La multi ani !, de Sf. Maria
![]() ![]() ![]() |
La multi ani !, de Sf. Maria
liviu_lb |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Chiar asa, LMA!
P.S.: Marius se sarbatoreste tot de Sf. Maria? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
La multi ani pentru Maria ( soacra ) , Marin & Marian ( prieteni ) ,Marinela ( sotia ), si tuturor colegilor de pe DaciaClub si la familiile voastre.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vai, multumesc. Am sa ii transmit nesvestemii acest mesaj...nu de alta dar ea ma uraste pentru timpul care il petrec pe acest site...
![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu, Sf. Maria e pe 8 septembrie. Ma insel ? Pe 15 august e adormirea Maicii Domnului (Maria) ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
in unele regiuni ale tarii se sarbatoreste azi ( 15 august) iar in altele pe 8 septembrie .. nu este gresit in nici un caz .. tine doar de influentele religioase..
PS : La Multi Ani, Mariilor !!! ![]() ![]() This post has been edited by horiajam: 15 Aug 2005, 15:49 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(kid88 @ 15 Aug 2005, 23:08) Pe la noi, de ambele dati. Si, popular, 15 e "Sf. Maria "mare"" iar 8 sept "Sf. Maria "mica""..asta ca importanta a sarbatorii. In alte zone se spune ca Adormirea Maicii Domnului-15 aug ar fi "a mortilor"..bordeie-obiceiuri |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
liviu_lb |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai insistati ca nu dau nici o bere.
![]() Si da, Marius vine de la Marin, cel putin in cazul meu... Asadar Multumesc frumos. PS. e hai, pentru cine a fost cuminte ma risc, ce, ma face pe mine o bere ?! ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
LA MULTI ANI!!!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
ihi!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
wow...azi e ziua lu' Vanghele!
La Multi Ani pentru restul... This post has been edited by Lolek: 8 Sep 2005, 11:04 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Propun ca Marty sa faca cinste ca si numele asta vine tot de la de la Maria ...
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai LA MULTI ANI pentru a mea nevasta .....si pentru azi si pentru ieri draga!
TE IUBESC! MAI MULT CA PE BLONDA AIA DIN SPATELE BLOCULUI!!!! a se citi DACIA SLZ GALBEN SPORT! ![]() ![]() ![]() p.s. iti multumesc ca imi accepti vizitele pe acest forum. ![]() This post has been edited by cristyyy2003: 9 Sep 2005, 22:48 |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 02:02 |