Eliberare pasaport
![]() ![]() ![]() |
Eliberare pasaport
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
regim de urgenta? sau normal?... la mine a durat cam 3 saptamani.
|
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
În PH regim normal o săptămână și urgent a 2-a zi.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Wow....ce diferente....Am mai gasit undeva ca cica in 20 zile....lucratoare, ne-lucratoare...dracu stie. Hmmm.....poate renunt la Croatia/Trucia ca m-ar costa 5-6 meleoane doar pasapoartele (in regim de urgenta + drumuri la oradea) si mai bine merg in Greece. Desi parca ma tenta ceva unde nu e full de rrumanasi....
This post has been edited by driverx: 30 Jul 2007, 12:30 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In august se complica treaba, vin capsunarii sa-si puna plombe acasa si se cam face coada si la Pasapoarte. Minim 2 saptamani, zic eu.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
andreip |
![]()
|
spiderman Group: Members Posts: 94 Joined: 1 February 05 ![]() |
In regim normal 20 de zile lucratoare.
In regim de urgenta (100 RON taxa) 1 - 3 zile lucratoare. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Razu tu razi Harap-Alb dar pe Huedin-Oradea, joia trecuta, parca eram singurul bucurestean in Barcelona cotropita de manelisti-auto.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
Nu ramane decat sa sun in oradea si in cluj sa intreb estimativ in cat timp imi elibereaza. Desi nu stiu cat sa ma bazez pe raspunul lor. Ca 2 meleoane doar pe taxa de urgenta nu as da.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Am avut si eu dilema asta.. In Bucuresti, am aflat ca ti-l da a doua zi, la urgenta! Si 20 zile lucratoare, fara urgenta!
Pana la urma, plec prin Europa! This post has been edited by Adrian_Solenza: 30 Jul 2007, 14:40 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
driverx |
![]()
|
Si io as pleca prin Iurop, dar nevasta vrea balaceala in MARE. Nici macar Balaton nu e ok pentru ea. Si adevarul e ca avem nevoie de un concediu si adevarul e ca nu avem bani.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
pai atunci .... iti recomand cada plina ..... faci 2-3 imersiuni apoi fuga pe balcon.
nu stiu ce crezi matale da .... in croatia nu umbla cainii cu covrigi in coada .... si acolo tot pe bani e vacanta PS: pasaport trebe la toata lumea ,.,... ca este multe tari non UE. spre rusinea noastra pana si ptr rep Moldova trebe pasport |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Date utile pentru Oradea ai pe site-ul prefecturii Bihor: http://www.prefecturabihor.ro/directii/Pas...rte/cuprins.htm
Cererile tip le printezi si completezi de aici: http://www.prefecturabihor.ro/formulare/pa..._form_pasap.htm Spor!!! |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
pick73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Validating Posts: 52 Joined: 11 November 04 From: --- ![]() |
In SM in regim normal e 1 saptamana iar in regim de urgenta 2 ore. ma mir ca in alta parte nu se respecta urgenta la doua ore.
|
--------------------
---
---
1900
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Cica in iulie-august e prea cald in Grecia. Oricum, daca mergi acolo, nu te duce la Paralia-whatever sau alte locatii de astea arhi-batatorite, ca nu e chiar asa misto, cam multi cocalari.
A fost recent un cunoscut de-al meu la... (shit, am uitat, un nume mai complicat, grr, lecitinaaaa, ma interesez si o sa-ti zic) si a fost f. multumit, ieftin, bun, fara romanasi si alte neamuri de traista. PS scuze de off-topicul crancen ![]() PPS: mi-am amintit: Psakoudia, Sithonia This post has been edited by GoGu: 31 Jul 2007, 23:52 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
driverx |
![]()
|
Am gasit ceva oferta All inclusive un Turcalet(z)ia, dar ma zgariu pe ochi la ce distanta am de parcurs si cat o sa poluez planeta.
Grecia imi convine ca e mai aproape si nu trebe passport. N-am chef sa merg iar de vreo 2 ori la oradea sa imi fac passport. ......parca vad ca ma duc la Litoralul cu manele in cele din urma. Nici de asta nu prea am bani, da' noah....e fucking scump oriunde m-as duce in aceasta perioada si din pacate doar acuma pot, in a doua jumatate a lunii august. Leitar edit: Gogule, prin ce agentie a mers prietenul tau? This post has been edited by driverx: 1 Aug 2007, 07:24 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
am si io o nedumerire.eu stiu ca elvetia nu e in ue,deci pentru a intra in elvetia e nevoie de pasaport ? sau au ceva pact cu ue.ca plec in italia in septembrie si ai mei vor sa traga o fuga si pana in elvetia.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Am intrat si iesit in Elvetia de 2 ori in iulie a.c. . Nu am fost oprit la granita . La un punct de trecere era o mandra in uniforma si cand am incetinit mi-a facut semn sa-mi continui drumul . Eu aveam si pasaportul la mine . singurul control la acte a fost la granita Ro - Hu .
|
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Pasaportul l-am primit intr-o saptamana, iar in regim de urgenta (adica +100 ron taxa) se face in 2 ore (valabil ptr Bucale).
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
..spre deosebire de argon care n-are, da' tocmai s-a intors din Tenerife
![]() ramm, cat costa eliberarea pasaportului in regim normal? |
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(driverx @ 19 Aug 2007, 18:37) Ce are loganul cu banii de concediu? ![]() ![]() ![]() Taci mă, e invidios că n-are nici logan nici bani de concediu! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(driverx @ 30 Jul 2007, 14:46) Si io as pleca prin Iurop, dar nevasta vrea balaceala in MARE. Nici macar Balaton nu e ok pentru ea. Si adevarul e ca avem nevoie de un concediu si adevarul e ca nu avem bani. Poti sa incerci la bulgari, e putin mai ieftin, ai alte conditii si romanii parca nu-si dau asa mult in petec ca 'acasa' Confirm in BV, urgenta - o zi, normal - 7 zile This post has been edited by hash: 20 Aug 2007, 15:07 |
--------------------
-
-
-
|
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
A mai avut cineva treabă de curând pe la Pașapoarte (București) ? Unde e mai lejer (ca timp pierdut), în Iorga sau în Pipera ?
Bandiți (mai sunt ei [LE]), valabilitatea e acum de 5, nu 10 ani. 302 lei / 5 ani. This post has been edited by Brainie: 11 Apr 2013, 11:51 |
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
Pipera, macar ca ai loc de parcare.
Asta toamna era liber. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pipera, daca nu-ti trebuie urgent.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
si daca ii trebuie urgent plateste .
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:05 |