daca am nevoie de asa ceva, dar mersi oricum. Am terminat cu montarea subwooferului si cat de curand o sa fac si niste poze. In portbagaj insa nu am gasit minus pentrul el decat la surubul de care se agata carligul de la spataru banchetei, ala care se rabateaza si nu prea imi place cum a trebuit sa il prind. Stie cineva unde l'as putea lega, un surub direct la caroserie?
|
--------------------
Renault
19
1989 GTS
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai simplu dai o gaura de 4' sa zicem undeva in portbagaj unde iti convine tie, dar sa ai acces la ea si pe partea cealalta, eventual sa nu fie la vedere... eu asa am facut la megane, dupa care am curatat vopseaua sa fiu sigur ca face masa cum trebuie si am prins papucul cu surub si piulita pe partea cealalta pentru un contact cat mai ferm...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
CoSsMy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 20 November 10 From: Brasov ![]() |
Nu prea as vrea sa ma apuc sa dau gauri...daca mai are cineva vreo sugestie, o ascult cu placere. Mersi oricum de raspuns. Mai am totusi o problema. Cum fixez playerul in locasu lui. Ca nu are nici loc de surub, nici urechi sau cleme si e si foarte prost accesul.
|
--------------------
Renault
19
1989 GTS
|
|
CoSsMy |
![]()
|
Inca o intrebare...in spate am niste locasuri pentru boxe. Le-am masurat si sunt de 12 cm. Merge sa pun boxe de 13" acolo? Ma gandesc ca nu intra boxa cu totu :-?
This post has been edited by CoSsMy: 2 Apr 2013, 11:58 |
--------------------
Renault
19
1989 GTS
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.065 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Vezi sa nu fie de 10 cm difuzorul.
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
CoSsMy |
![]()
|
Nu e de 10...am incercat si e foarte mic. Mult mai mic. Si nu ajunge la prinderi. Dar maine imi vin boxele pe 13 si o sa vad daca se potrivesc. Daca nu, le pun in placajul care acopera portbagaju, sub luneta.
|
--------------------
Renault
19
1989 GTS
|
|
CoSsMy |
![]()
|
Vand player SAL, aproape nou (are o luna si ceva de cand e cumparat), iluminare albastra, functie Loud, Mufa Aux, slot USB, slot card SD, iesire RCA (amplificator/subwoofer) si telecomanda... Functioneaza perfect, pret 120 de lei. Daca e cineva interesat, pun si poze.
|
--------------------
Renault
19
1989 GTS
|
|
CoSsMy |
![]()
|
Mi a aparut o noua problema la masina. De cateva zile, cand o accelerez imi sacadeaza foarte tare si peste 3000 de ture, cu pedala la fund, imi scade turatia si daca las gazu moare motoru. Dupa care moare si peste 1500 si sacadeaza. Parca as avea controlu tractiunii si mi ar lua gazu. Are cineva vreo idee ce poate fi?
|
--------------------
Renault
19
1989 GTS
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.065 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Verifica pompa de benzina.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
CoSsMy |
![]()
|
E schimbata de aprox 5 luni. Eu banuiesc ca e ceva din carburator..dar nu prea stiu ce ar putea fi.
|
--------------------
Renault
19
1989 GTS
|
|
CoSsMy |
![]()
|
Nu am mai postat demult...intre timp, batranica a primit ambreiaj nou LUK, rulmenti fata, o reglare de carburator "ca la carte" si acum e in cautare de jante + cauciucuri. Deci, cumpar jante pe 15 sau 16, maxim 7,5j, cu gaura de centrare de 60 (60.1) mm si gume 195/50/15 sau 205(195)/40/16.
|
--------------------
Renault
19
1989 GTS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 07:24 |