Logan (prestij) vs Dacia 13xx, pentru a emite o parere pertinenta cititi inainte tot topicul :P
![]() ![]() ![]() |
Logan (prestij) vs Dacia 13xx, pentru a emite o parere pertinenta cititi inainte tot topicul :P
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Asta e citat din ady77, sau ce?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bolovănel ma adresam onorabilului coforumist Radian nume conspirativ ady.
Sunt extrase din codul rutirr pe care l-a buchisit old manul lui si recunosc si eu. Pentru cei vigilenti ca talica erau parca artic. 140. 141, 143.Al treilea iti asigura si o sursa de existenta legala ![]() Ai carnet obtinut in AG? ![]() This post has been edited by bion: 20 Apr 2019, 18:58 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pe cuvant ca te respectam odata, dar vad ca ai preluat comportamentul altora care nu mai sunt printre noi. Activi pe forum ma refer, sa nu intelegi gresit.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(Merced @ 20 Apr 2019, 18:20) Accidente grave poate nu fac multe batranii, dar si cand fac. Sa ti-l caut pe ala de pe contrasens de pe A1 din vara trecuta? Eu pot sa-ti gasesc accidente de genul asta comise de oameni mai tineri chiar din ultima luna sau din ultimele zile, nu trebuie sa fie de acu un an. La cea mai rapida cautare mi-a aparut unul din floresti din 13 aprilie - 44 ani: De ex. LE: Am gasit unul chiar recent de azi - 51 ani: Microbuz cu elevi QUOTE(Merced @ 20 Apr 2019, 18:20) Cam asa cum zici tu de al tau tata, patesc eu cu mama. Iar eu cand ma urc din troaca mea in Cielo simt ca nu are frane, calci aproape de fund ca sa inceapa sa franeze, iar la unul dintre rarele drumuri pe care le-am mai facut ca sofer al masinii cand am bagat picioru' brutal la o faza ca imi iesise unul in fata de pe o ulita, nici gand sa se blocheze rotile, desi nu putem discuta de ABS. Si totusi nu o intereseaza. Dar de ce lasi masina ei sa fie in halul asta? Cand ti-o mai da sa o folosesti du-o si tu la service ca nu e normal sa fie asa. Si fiind masina veche nu o sa platesti cine stie cat sa o repare. ![]() This post has been edited by eXtenSion: 21 Apr 2019, 09:14 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Merced |
![]()
|
Chiar zilele astea m-am interesat sa ii fac o revizie la frane completa. Ea sustine ca asa merge masina, ca franeaza, ca ea s-a obisnuit. Poate m-am obisnuit eu de la a mea sa livreze la o apasare mai usoara a pedalei. Oricum intentionez sa fac masina aia sa dispara de pe drumuri in curand, pentru ca are o varsta, multe defecte minore se aduna. Caut ceva micut, un Polo 9N3, o Fabia, sa vedem ce gasesc.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Da, bine te-ai gandit sa o inlocuiesti.
![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@Merced: fix de asta am înlocuit și noi Fordul: câteva defecte recurente, printre care unul legat de airbaguri, care nu mai funcționează câteodată. Safety hazard.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Merced |
![]()
|
Chiar zilele astea am fost la niste rude mai îndepărtate care chipurile vindeau un Polo chilipir. Că mi-l da sa merg cu el la Pitești să îl verific unde și cum vreau. Din nefericire am ajuns acolo și nu am putut pleca cu el pentru că nu mai avea ITP valabil din iarna, desi oamenii cică au mers cu el până să își ia o nouă mașină, cu două săptămâni în urmă. Doar la prima vedere am constatat atatea defecte la mașinuță, de la cel puțin două accidente frontale(după cel mai recent nici nu s-au mai deranjat sa schimbe bara), la martor abs aprins la un motor care se tura foarte greu și făcea un zgomot foarte dubios (1.4tdi, ok, e zgomotos dar din ce filme am văzut pe net nu în halul ăla) care m-a făcut să mă întreb dacă mașina a văzut un schimb de ulei in ultimii ani (ținând cont că nici de ITP nu a ținut minte, nu m-ar fi surprins). Altele și mai bizare, borna scoasă la mașina pentru că îi descărca bateria și cică s-ar deschide singure geamurile, aeroterma scârțâia mai rau decât la Dacia veche, ac-ul oricum au zis că nu merge.
Desi voiau doar 5000 lei mașina la care sa mai stau să meșteresc chiar nu îmi trebuie. M-am fript eu cu a mea in sensul asta. Și era vârful aisbergului, că nici nu am miscat-o din curte sa văd ce și cum, neavând ITP. Într-un fel decât să luăm așa ceva și să mai bagam încă 7000 lei să o aducem la stare ok, mai bine ii pun la punct frânele mașinii ei. Când am vrut să-i iau un Golf IV pe benzina al unui prieten, de care știam că este întreținut bine, in stare foarte buna a zis că nu ii trebuie, că ea s-a obișnuit cu a ei, etc. E și o chestie sentimentala, și nici eu nu as da-o și pe asta la fier, nu este afectata atât de râu de rugină precum altele, daca o scot anul asta din circulație o bag in conservare la tara sub un șopron și pe viitor intenționez să o aduc la starea din fabrică. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.517 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Merced |
![]()
|
Eu am luat o Alfa Romeo acum câțiva ani crezând că îi dau repede de cap după ce am pus diagnoza și au fost mai multe de făcut decât credeam. De exemplu catalizatorul era gol, și am pus catalizator universal nou. Până la urmă s-a rezolvat totul dar prefer sa iau o mașină sh care sa aibă cât mai puține defecte.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Repara azi-maine franele, nu o mai lungi!
