Zakynthos
![]() ![]() ![]() |
Zakynthos
b34uen |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|||
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(b34uen @ 13 Aug 2015, 12:12) pentru cazare pt o noapte recomand Veroia (f frumos oras) Desi contraza mai putin, din cate stiu, Veroia este denumirea in greaca, iar in romana este Veria. Poti sa ne recomanzi si o cazare in Veroia/Veria? QUOTE(b34uen @ 13 Aug 2015, 12:12) si de ce nu Salonicul. Fiind un oras foarte mare, nu este cumva complicat de intrat / iesit din oras? Adica pentru o noapte de tranzit, merita pierdut timpul cu intrarea / iesirea din oras? Ca de vizitat nu poate fi vorba intr-o seara. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
b34uen |
![]()
|
nu m-am cazat in Veria, am vizitat doar , dar sunt destule hoteluri mici in centru.
Salonicul nu mi se pare complicat, dar am si fost de mai multe ori prin el. Prima data intradevar am iesit de pe autostrada si am intrat in parcarea Carrefour fara sa vreau. Are o constructie simpla cu bulevarde mari paralele cu marea si strazi mai mici perpendiculare. Daca intrebi un taximetrist te indruma oriunde foarte precis. Eu l-am tranzitat de fiecare data la plecare pentru a vizita Catedrala Sf. Dumitru. Pierd cam 2 ore sa intru in oras, sa ajung la catedrala si sa mananc undeva in zona veche. Combustibilul este mai ieftin in oras decat oriunde altundeva pe drum. mai multe detalii despre Salonic gasesti si aici http://www.daciaclub.ro/OBIECTIVE-TURISTIC...ml#entry2574263. Ca fapt divers la Egnatia Hotel camera este 120-160 E, dar ii spuneam receptionistei ca suntem in luna de miere si nu mai avem prea multi bani. Mai mult de 60 E nu am dat pe noapte. Asta s-a intamplat de vreo trei ori, dar nu cred ca ne-a tinut minte. |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
calinnov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 629 Joined: 28 December 06 From: Alba Iulia ![]() |
|
--------------------
ex. Renault
Sedan 2.2, 1.6 16V, 82kw
2006 Exp. ex. Renault Sedan 2.2, 1.5 dci, 78kw, 2007 Exp
Renault Estade 2.2, 1.9 dci, 96kw, 2007 Priv ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V 2003 55kw Exp |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
@calinnov
Pentru partea de nord-vest a Greciei, pot sa iti recomand doar Edessa, pentru ca in alte parti n-am fost (Ioanina este cam peste mana pentru tine, avand in vedere ca trebuie sa ajungi la Alba Iulia). Daca te ajuta cu ceva, cateva vorbe si mai multe poze despre Edessa: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=4234541 Mai mult decat ce se vede in pozele din link-ul de mai sus, chiar mi-a placut mult Edessa, cu atmosfera ei de oras linistit. In alta ordine de idei, referitor la recomandarea lui @b34uen (Zakintos - Kefalonia - Lefkada), strict din punctul meu de vedere si fara pretentia ca am dreptate, nu prea merita. Doar sa parcurgi cele doua insule in fuga, in drum spre casa, parca nu are rost. Lefkada are foarte multe de oferit, banuiesc ca si Kefalonia la fel. Te poti opri pe una-doua plaje, insa asta nu inseamna ca ai vazut insula respectiva. Iar parcurgerea in fuga, pe final de concediu, in drum spre munca, parca mai rau iti face. Sau mie sigur mi-ar face rau. Bafta. This post has been edited by gibonu: 13 Aug 2015, 19:08 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
b34uen |
![]()
|
Mie mi.a convenit traseul pe insule pentru ca m.am oprit pe una dintre ele. In kefalonia am stat in Aghia Effimia si in Lefkada in Vasiliki
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:37 |