Tobe borla / Yed, daca stie cineva
![]() ![]() ![]() |
Tobe borla / Yed, daca stie cineva
alin007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.710 Joined: 20 October 08 From: MIOVENI AG ![]() |
Attached thumbnail(s) Fotografie0192.jpg ( Size: 1.15mb ) Number of downloads: 350 |
||
--------------------
RENAULT
11
85 TXE
- AG 04 TKK Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie!
|
|||
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
un video ceva?
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
alin007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.710 Joined: 20 October 08 From: MIOVENI AG ![]() |
am filmat cu telu da se aude nasol am sa pun un clip dupa ce filemz cu un aparat ceva
![]() |
--------------------
RENAULT
11
85 TXE
- AG 04 TKK Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie!
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Exact aceelasi lucru am spus si eu,si nici pana in ziua de azi nu am reusit sa filmez macar cu un aparat foto.Sa ne fie rusine 5 minute.Bafta
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
alin007 |
![]()
|
am revenit si cu un clip
![]() ![]() This post has been edited by alin007: 21 Mar 2010, 00:35 |
--------------------
RENAULT
11
85 TXE
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
pentru ca luna viitoare trebuie sa fac si itp-ul si asigurare schimb din timp piesele ca sa iau itp-ul! dintre toate care trebuiesc puse la punct esapamentul este cel mai scump! am intrebat la un mag din oras : 180 finala ; 90 intermediara! decat sa dau 180 pe finala originala , nu mai bine dau 150 pe una sport? nu stiu cat de buna este la 150 dar presupun ca mai buna decat cea originala tot trebuie sa fie!
intrebarea mea este : ce modificari trebuie aduse ca sa pun toba sport? |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Nici o modificare...daca dimensiunile tobei nu sunt prea mari,dar iti dau un sfat la 150 de lei nu prea gasesti nimic calitativ...asa sa te gandesti ca intr`un an e mancata toba.Eu spun sa mai strangi ceva bani si la 250-300 lei,cumperi ceva din inox si nu ai treaba cu ea!Bafta
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
adyyxp |
![]()
|
![]() Aditzu Group: Members Posts: 133 Joined: 23 March 09 ![]() |
salutare...ma gandeam si eu sa trec la o finala sport dar ma gandesc ca vine vremea itp-ului si nu zic nimic baietii de acolo? daca nu este stoc...sau garcea...ca sunetul trebuie sa fie cat mai scazut nu huruit prea mare
![]() |
--------------------
DACIA-SUPERNOVA
CLIMA
2001
- B-xxx-ADY Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile,pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza !!!
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
toba de care zic este chiar cea de care s-a discutat aici..yed...
B_i_t_z_a nici cu banii nu stau prea bine! luna viitoare am de facut itp,asigurare si banchet ![]() si oricum trebuie schimbat esapamentul pana in itp! decat sa pun stock,mai bine de asta ![]() am gasit la bursa toba yed! zicea parca , ca diametrul este mai mare cu un cm decat la cea originala! This post has been edited by robert1991: 15 Apr 2010, 15:17 |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
brave 27 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 25 April 09 ![]() |
un traseu din inox facut in service agreat de borla 900 ron si merita toti banii
15 Apr 2010, 16:42: si ai si sunetul dorit la el This post has been edited by brave 27: 15 Apr 2010, 16:42 |
--------------------
dacia
supernova
2003 clima
- B 89 JTE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 18:13 |