Procesor AMD, "engineering sample xx"???
![]() ![]() ![]() |
Procesor AMD, "engineering sample xx"???
Rigor |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|||
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Da click-dreapta pe My Computer - Properties , si o sa-ti scrie acolo ce procesor ai.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Pai banuiesc ca stie Calmar ce procesor are .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Incearca si cu Sisoft Sandra. Vezi ce zice si ala. Mai mult nu iti pot spune ca sunt cam profan in IT.
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
cabanos ticalos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 1 June 05 ![]() |
CPUID - e free, e mic si spune si el cam tot.
|
--------------------
El Camino
El Camino
- El Camino
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cPU-z E cel mai tare in domeniu
L-am atasat, fa-i si tu un Screen shot sau un report si pune aici, si iti spun eu tot despre procesor, daca nu sti sa interpretezi. This post has been edited by argon: 9 Sep 2005, 06:52 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Engineering sample sunt procesoare oferite de catre producator (in speta AMD) pt. testare, inainte de lansarea acestora oficial pe piata. Ar trebui sa te uiti pe procesor, daca si acolo scrie Engineering sample, e clar, a fost primit pt. teste, s-ar putea chiar sa nu fie o varianta finala (sa mai aiba unele problemute, corectate ulterior), baietii l-au primit gratis si l-au vandut, ceea ce e cam ilegal, din cate stiu... Sau, varianta 2, programelul cu care te-ai uitat sa vezi ce proc ai e "varza".
![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Pai Calmar a zis ca vanzatorul i-a recomandat un Sempron, deci pt mine e clar ca stia ceva si cauta ,,fraierul" (scuze calmar, dar asta e adevarul) ca sa mai scoata un ban ,,cinstit". Oricum nu e singurul nici primul nici ultimul. Asa am patit si eu cand mi-am luat placa video, un GF6600 de la Leadtek si dvd-urile cu jocuri erau subtilizate din cutie.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
M-am mai lamurit nitek si situatia e cam asa. Omul de la care l-am luat nu are nici o vina (daca vreau il dau inapoi fara probleme, il cunosc). Sistemul meu il recunoaste ca AMD Autentic la 1400 Mhz poate din cauza ca biosul nu e updatat. Softul Aida32 nu il recunoasate, la fel spune si el ca e "engineering sample xx", ar putea fi motivul ca nu este updatat nici el (nici nu mai poate fi ca dezvoltatorul a vandut deja softul si il vand altii cu bani sub alt nume). Am instalat un alt soft de identificare CPU care imi spune ca e Sempron si imi da toate date despre el dar totusi specifica ca e "engineering sample xx".
Lucrul asta s-a mai intamplat undeva, un rus a mai primit asa ceva (am citit pe un forum rusesc) cu aceleasi caracteristici, tot sempron la 2500+, dar de alt caz nu am mai auzit pe net. Cei de acolo il sfatuiau sa il vanda la overclock-eri fanatici. Ma mai gandesc ce sa fac cu el. Poate il dau la schimb cu un AMD 64 FX ![]() |
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Repet,daca nu scrie pe el, pe procesor Engineering sample, nu este.
![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
Fiorossu |
![]()
|
![]() Membru iritant Group: Members Posts: 97 Joined: 19 August 05 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
Calmar, ti-ai raspuns singur la intrebare. E numai si numai din cauza versiunii vechi de bios a placii tale.
|
--------------------
Peugeot
406
2000 Hdi full options Dacia 1310 TLS ... de maritat
Peugeot 406 din 2000 Hdi 138CP (Obdtuning) ... masina de zi cu zi |
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
off-, scuze, cumva noul everest este vechiul aida32 ?
|
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
Rigor |
![]()
|
Nu, e altul dar nu mai stiu cum se cheama, incepe cu L.Sorry
|
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
cpu-z!!!
daca nici ala nu zice ceva concludent cum ar fi core sempron.. etc.. atunci scoate procu de pe placa si uita-te pe el.. scrie engieneering sample? .. atunci ESTE, nu scrie.. atunci NU ESTE! pana una alta eu nu cred ca e de test.. pentru ca noi nu prea primim proace moka de test.. americanii si alte tari care fac teste zdravene nu .ro |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
presupun ca este sempron 2400+....hai sa-ti spun care e problema...tre sa ai pe placa de baza un switch mic care nu permite viteza ramilor peste 133(vezi un manual tehnic).tre sa ai viteza ramilor 166(real) ca sa iti vada sempron,in caz contrar vede athlon la 1500.intra in bios si seteaza viteza ramilor la 166(asta dupa ce te joci cu sw. ala mic)...zic din experienta...incearca sa faci chestia asta si zi-ne daca s-a rezolvat
This post has been edited by dadoshel: 9 Sep 2005, 21:55 |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
Din switch-ul ala selectezi FSB-ul....si are 2 pozitii:AUTO si o valoare prestabilita(ex:133).
|
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp
2006
|
|
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
pt. calmar: spune-ne si ce placa de baza ai ca sa mai studiem problema... |
--------------------
renault
2006
|
|
bogdanescu |
![]()
|
QUOTE(dadoshel @ 9 Sep 2005, 23:53) presupun ca este sempron 2400+....hai sa-ti spun care e problema...tre sa ai pe placa de baza un switch mic care nu permite viteza ramilor peste 133(vezi un manual tehnic).tre sa ai viteza ramilor 166(real) ca sa iti vada sempron,in caz contrar vede athlon la 1500.intra in bios si seteaza viteza ramilor la 166(asta dupa ce te joci cu sw. ala mic)...zic din experienta...incearca sa faci chestia asta si zi-ne daca s-a rezolvat din cite am dedus eu e vorba de un sempron pe socket 754 nu pe socket A adica merge la 200x7 nu 166x10,5 |
--------------------
renault
2006
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
o fi...dar eu zau ca nu-mi dau seama din ce se poate deduce asta...daca stii zi-ne si noua
|
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
Rigor |
![]()
|
Scuze de intarziere, problema s-a rezolvat cu un update de bios. Acu il vede.
Multumesc de sfaturi. Am luat un Asus K8N,inainte am avut un T-bred care mergea la vreao 1830 Mzh, asta insemna vrea0 2400+, nu stiu daca am facut mare aafacere ca l-am luat pe asta! |
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 16:59 |