Probleme Cutie De viteze 5 trepte., Probleme cu Daciuta Break.
![]() ![]() ![]() |
Probleme Cutie De viteze 5 trepte., Probleme cu Daciuta Break.
Lucian MC |
![]()
|
||
![]() Mandru Posesor De Dacie Sport Group: Members Posts: 628 Joined: 17 May 09 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Un sport si un break
1989 1410 si 1995 1410
- IS-60-GVE
|
|||
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
Mersul inapoi este singura viteza nesincronizata, aviz mecanicilor cu care ai vorbit !
Problema e posibil sa fie din timonerie/ patina, nu cred ca are rost sa dai jos cutia in prima faza, mai ales daca zici ca nu te prea pricepi... |
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
Lucian MC |
![]()
|
![]() Mandru Posesor De Dacie Sport Group: Members Posts: 628 Joined: 17 May 09 From: Iasi ![]() |
Nu ma pricep la desfacut si reparat cutia dar o sa invat decat sa apelez la mecanicii lui peste . Nui timoneria de vina, am dat cutia jos de la ultimul post ca eram cu fuzetele date jos pentru schimbat discuri de frana si mare lucru nu a fost de demontat. Am observat destul de multe suruburi nestranse la cutie si faptul ca e plina de silicon de etansare rosu.....
|
--------------------
Dacia
Un sport si un break
1989 1410 si 1995 1410
- IS-60-GVE
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
daca ai nevoie de piese am o cutie in 5 desfacuta in doua pentru piese,arata ff bine o tineam pentru mine
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
iulica89 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.269 Joined: 6 August 08 ![]() |
Desfa patina care se afla prinsa in doua suruburi de 11 in cheie de linga maneta(parca pe dreapta). Eu asa merg de'un an tocmai pentru ca riscam sa rup maneta de fiecare data cand selectam march-arriere-ul si patina noua nu a mai picat pe setarile "de fabrica". Astfel intra tragand mai mult spre tine si nemai apasand pe maneta-daca dai masina cuiva sa'i spui de "inventie" ca nu cumva sa se chinuie sa "rupa" cutia in doua selectand AR in loc de trapta 2.
This post has been edited by iulica89: 21 Mar 2013, 15:13 |
--------------------
Dacia
1310
1989 MLS
- PH 10 SIA Iulian
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:03 |