plastic ceasuri, zgaraiat
![]() ![]() ![]() |
plastic ceasuri, zgaraiat
sinaxis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
|
||
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|||
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Incearca cu pasta de dinti (mai bine incearca intai pe un material asemanator, i.e. carcasa de CD). Pasta normala, nu gel.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
sinaxis |
![]()
|
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Fii atent poate il matuiesti de tot.....
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
G.R. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 17 December 04 ![]() |
Merge cu pastă de dinți. Cu pastă ne șlefuiam ceasurile când eram copii, ca să dispară zgârieturile de pe plexiglas.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
edyus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
a mers?? ca am si eu aceasi problema!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
Mano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 14 April 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- IS xx xxx
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
Pasta de dinti chiar face minuni.....
|
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
Rekeenoo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 August 05 ![]() |
Incearca sa mergi la un magazin de telefoane mobile si intreaba daca mai au cumva 'Displex'.
E o solutie care eu o foloseam pe cand ma ocupam cu telefoane si scoteam zgarieturile de pe display-uri(asta era prin 98)si am cumparat-o din Ungaria de la un magazin de telefoane. |
--------------------
Dacia
Solenza/Rapsodie
2004/1.4MPI
- TM 80 RKN by Rekeenoo/SLZ-1.4MPI/RAPSODIE/TM-80-RKN
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
displex se gaseste in carrefour la 17 RON (170 k lei rol) - 5 g.
La pretul asta eu as freca cu pasta de dinti. Zic ca-i mult mai ieftin |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sinaxis |
![]()
|
Uite pe mine tare mult m-a folosit ca am aflat de metoda asta cu pasta de dinti. Merge super, si se recomanda pasta de dinti care are argila in componenta!
Cele bune. |
--------------------
tohan
stas
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
ca sa nu fac un nou topic "ce marca/tip de pasta de dinti e cel mai bun pentru plasticele de dacie" spune aici (sau pe PM daca zice cineva ca e reclama) care pasta te-a rezolvat? Eu stiu ca bunicii curatau argintaria cu pasta de dinti si chiar iesea fain, dar era pasta din aia romaneasca, destul de abraziva. Astea noi si "inteligente" cred ca au mai mult fluorofosfat de sodiu decat particule microabrazive.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Super Cristal
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
Maxam- pasta de dinti cu care mi-am curatat ecranul de la telefon (era o zgarietura mare, semana cu o arsura atunci cand pui superglue pe plastic)
|
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
se da si cu apa? sau se curata doar cu pasta??
|
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
doar pasta. dar cata rabdare iti trebuie pentru un rezultat notabil...
![]() si eu am scos la lumina un contor de curent electric, din cel transparent, pe care un dement, in furia sa purificatrice, se hotarase sa il stearga cu acetona (vopsise cineva ceva pe langa el si avea picatele crem). |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
tumpi |
![]()
|
![]() tumpi Group: Members Posts: 137 Joined: 25 August 05 From: Bucuresti ![]() |
se freaca cu carpa sau cu periuta de dinti?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Kiss FM
- b Kiss Fm 1.6 2008
|
|
sinaxis |
![]()
|
|
--------------------
tohan
stas
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am sters ecranul de bord cu pasta de dinti. Rezultatul a fost mai mult decat multumitor.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tumpi |
![]()
|
![]() tumpi Group: Members Posts: 137 Joined: 25 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Descrie-mi exact operatiunea ca nu vreau sa-l stric ma rau! Please!
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Kiss FM
- b Kiss Fm 1.6 2008
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Uite o solutie mai rapida decat cea cu pasta de dinti, dar mai greu e de procurat cele necesare: daca ai norocul sa ai vreo cunostinta intr-o firma ce se ocupa de matriterie, roaga-l sa-ti faca rost de pasta diamantata pentru lustruit matrita...da' sa ceri cea mai fina granulatie
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:15 |