spatiu raportat incorect, win xp
![]() ![]() ![]() |
spatiu raportat incorect, win xp
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(Valentine @ 18 Sep 2005, 11:37) El are Norton AV 2001 cica ... Am vazut... Uncle-sam >> Ce file manager folosesti? Ca poti intra manual in fiecare director si sa stergi ce nu e nevoie. Inclusiv "norton protected files". Te-ai uitat in directorul "System Volume Information"? Cit spatiu ocupa fisierele de acolo? |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Money, s-ar putea ala sa fie problema. Nu pot intra in el. Zice "Acces denied" si cica ocupa 0 (zero)
edit: am dezactivat system volume info, dar nu s-a eliberat nimic This post has been edited by Uncle-Sam: 18 Sep 2005, 20:35 |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Uncle Sam >> Banuiam ca nu stii cum sa intri in directorul ala. Nu se intra in mod normal ca in orice director.
Si cum ai dezactivat system volume info? Nu mi-ai spus ce file manager folosesti. Iti recomand Far Manager. E o clona de Norton Commander si e facut de autorul lui WinRar. Instaleaza-l daca nu il ai si mai vorbim. |
--------------------
Lexus
ES300H
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
incearca pe propria raspundere:
- start > run > sfc /purgecache sau mergi "manual" in c:\windows\system32\dllcache si stergi continutul - stergi continutul c:\windows\temp, c:\documents and settings\userultau\local settings\temp si c:\documents and settings\userultau\local settings\temporary internet files\contents.IE5 - stergi continutul c:\windows\toate folderele care au nume de forma $NT_uninstall...blablabla - arhivezi/muti pe alta partitie folderul c:\windows\ServicePackFiles. preferabil sa nu-l stergi de tot decat daca ai CD-ul de instalare SP2 (cel de la Microsoft cu folderul i386 "desfacut", nu installerul cu SP2 arhivat intr-un singur fisier) - curati recycle bin si eventual ii scazi capacitatea, mergi in my computer>properties si razi de la environment variables user variables TEMP si TMP (numai de la user!), obligand in felul asta sistemul sa arunce temporarele numai in windows\temp, mergi in options la internet explorer si ii scazi cache-ul, muti page file-ul pe o partitie unde ai spatiu mai mult si ii dai dimensiune fixa (2*RAM e mai mult decat suficient). toate minunile astea sunt solutii pentru crearea de spatiu liber pe disc, insa nu vor rezolva problema vreunei eventuale raportari gresite a spatiului (daca intr-adevar e cazul, desi eu ma cam indoiesc). ca sa scapi de aia recomand un scandisk pe partitia respectiva |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE(bertro @ 19 Sep 2005, 12:48) muti page file-ul pe o partitie unde ai spatiu mai mult si ii dai dimensiune fixa (2*RAM e mai mult decat suficient). Eu am 2 GB RAM. Imi propui sa iti urmez sfatul? ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
MoneyTalks |
![]()
|
Valentine >> La instalare Windows iti face swap egal cu 1.5*RAM, nu de doua ori... E chiar si recomandarea Microsoft. Dar... asta nu inseamna ca tot ce spun ei e si adevarat...
![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
ok, in afara de ccleaner (care mi-a eliberat aproape u giga), cu restul nu s-a rezolvat nimic. Far manager inca n-am facut rost de el
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(MoneyTalks @ 19 Sep 2005, 22:22) Da, dar la instalare nu e swap constant setat ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
Money, la 2giga de RAM si eu refuz sa cred ca mai e nevoie reala de swap in conditiile unei utilizari normale (adica nu deschizi 5 instante de autocad, 30 de tab-uri in browser, etc
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(bertro @ 20 Sep 2005, 13:10) Pardon, uite aici fisier de 44 GB ![]() Limita de 4 giga se refera la paging file, dar se pot face diverse chestii. Attached thumbnail(s) exchange.jpg ( Size: 11.3k ) Number of downloads: 16 |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 15:58 |