instalare gpl pe stepway
![]() ![]() ![]() |
instalare gpl pe stepway
Ovi83 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 June 13 ![]() |
|
||
--------------------
Sandero
Stepway
2013
|
|||
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
LPG se baga la alea vechi , aste noi , se strica , cica merg mai pe uscat .
|
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
paul80 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 2 October 12 ![]() |
Babaq139QMB2
vreau sa te anunt ca esti prost informat gpl-ul asigura o ungere mai buna deoarece acesta lasa o pelicula ceea ce nu se intampla cu benzina 6 Aug 2014, 15:19: Ovi83 eu personal am vazut masina de taxi de 0.9 echipata cu instalatie gpl Landi renzo adevarat masina nu era un sandero ci o berlina normala dar motorizarea era aceeasi iar persoana care o conducea era foarte multumit This post has been edited by paul80: 6 Aug 2014, 15:19 |
--------------------
logan
logan
2009
|
|
Ovi83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 June 13 ![]() |
Multumesc de informatie paul80. Momentan am intrat in banii de instalatie (concediu, etc) si pana mai strang ceva poate mai aflu vreo informatie. Si eu am auzit pe cativa multumiti, intradevar nu stepway, dar mai vedem... O zi buna
|
--------------------
Sandero
Stepway
2013
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Pune gpl si garantat vei fi multumit! Bafta!
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Din punct de vedere al garantiei, in secunda 2 dupa montarea instalatiei GPL iti poti lua adio de la garantie.
Exista cateva Logan II TCe (berlina si MCV) cu instalatii GPL montate chiar din 2013. Din pacate posesorii nu sunt prezenti pe niciunul din forumurile marcii / masinii. Nu era mai simplu sa iei un Sandero cu GPL din fabrica? This post has been edited by torquemada: 7 Aug 2014, 22:59 |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:46 |