Logan (prestij) vs Dacia 13xx, pentru a emite o parere pertinenta cititi inainte tot topicul :P
![]() ![]() ![]() |
Logan (prestij) vs Dacia 13xx, pentru a emite o parere pertinenta cititi inainte tot topicul :P
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(cdadan @ 26 Mar 2013, 00:46) ... QUOTE(Markos @ 26 Mar 2013, 00:47) ... BLASFEMIE! Dane sa numai postezi in viata vietii avatarului tau inainte grecului. Ti-ai luat nasul la purtare? Marinarul este intaiul, iar ala micul e secundul... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
am intrat aici sperand ca dau de o discutie interesanta. in schimb, frustrari de ambele tabere. pacat.....si Loganistii, si posesorii de 1300 sunt tot Dacioti, ar trebui sa se aiba ca fratii.
Ontopic: de la break 1300 am trecut la Logan 1.4 Laureat. mie mi s-a parut o diferenta enorma, mai ales ca un an le-am avut in paralel. Nu se compara confortul din Logan cu 1310, fie ea si injectata si cu bord CN. iar referitor la caldura, 1310 se incazea mai repede, dar consuma mai mult, iar vara scoteam limba de 2 coti pe geam in Bucuresti, era un blestem. Pentru Logan am avut rate 4 ani dar nu regret. ma va tine cel putin inca 6-8 ani fara interventii majore. poate o vopsea peste un an-doi ca e ciobita toata pe portiere de la "dajtepti" care stie sa parcheze la mall. la break injectata schimbam bucsaraia de 2 ori pe an (cam la 8000km) si puneam fartec sau original Dacia. in rest mergea ok, daca ar fi avut AC poate o mai pastram... |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
directia nu te deranja?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Marius 77 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 30 September 12 ![]() |
QUOTE(razvanamza @ 26 Mar 2013, 00:52) am intrat aici sperand ca dau de o discutie interesanta. in schimb, frustrari de ambele tabere. pacat.....si Loganistii, si posesorii de 1300 sunt tot Dacioti, ar trebui sa se aiba ca fratii. Discuția era interesantă, dar acolo de unde este acest fragment de topic (în topicul original "MAI MERITĂ DACIA 1310 ?" din secțiunea Diverse). Moderatorul Ov "a rupt" acel topic și a mutat ultima jumătate din el la Cafenea, ca să mă poată înjura colegii mai bine. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Prestige 1.6 16V
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Nea Romica,uelcam bec !
![]() O comparatie Concorde cu Prestij ,parca ar merge . ![]() Ceva,ceva progrese se observa la matale,parca scrii un picut mai corect........ ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu e Romica, e curentatu' de Nelu Balosu'!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Patru ani si jumatate !
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Apropo, Pictoraj pe unde e?
Scuzati Offtopicul. |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sub nămeți?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Marius 77 @ 26 Mar 2013, 01:08) Nu da vina pe alții, că tu ai stricat discuția. Eu ți-am răspuns de ce nu toți care au Dacia 1xxx își iau altă mașină (deși își permit) și tu ai început că am dat 100 de lei pe vopsit și tinichigerie. Dacă am dat 100 de lei înseamnă că nu îmi permit mai mult? Înseamnă doar că am găsit la cineva foarte ieftin și am făcut economie cam de 1000 de lei. Ca să arăt că-mi permit un Logan prestij trebuia să dau mai mult? ![]() Înainte să deschizi gura (sau să scrii, în cazul de față), încearcă să gândești, măcar puțin. |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu va dati dupa deste. Logan Prestij nu-si pot lua decit pasionatii de prestigii, capabili de efortul economisirii. Ceilalti isi iau un Logan simplu pe care-l impaneaza cu 3-4 botoane. Cei care nu se descurca cu botoanele, isi iau megan si-i pun senzori.
This post has been edited by corbex: 26 Mar 2013, 10:47 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Scriu de pe smartfon, daca stiti ce-i ala.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacia_gpg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 2 November 07 From: POCREACA ![]() |
Am o dacie sport si un logan.Loganul nu l-am mai spalat de anul trecut si circul zilnic cu el.Am 60.000 km si n-am bagat un leu. Sportul il spal in fiecare wechend si circul doar cu el.Chiar daca s-a defectat de 2 ori in 10 km(din vina mea) tin enorm la el.Ma tot intreaba lumea de ce o tin:vreau sa o conduc si peste 20 ani.
|
--------------------
dacia
DACIA 2000 ,
2000
|
|
corbex |
![]()
|
Aiurea, astepti sa creasca pretul la fier vechi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(radian @ 26 Mar 2013, 00:37) Secundul este varf de lance. ![]() Trebuia sa-mi pun si eu avatar cu Markos Béla? ![]() img.png ( Size: 69.08k ) Number of downloads: 410 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
"Am citit Manualul razboinicului luminii cu doua markere. Cu galben am subliniat pasajele care mi-au placut si unde m-am identificat cu eroul cartii, iar cu verde pe cele care nu mi-au placut si nu le-am citit." Gigi Becali |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Markos |
![]()
|
Din veacuri a luptat aceasta tara
Si fiii ei de veacuri au visat Aceasta minunata primavara Pe care o traim înflacarat! Noi împlinim tot ce-au visat strabunii Si ducem mai departe visul lor Spre frumusetea'ceste-i tari si-a lumii Spre fericirea'cestui drag popor! |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Cand s-a terminat productia de Solenza, unii plangeau dupa ea si tot insistau ce ar fi trebuit sa-i puna un 1,5 DCI ca sa o cumpere oamenii in continuare. Bineinteles ca era mai buna ca Loganul.
Pe vremuri a fost si un topic Oltcit vs Logan care a avut mare succes. Cum era si normal Olcitul surclasa Loganul la tot, era masina suprema! |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:58 |