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Merced |
![]()
|
Mâine comand piesele .
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bion |
![]()
|
Ieri avand ceva timp si pitici pe creier si fiind in zona am amusinat doua vehicule noi. Un ford focus ecoboost 1,5. La prima tocmeala vreo 14k euro. Bine echipata si relativ comoda. Am fost si la vecini. Sub 20k euro niste amarastanii pe langa care stepway sau duster mai dotate sunt parfum (astea le stiu mai de mult mai putin motoarele de 1,3) . Daca ajung pana miercuri fac si drive test la ambii.
Dupa Pasti poate bag o vizita la mazda3. Ma bagam si la vecinii de visavis dar am o jena. This post has been edited by bion: 21 Apr 2019, 15:14 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Nea bion mai pune la preturile alea.
Focus nou 1.5 incepe de la 20.000. Și 6000 de euro reducere pare cam tras de par [attachmentid=1628103657] Daca i 14000 ce pana mea, focus că al meu second-hand se vinde in germania cu peste 16000 deci undeva e o greșeală This post has been edited by axabrt: 21 Apr 2019, 17:23 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bion |
![]()
|
.1,5 Ecoboost 150 CP Start Stop -- M6 Euro VI 5 usi € 14,583 € 17,500
Tiranoum 29000euro vu refuceri la 14k.cu buybackk si optionsle cred ca il scot la 11k. Daca e super la drive test si daca... This post has been edited by bion: 21 Apr 2019, 18:16 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
eXtenSion |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 21 Apr 2019, 09:39) Când am vrut să-i iau un Golf IV pe benzina al unui prieten, de care știam că este întreținut bine, in stare foarte buna a zis că nu ii trebuie, că ea s-a obișnuit cu a ei, etc. Nu stiu cum e mama ta, dar maica-mea tot asa zice orice vrei sa-i iei, dar asta pt ca nu vrea sa strici banii pt ea... Iar dupa ce ii iei se bucura maxim de ce i-ai luat. Eu le-am schimbat masina parintilor desi ei erau 100% impotriva si nu au vrut nicicum sa o schimbe - a fost un mega scandal pe tema asta... Iar acum in fiecare zi lauda masina noua ca ce faina e si ce bine merge etc. Si merg in tot felul de excursii cam de 5 ori mai des decat mergeau cu aia veche. Inainte nu voiau sa iasa din tara cu masina, de ex (masina era veche de 12 ani). This post has been edited by eXtenSion: 21 Apr 2019, 18:48 |
--------------------
facebook
groups
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Nea bion nu exista ce zici matale...reducere de la 29000 preț de lista până la 14000.
ăla cu motorul de 1.0.[attachmentid=1628103659] Sau dai vreun Mercedes Benz la buy back și de aia iese la 11000. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Dupa ce vine bion cu factura pt 14000 de euro si cu ford nou nu stiu ce o sa va faceti.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
axabrt |
![]()
|
Pai da. O sa vîna, da cu 1.0 ecoboost
1.5 e mai scump, e totuși mașină lansată anul trecut, ce naiba. [attachmentid=1628103660] Aveți poza de pe oferta concreta forumul dedicat. Da mă rog . Daca reușește chestia asta ar fi primul din Romania. Îl așteptăm pe forumul dedicat unde cu siguranță că că face multi posesori invidioși. Și eu printre ei. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
poate reusesti sa il iei cu cutie automata A8. mai fiabila ca powerstift, 1500 euro bine cheltuiti.
This post has been edited by dizzy: 21 Apr 2019, 19:23 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
axabrt |
![]()
|
Powershit .
Poate ne povestește și nouă cum a obținut discount de 15000 la prețul de listă. E Sf, zău așa. O vând pe a mea și iau și eu una. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu pe ăsta dau 17.520
QUOTE(ady77 @ 18 Apr 2019, 15:52) Ford Focus 4 Wagon Ecoboost 1.0, 125 CP. Pachet Trend - Aer conditionat automat cu reglare in 2 zone, Keyless entry si oglinzi pliabile electric, Senzor de ploaie, oglinda electrocroma; Roata de rezerva de dimensiuni reduse; Senzori parcare fata/ spate; Wireless charging pad; Vopsea Frozen White; Geamuri fumurii. Cred că a înțeles greșit prețul nenea bion ![]() This post has been edited by ady77: 21 Apr 2019, 19:45 |
--------------------
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Poate zice de preț fără TVA
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
axabrt |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 21 Apr 2019, 19:44) Ady, da poate da un Mercedes la buyback. Atunci iese 11000 prețul. Eu nu as scoate prețul daca as da o pe a mea la buyback. Deci... Pe de altă parte Ady, daca mergeai cu nea bion la dealer parca văd că o negocia bion 'la sange' și plăteai pe ea de fapt vreo 8000 de euro. Ba chiar aducea dealerul bani de acasă .... Ce sa i faci așa i când ești doctor. Ăștia aveau niste reduceri substanțiale la Opel, undeva la 30%, dar m as mira sa aibă de 50% la Ford. Cine știe This post has been edited by axabrt: 21 Apr 2019, 20:04 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deja ma gândesc sa anulez comanda
![]() |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
HSBP, ati facut varza si topicu'_cu dacii.
![]() Ca sa fie tacamul complet, mai merge un MOO13P5D! si se poate-nchide. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
Scuze că am început să vorbim de mașini
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 03:36 |